Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 9 ] |
|
Autor |
Správa |
irsa
|
Predmet príspevku: Čo by sme dokázali, ak by sme neboli lenivý... Napísal: Pon Feb 21, 2011 9:07 pm |
|
|
|
Hore |
|
 |
oskar
|
Predmet príspevku: Napísal: Pon Feb 21, 2011 11:58 pm |
|
Registrovaný: Sob Dec 08, 2007 11:10 pm Príspevky: 1536 Bydlisko: Choceň
|
Máš pravdu od listopadu nekouřím výkon šel nahoru.a ještě jsi zapomněl napsat že hodně zdržuje stálé běhání pro nářadí které jste si předem nepřipravily  proto věnujte přípravě čas a on se vám vrátí 
_________________ Dřevořezba není cil ale cesta.
Oskar
|
|
Hore |
|
 |
irsa
|
Predmet príspevku: Napísal: Uto Feb 22, 2011 7:18 am |
|
|
Odporúčam pozrieť toto video http://dokumentarni.tv/penize-ekonomika ... -low-price .
Je to o tom, čo sú ochotní ľudia podstúpiť pre "istotu" práce a ako obchodné reťazce dokážu maximálne využiť zamestnancov veľmi prepracovaným systémom. Ale pozor, treba si na to vyhradiť 98 minút. Zo začiatku to zaujímavo nevyzerá, ale potom sa to začne vyfarbovať...
|
|
Hore |
|
 |
tyrnau
|
Predmet príspevku: Napísal: Str Feb 23, 2011 8:13 pm |
|
Registrovaný: Uto Feb 22, 2011 3:15 pm Príspevky: 12 Bydlisko: Trnava
|
pripájam sa ako nový člen klubu bezprstých.Teda ja mám všetky-aspoň doteraz.
Ťažký biznis a jeho podoby, ku ktorým sa slovania nikdy neprepracujú, pretože nikdy nepochopia kapitalizmus v plnom rozsahu.Nemáme na to gény, filozofiu ani žalúdok.Som zvedavý, kam to dotiahneme a čo nové svetu prinesieme na poli "spájania materializmu a duchovna".Pretože filozofia kapitalizmu už v modernej dobe zlyháva.Takže akokoľvek sme sa snažili dostať k pravde a láske a víťazstvu, zasa bude dobrá len totalita akéhokoľvek systému. Ale som rád, že ide jar a teplo 
_________________ tyrnau
|
|
Hore |
|
 |
irsa
|
Predmet príspevku: Napísal: Str Feb 23, 2011 8:49 pm |
|
|
tyrnau píše: pripájam sa ako nový člen klubu bezprstých.Teda ja mám všetky-aspoň doteraz. Ťažký biznis a jeho podoby, ku ktorým sa slovania nikdy neprepracujú, pretože nikdy nepochopia kapitalizmus v plnom rozsahu.Nemáme na to gény, filozofiu ani žalúdok.Som zvedavý, kam to dotiahneme a čo nové svetu prinesieme na poli "spájania materializmu a duchovna".Pretože filozofia kapitalizmu už v modernej dobe zlyháva.Takže akokoľvek sme sa snažili dostať k pravde a láske a víťazstvu, zasa bude dobrá len totalita akéhokoľvek systému. Ale som rád, že ide jar a teplo 
Jak, bezprstých, co bezprstých. Šak já man šecky!
Teda jeden mám skoro bez kĺbu, zopár operácií aj s istením Kirschnerovými drôtami, malá plastika z kože predlaktia, ale stále desať!
Tak Ťa vítam, ak keď sa už tak trochu poznáme. Ťáááážká filozofia, ale Slováci majú obrovskú učenlivosť a z kapitalizmu sa ihneď naučili to horšie a na to lepšie sme zasa zvyknutí čakať. Ono sa to nakoniec nejako utrepe, s totalitou daj pokoj...
|
|
Hore |
|
 |
Božetěch
|
Predmet príspevku: Napísal: Str Feb 23, 2011 11:28 pm |
|
Registrovaný: Ned Dec 06, 2009 5:05 pm Príspevky: 320 Bydlisko: Uherský Ostroh
|
No teda,
tak mne to přikovalo k monitoru, že zítra asi nevstanu do rachoty...
