Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Pon Máj 21, 2018 10:52 pm |
|
|
Ahóóóóój, děkujeme všem za starostlivost, péči, jídlo, informace ( já hlavně p. Lexovi za osvětlení ošetření řezných pásů a kotoučů ), Tomášovi, že se nechal zlomit na ten jilm ( ale já jsem si ho zasloužil, že Tome), kolegovi ze Slovenska za ten špalek brestu, Luďovi a Kačce za půlllitr ke konzumaci piva Jirkovi a Štefanovi za strojky na mletí kafe, Milošovi za svezení, třem Moravským čertům za společnost a hlavně ADAMOVI, že nás zase dal do kupy.
Těším se na zámeček Radim.
|
|
Hore |
|
|
miloslav oroš
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Uto Máj 22, 2018 3:45 am |
|
|
super setkání všem organizatorům děkuji bylo to moc fajn a těším se na příště Miloš
|
|
Hore |
|
|
Poličák
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Uto Máj 22, 2018 7:55 am |
|
|
Ahoj všem, chvála tady už zazněla a já jen připojuji svůj dík za velmi plodné a perfektně zorganizované setkání. Bylo to náročné , ale super!!! Díky Karel.
|
|
Hore |
|
|
David Nera
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Uto Máj 22, 2018 7:34 pm |
|
|
Ahoj, bylo to super, díky a těším se na další setkání!
David
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Str Máj 23, 2018 4:56 pm |
|
|
Děkuju, děkuju moc. Byl jsem tak unesen atmosferou setkání, že jsem se zapoměl zeptat, jak se dostat na soutokárské rajče. Pokud mi to někdo sdělí na moje PM, budu moci příště dát obrázky na společnou hromadu. Zatím se tedy zvědavci musí podívat sem: https://www.rajce.net/a15193767Zdraví Jindra
|
|
Hore |
|
|
Yetti
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Str Máj 23, 2018 6:12 pm |
|
Registrovaný: Pia Júl 03, 2015 4:01 pm Príspevky: 113 Bydlisko: Opočno pod Orl.h.
|
Přátelé kamarádi jenom krátce Děkuji všem za vše a brzo kde koli s kýmkoli na viděnou se těší Yetti
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Štv Máj 24, 2018 12:14 pm |
|
|
Presne tak to bolo ako píšete, díky chlapci a dievčence
|
|
Hore |
|
|
Ryžo
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Štv Máj 24, 2018 5:41 pm |
|
|
Tiež by som rád vyjadril vrcholnú spokojnosť. Perfektné MTZ zázemie, výborná organizácia, spústa skvelých ľudí, pozitívna a veselá atmosféra a samozrejme zdroj odborných informácií. Už sa teším o rok.
|
|
Hore |
|
|
Orion1757
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Štv Máj 24, 2018 8:43 pm |
|
|
Byl to supr víkend kdy jsem měl tu čest poznat spoustu skvělých lidí, získat nové informace a zkušenosti. Díky všem za skvěle strávený čas. Jarda
|
|
Hore |
|
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Sob Máj 26, 2018 11:11 am |
|
|
Děkuji Vám všem za pohodové setkání a pořadatelům za perfektně zorganizovanou akci.
|
|
Hore |
|
|
Yetti
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Pon Máj 16, 2022 12:35 pm |
|
Registrovaný: Pia Júl 03, 2015 4:01 pm Príspevky: 113 Bydlisko: Opočno pod Orl.h.
|
Zdravím přátelé po dlouhé době vás chci pozvat na sraz soutokárů bude se konat 28.5.2022 v Josefově bastion 4 vím je to na rychlo ale pokud budete mít někdo čas rád vás uvidím. Více informací najdete na facebuku nebo oslovte přímo mě.Yetti
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|