Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
jang
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Pia Jan 30, 2015 8:49 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 17, 2011 10:47 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Prešov
|
|
Hore |
|
 |
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Str Feb 04, 2015 4:45 pm |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
jang píše:
Toto si tu Jano ani nemal dávať, otvoril som to včera večer a strávil som tam 4 hodiny  / Mám k tomu výhrady: 1, nikdo nemá taký priestor ako Ty 2, nikdo nemá taký prístup k drevu, ako Ty, tak ostatní možeme iba slintať ... Ozaj, potrebujem vyrobiť posteľ, ... do trucovne ..., nemáš tip ? Majte sa pekne na Východe aj všetci ostatní ...
|
|
Hore |
|
 |
jang
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Str Feb 04, 2015 9:22 pm |
|
|
zase preháňaš . slintam pri tom jak ty. ale lepšie ako serialy v telke ta ne. na postel sa ti hned pozrem ,tiež sa na jednu chystám. napr:https://www.youtube.com/watch?v=k5OkwI9akd
|
|
Hore |
|
 |
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Štv Feb 05, 2015 3:32 pm |
|
|
jang píše: zase preháňaš . slintam pri tom jak ty. ale lepšie ako serialy v telke ta ne. na postel sa ti hned pozrem ,tiež sa na jednu chystám. napr:https://www.youtube.com/watch?v=k5OkwI9akd
Jano, toto vobec není zlý nápad ... Ešte tak niekde nájsť " za plotom" správnu kulatinu alebo "foršty" a bude...Dík a pozdravuj Chcel som použiť staré trámy z našej stavby, ale živé drevo je živé drevo  Štefan
|
|
Hore |
|
 |
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Štv Feb 05, 2015 7:30 pm |
|
Registrovaný: Štv Sep 22, 2011 12:36 pm Príspevky: 164 Bydlisko: Veľký Krtíš
|
|
Hore |
|
 |
jang
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Štv Feb 05, 2015 9:24 pm |
|
|
skus skopirovať a daj do vyhľadavania na youtube: Fun to assemble a wooden BED - Like a Lego for adults
|
|
Hore |
|
 |
ivanm
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Ned Feb 15, 2015 6:20 pm |
|
|
jang píše: skus skopirovať a daj do vyhľadavania na youtube: Fun to assemble a wooden BED - Like a Lego for adults A nebude to vrzgat?
|
|
Hore |
|
 |
fox
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Str Mar 04, 2015 6:15 pm |
|
Registrovaný: Str Jan 07, 2015 6:52 pm Príspevky: 39 Bydlisko: u Brna...
|
|
Hore |
|
 |
poklop
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Uto Mar 10, 2015 2:19 pm |
|
Registrovaný: Ned Mar 01, 2009 12:38 pm Príspevky: 136 Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
|
Zdravím okolo točiacich drevených mužov. Ženy nevynímajúc. Tak tuto zataľ ešte bývam a niekedy aj s dvoma aktérmi toho videa. Aktuálne sme ich vyexportovali do Břna... Prevážne len nevážne ... kuknite : Kukuk. Výstraha na nevhodný obsah pre deti: "Vaše deti, neberte si príklad z našich detí." Pôvodne to mala byť iba sranda... https://www.youtube.com/watch?feature=p ... F210Tj6miM
|
|
Hore |
|
 |
jang
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Štv Mar 26, 2015 9:23 pm |
|
|
Dobré. len viac by si nás potešil nakou fotečkou svojich nových točených výtvorov.
|
|
Hore |
|
 |
poklop
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Pia Mar 27, 2015 7:48 am |
|
Registrovaný: Ned Mar 01, 2009 12:38 pm Príspevky: 136 Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
|
To mi je Janko jasné. Aj Mňa by to potešilo. Už som nebol v dielni točiť skoro rok. Opravujeme dom z vnútra, budeme sa sťahovať bližšie k dielni (100m) Tak už je to na spadnutie. Myslím to sťahovanie. Je mi smutno, neviem, či mi to ešte pôjde... 
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Pia Mar 27, 2015 9:40 am |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
poklop píše: Zdravím okolo točiacich drevených mužov. Ženy nevynímajúc. Tak tuto zataľ ešte bývam a niekedy aj s dvoma aktérmi toho videa. Aktuálne sme ich vyexportovali do Břna... Prevážne len nevážne ... kuknite : Kukuk. Výstraha na nevhodný obsah pre deti: "Vaše deti, neberte si príklad z našich detí." Pôvodne to mala byť iba sranda... https://www.youtube.com/watch?feature=p ... F210Tj6miMMně se to líbí docela dost, poslal jsem to z dovo na posouzení znalcům  jirka A Miro, netočil jsem kvůli stavbě skoro 10 let, a chutnalo mi to potom ještě více. A nešlo 
|
|
Hore |
|
 |
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Štv Apr 02, 2015 9:24 pm |
|
|
|
Hore |
|
 |
gurt
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Sob Apr 04, 2015 6:52 am |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
chlapci a děvčata, soutokáři, soutokárky a soutokárčata, mám tu jednu výzvu. netroufl by si někdo přeložit tuto stránku z odkazu od Štefana? http://www.fredwilliamson.com/Pages-Met ... Essay.htmlje to jednak čerstvé (03/2015) a jednak jak jsem to tak louskal s google translatorem, tak dobré poučení z osobních zkušeností člověka, jenž očividně ví co dělá, za čimž stojí mnoho let práce a potu, včetně hledání a oběvování (to je pro nás aktuální  ) ... navnadil jsem vás? dal by to někdo do českoslovenštiny? dekuji gurt:)
|
|
Hore |
|
 |
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Sob Apr 04, 2015 8:08 am |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 314 Bydlisko: Topolčany
|
gurt píše: chlapci a děvčata, soutokáři, soutokárky a soutokárčata, mám tu jednu výzvu. netroufl by si někdo přeložit tuto stránku z odkazu od Štefana? http://www.fredwilliamson.com/Pages-Met ... Essay.htmlje to jednak čerstvé (03/2015) a jednak jak jsem to tak louskal s google translatorem, tak dobré poučení z osobních zkušeností člověka, jenž očividně ví co dělá, za čimž stojí mnoho let práce a potu, včetně hledání a oběvování (to je pro nás aktuální  ) ... navnadil jsem vás? dal by to někdo do českoslovenštiny? dekuji gurt:) Tiež sa pripojím s prosbou za Gurta ,ako píše tato bytosť vie o čom píše len z letmeho preloženia priatelom googlom je jasné že ak chytí kus dreva tak ho nedrží ale cítí Ernest
|
|
Hore |
|
 |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|