Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
| Autor |
Správa |
|
Tomáš Pavelka
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Str Feb 01, 2017 7:40 pm |
|
|
|
muzete prijet kdokoli kuciii ... vemte si neco na piti kazdej mame trochu jiny chute a muzete i nejakou dobrotu k pivu necham na vas kdo jak bude chtit,... jsem ted jednorukej Tom takze s chystanim jse na tom spatne.. no a spani je mozne jen mi dejte vedet kolik kusu abych nachystal postele jinak neni problem...jen kdyztk spacak. vemte s sebou co se vam podarilo a nebo co mate noveho radi to omrknem..
_________________ Tomáš...
|
|
| Hore |
|
 |
|
Poličák
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Štv Feb 02, 2017 3:37 pm |
|
|
|
Ahoj chlapci, chci se poptat, zda na srazu bude nějaký elektrikář. Potřebuji poradit s FM Siemens. Konkrétně se mi jedná o to, zda lze udělat externí ovládání. Já to ovládám přímo na FM a ty tlačítka mi přijdou hrozně malé a ne zrovna pohotové. Z Radiměře to mám nějakých 15 km a odvoz i dovoz zajistím. Předem díky a už se těším. Zdravím Karel.
|
|
| Hore |
|
 |
|
Božetěch
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Štv Feb 02, 2017 10:15 pm |
|
Registrovaný: Ned Dec 06, 2009 5:05 pm Príspevky: 320 Bydlisko: Uherský Ostroh
|
|
Zdarec fšici, nedokážu říci jestli se tam objevím. Ale po zkušenostech z minulých akcí je to u mě tak, že pokud se může něco pokazit, určitě se tak stane. Navíc je třeba nějaký elektromateriál a vědět který z parametrů nutno přestavit na dálku. Co máš za měnič ?
Božetěch
|
|
| Hore |
|
 |
|
Poličák
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Pia Feb 03, 2017 1:50 pm |
|
|
|
| Hore |
|
 |
|
lubo
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Pia Feb 03, 2017 4:43 pm |
|
Registrovaný: Pon Jún 08, 2015 9:27 am Príspevky: 384 Bydlisko: Myjava
|
|
ahoj Poličak.podla všetkeho ti treba len nadstavyt menič na externe ovladanie .vydratovane to zrejme maš.na tlačitkach na skrini.ja mam podobny menič a z internetu som si stiahol manual a nadstavil sam .ma to potototo funkciii ale hlavne nadstavenie a krok po kroku su asi na 2 strankach .
| Prílohy: |

20150712_183852.jpg [ 385.16 KiB | Zobrazené 12338 krát ]
|
|
|
| Hore |
|
 |
|
Božetěch
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Pia Feb 03, 2017 10:09 pm |
|
|
|
No tak to bude třeba projít každý jednotlivý vodič, jestli je zapojen správně a po té přenastavit parametr ovládání dálkově a nezapomenout uložit a potvrdit. Žádné relé potřeba není a vůbec nechápu, proč tam máš nacpaný ten stykač na pravé straně. Jinak máme stejný typ měniče.
Božetěch
|
|
| Hore |
|
 |
|
Poličák
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Sob Feb 04, 2017 8:58 am |
|
|
Božetěch píše: No tak to bude třeba projít každý jednotlivý vodič, jestli je zapojen správně a po té přenastavit parametr ovládání dálkově a nezapomenout uložit a potvrdit. Žádné relé potřeba není a vůbec nechápu, proč tam máš nacpaný ten stykač na pravé straně. Jinak máme stejný typ měniče.
Božetěch No je velká škoda, že bydlíš tak daleko, takhle na dálku nevím jakou řečí hovoříš. Copak já vím k čemu slouží ten stykač a co znamená přenastavit a uložit parametry. S elektrikou se nekamarádím (FM je pro mě jako atomová elektrárna) a jsem v ní totální analfabet. Ale zase se k tomu hrdě hlásím a třeba umím jiné věci. Zdravím Karel.
|
|
| Hore |
|
 |
|
Tomáš Pavelka
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Uto Feb 07, 2017 8:43 pm |
|
|
ahoj kluci takze doplnim nejake info... prijezd na 17. hodinu na misto: radiměř 181 https://mapy.cz/zakladni?x=16.4379062&y ... &id=193567ubytování: pod střechou mame udelany byt s veskerym zazemim tzn. kuchyn koupelna postele... ted se tam vyspi min. 5 lidi mám doma jeste nejake matracky takze muzu dovest... jen s dekama je to horsi takze kdyztak vlastni spacak nebo deku... jen poprosim upresnete kdo by chtel prespat . jidlo : jak jsem rikal predtim vemte si kazdej na co mate chut dle libosti je mozne si tu jidlo ohrat nebo i klidne neco uvarit. veci na vareni tu sou... piti: taky kazdej na co ma chut... jinak pitna voda tu tece take  vecerni posezeni u stolu a klaboseni: vemte sve udelatka a pomucky at se muzem navzajem pochlubit a poucit ...zajimvou literaturu a kus dreva na ohmatani a hadani... DOCHAZKA: zatim jsem pochytil ze dorazi: Poličák Franta M. Yetti Gurt Lorch Miroslav Oroš Radim Kocián Boža ? nakoho jsem zapomel se omlouvam nebojte se nahlasit a upresnete kdo bude chtit prespat rano dopoledne nikam nespecham takze muzem probrat co vecer nestihnem a v klidu se pak rozjedem ke svym rodinám. tesim se na vas a ahojda
|
|
| Hore |
|
 |
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Uto Feb 07, 2017 9:34 pm |
|
|
|
Super, už se moc těším, něco s sebou určitě posbírám. S noclehem zatím netuším.
|
|
| Hore |
|
 |
|
miloslav oroš
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Str Feb 08, 2017 5:58 am |
|
|
|
ahoj tak já s Radimem budem u Vás nocovat těším se Miloš
|
|
| Hore |
|
 |
|
Yetti
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Str Feb 08, 2017 6:40 pm |
|
Registrovaný: Pia Júl 03, 2015 4:01 pm Príspevky: 113 Bydlisko: Opočno pod Orl.h.
|
|
Ahoj Tome určitě se zdržím do soboty karimatku a spacák mám.Předpokládaný příjezd 18,oo na shledanou se těší Honza
|
|
| Hore |
|
 |
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Štv Feb 09, 2017 9:26 am |
|
|
|
Se mnou také nakonec počítej i s přespáním do soboty, spacák a karimatku mám.
|
|
| Hore |
|
 |
|
Tomáš Pavelka
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Štv Feb 09, 2017 5:56 pm |
|
|
|
kluci delate mi radost... uz se tesim
|
|
| Hore |
|
 |
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Štv Feb 09, 2017 8:23 pm |
|
|
|
No my přijedeme s Milošem a těšime se na Vás všechny úplně nejvíc. Jenom musime na dalku pozdravit naše kamarady ze Slovenska, kteří nám budou chybět hodně. Tak ahoj chlapci.
|
|
| Hore |
|
 |
|
Božetěch
|
Predmet príspevku: Re: Setkání soustružníku-tokárov Napísal: Štv Feb 09, 2017 9:30 pm |
|
|
|
Bóža se omlouvá - přijede mladý po dost dlouhé době a ještě se chystám ho využít na nějakou robotku... Zdravím Vás fšicky a užijte si to.
Božetěch
|
|
| Hore |
|
 |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|