robocyprich píše:
Veľmi dobrý článok a rozbor potreby prezentácie a reklamy. Mám záujem o umiestnenie osobnej webstránky z titulnej strany.Andrej , uvítal by som info o podmienkach a spôsobe zaveznej objednavky danej služby. Predbežne ma môžeš zaradiť doporadovníka.
Textové linky budú za 25,-€ za pol roka, alebo 40,-€za celý rok (to bude maximálne tých dvanásť). Pozícia bude v dolnej časti. V prípade textov je to lešie pre roboty a teda indexáciu, bannery sú zasa vhodnejšie pre ľudí. Prečo je to tak, neskôr vysvetlím. Cena bannerov bude 49,-€ na pol roka, alebo 69,-€ na celý rok (ale len pre služby rezbárov, alebo výtvarníkov - žiadny tovar). Bannery by boli v zobrazovacom pomere 1/3, čo znamená, že na jednom mieste by boli všetky tri, len by sa striedali pri kliknutí, alebo novej návšteve. No a pre firmy ktoré predávajú tovar, by boli vzhľadom na ponuky ktoré sú zväčša na štvrť roka možné tieto možnosti 59,-€ za tri mesiace, 98,-€ za pol roka, alebo 160,-€ na celý rok, taktiež v zobrazovacom pomere 1/3. Samozrejme, je možné zakúpenie aj celého zobrazenia, alebo 2/3, ale už bez ďalšieho zvýhodnenia. V tom cenníku to bude popísané lepšie. Banner síce cenu má, ale ešte sa upresní formát.