Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
polo85
|
Predmet príspevku: stv Napísal: Str Máj 27, 2009 8:33 pm |
|
Registrovaný: Pia Jan 25, 2008 3:48 pm Príspevky: 149 Bydlisko: okres NMnV
|
|
Hore |
|
 |
Radek
|
Predmet príspevku: Re: stv Napísal: Str Máj 27, 2009 8:51 pm |
|
Registrovaný: Štv Aug 16, 2007 8:55 pm Príspevky: 599 Bydlisko: Česká Kamenice
|
_________________ Ať se daří.
|
|
Hore |
|
 |
polo85
|
Predmet príspevku: Napísal: Str Máj 27, 2009 8:55 pm |
|
Registrovaný: Pia Jan 25, 2008 3:48 pm Príspevky: 149 Bydlisko: okres NMnV
|
|
Hore |
|
 |
Radek
|
Predmet príspevku: Napísal: Str Máj 27, 2009 9:06 pm |
|
|
polo85 píše:
Pašáák, myslíš tedy, že by to šlo?  To by bylo super, díky. 
|
|
Hore |
|
 |
oskar
|
Predmet príspevku: Napísal: Str Máj 27, 2009 9:13 pm |
|
Registrovaný: Sob Dec 08, 2007 11:10 pm Príspevky: 1536 Bydlisko: Choceň
|
jasan natočte to pro nás co nemáme ST1
_________________ Dřevořezba není cil ale cesta.
Oskar
|
|
Hore |
|
 |
Jirka
|
Predmet príspevku: Napísal: Str Máj 27, 2009 9:30 pm |
|
|
Myslím, že se to dá sledovat on line na internetu, dočetl jsem se, že bude v ranní relaci záhorácky Leonardo Da Vinci, tak se těším. Začíná to ráno v 6 hod na STV 1. Jirka
Naposledy upravil Jirka dňa Str Máj 27, 2009 9:36 pm, celkovo upravené 1
|
|
Hore |
|
 |
Radek
|
Predmet príspevku: Napísal: Str Máj 27, 2009 9:35 pm |
|
|
Když já musím do "kolbenky" a stejně nemám STV1. 
|
|
Hore |
|
 |
Brano
|
Predmet príspevku: Napísal: Štv Máj 28, 2009 7:03 am |
|
Registrovaný: Sob Jan 05, 2008 7:59 am Príspevky: 434 Bydlisko: Bošany
|
Tak ja som si to pozrel , a chlapi sa držali statočne. Mohli tam niečo spraviť aj naživo s motorovkou  . No asi by im to réžia hned zatrhla. Andrej a Martin, dali ste si hned aj nechty spraviť tej slečinke? 
|
|
Hore |
|
 |
oskar
|
Predmet príspevku: Napísal: Štv Máj 28, 2009 7:06 am |
|
Registrovaný: Sob Dec 08, 2007 11:10 pm Príspevky: 1536 Bydlisko: Choceň
|
natočil to nškdo  nebo znáte odkaz na archív
_________________ Dřevořezba není cil ale cesta.
Oskar
|
|
Hore |
|
 |
irsa
|
Predmet príspevku: Napísal: Štv Máj 28, 2009 12:14 pm |
|
|
Teda tréma bola, polovicu vecí sa mi okamžite vyparilo z hlavy. Ak by sa ma niekto opýtal ako sa volám, asi by som sa tiež zamyslel. Martin z dosiek ktoré znamenajú svet trému nemá. Ale je to zaujímavé pozerať sa na Vás divákov cez kameru (čierna diera, ako oživenie titulky). Nevidíte čo sa tam a ako deje, je to práca s presnými pravidlami. Ani ste nepostrehli že moderátorovi sa "stratil" scénar, že tam bola číselná chybička u jednej hásateľky, jednoducho tam sa stále niečo deje. Všetky vstupy (rozhovory, politika, dopravná situácia, počasie) je v jednom štúdiu. Myslel som si že popíšem dláto, ako si správne vyberať nástroje a pod, ale to by bolo asi na iný formát relácie... Martin má zajtra šou s motorovou pílou na Markíze. Zasa ráno. Ja mám teraz gumený jazyk, zapálené hrdlo (to som chytil od našej malej) a idem sa teraz kurírovať...
|
|
Hore |
|
 |
Jirka
|
Predmet príspevku: Napísal: Štv Máj 28, 2009 12:58 pm |
|
|
Bylo to perfektní, žádná tréma nebyla vidět. Naživo je vždy horší než sestřih. Mohl jsem se dívat pouze do 7hod 30min. Pak jsem musel do práce. Viděl jsem tam paličku a byl jsem  Jirka
|
|
Hore |
|
 |
Brano
|
Predmet príspevku: Napísal: Štv Máj 28, 2009 1:14 pm |
|
|
A asi by sa Andrej o tej paličke aj rozhovoril, keby do toho nakoniec neskočila na živo nejaká pani cez telefón, a zmenila tému  . Je to presne tak ,ako vraví Andrej, človek môže mať prichystané rôzne témy, a nakoniec musí aj tak improvizovať. Trochu to poznám aj ja ,keď s kapelou niekde hráme a treba niečo porozprávať medzi pesničkami.
|
|
Hore |
|
 |
Jirka
|
Predmet príspevku: Napísal: Pia Máj 29, 2009 5:08 am |
|
|
Tak Martin už řeže, má nové protiprořezové montérky a boty, však ve studiu si ho nikdo nevezme na svědomí. Tak ať se mu daří, budeme se dívat a držet palce.  Jirka
|
|
Hore |
|
 |
irsa
|
Predmet príspevku: Napísal: Pia Máj 29, 2009 6:02 am |
|
|
Jirka píše: Tak Martin už řeže, má nové protiprořezové montérky a boty, však ve studiu si ho nikdo nevezme na svědomí. Tak ať se mu daří, budeme se dívat a držet palce.  Jirka
Tak som sa dal cez noc do poriadku (zimnica, teplota, hlava...), ale už je to dobré, ale pre istotu skočím k lekárovi.
Martin fachčí, a má síce gate a boty, ale nemá sieťku, okuliare, sluchátka a rukavice. To je skutočne hrubé porušenie bezpežnosti práce a profesionál by nemal pracovať bez týchto pomôcok. Aj si zariskuje doma, je to jeho vec. Ale televízia je masové mienkotvorné médium a fixujú sa cez ňu názory u verejnosti. Predstavte si, že teraz si veľa ľudí bude myslieť, že sa to robí takto bez ochranných pomôcok. A to nehovorím o odbornej verejnosti, ktorá má dôvod povedať, že práca bez príslušnej výbavy je amatérizmus najhrubšieho zrna. Tiež som si zopár krát na takýchto prípadoch zgustol.
Preto uvediem ukážkové príklady ako sa má pracovať z Lučiny - Hynek a Víťo.
Okrem Martina sú nepoučiteľní najmä Kinder, a Oskar 
|
|
Hore |
|
 |
Brano
|
Predmet príspevku: Napísal: Pia Máj 29, 2009 6:47 am |
|
|
No náhodou , Martin už odprezentoval aj ochranné pomôcky  Do spevu mu moc nieje.
|
|
Hore |
|
 |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|