Moje sestra dělala v jednom známém ( Holandském ) supermarketu s modrožlutým logem, na celkem významném postu a když mi popisovala, jak to tam chodí s přístupem k zaměstnancům a vyžadováním přesčasů od nich, v mnohém mi to připadá stejné. Chodila dobrovolně v neděli do práce, aby dodělala, co nestihla přes týden a nebyla následně za to krácena na penězích - odměnou jí bylo, že dostala místo prémií slevovou poukázku na nákup v jejich obchodě.
Jo a nemyslete, že byla na 50% ,nebyla ani na 40% , dokonce ani na 30% !!!
Byla nervní, přestala jíst, trpěla zdravotnímí potížemi a ve finále potratila...
Teď má třiapůlletého kluka, dělá uklízečku v malé firmě na částečný úvazek a má téměř tolik jako když ,, vejrala " celý den do PC, k němuž si musela z domu přinést vlastní monitor, protože firma na neměla.
A k tomu článku - je to asi tak, jak zpívá Pepa Vojtek :
... já jsem kůže líná,
jak ten medvěd o Kolína.
Proč mám běžet mne nikdo nehoní ...
Je faktem, že je vždy lepší ten stimul ( jakýkoliv )
Božetěch
|
|
Hore |
|
 |
radev
|
Predmet príspevku: Napísal: Pia Feb 25, 2011 2:18 pm |
|
|
Diky za članok, je velmi pravdivy, mam teraz podobnu skusenost odkedy mam dcerku tak som nespravil dokopy nic, lebo ked pridem z prace tak sa snazim venovat jej a ked spi, tak bud vklznem na PC trochualebo TV, alebo jednoducho dohanam spanok... alebo chodia navstevy kvoli malej
Uz dlhsie si hovorim ze s tym treba nieco robit a tento clanok ma trocha "nakopol" tak zajtra idem nakalat drevo, a vecer ak nebude velmi velka zima tak aj do dielne (sice t dielna nie je ale ponk tam mam  ... Vstekym drzim palce nech maju stale chut do prace 
|
|
Hore |
|
 |
slimakmato
|
Predmet príspevku: Napísal: Ned Mar 06, 2011 9:22 pm |
|
|
ja to furt hovorim že Thomas Alva Edison bol lenivec . lenivy bol stale chodit po petrolej a tak vimyslel žiarovku. a mal po strosti
inak to stou neistotou pri tom stružlikani ked opatrne uberam aby sa dačo nepototo to na mna pasuje jak riť na šerbel
_________________ Ľutujte tých čo sa ľutujú , povzbudzujte tých čo bojujú ...
|
|
Hore |
|
 |
poklop
|
Predmet príspevku: Napísal: Štv Mar 24, 2011 10:51 pm |
|
Registrovaný: Ned Mar 01, 2009 12:38 pm Príspevky: 136 Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
|
Andrej, tak tu si trafil klinec po hlavičke. Pozerám sa niekedy dozadu a rozmýšľam, kto to robil ? No, krásu nevymyslíš, tá prichádza sama. A keď veľa robíme, tak chodí častejšie okolo.
Keď chce človek dosiahnuť, vytvoriť nejaký cieľ, musí dodržať postupnosť :
myšlienka, slovo, čin. A rýchlosť, akou niečo vytvoríme závisí od intenzity a váhy
myšlienky, slova a činu. A ešte koľko vecí nás na tej našej ceste odvádza od cieľa.
Posadnutým šťastie praje...
Tak v skratke môj pohľad.
|
|
Hore |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 9 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|