Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Uto Mar 08, 2016 2:24 pm |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
|
Hore |
|
|
gurt
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Ned Mar 27, 2016 7:50 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
Jožko ma na svojej stranke velmi zajimave video o Juraju Leporisovi - 90 let, určitě to stoji za zhlednuti a neni to z ciziny
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Str Mar 30, 2016 5:23 pm |
|
|
Tož dej odkaz na tu stránku prosím .
|
|
Hore |
|
|
jang
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Str Mar 30, 2016 7:08 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 17, 2011 10:47 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Prešov
|
Radim Kocián píše: Tož dej odkaz na tu stránku prosím . Ahoj tak skus :http://tokarstvo.info/videa/
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Štv Mar 31, 2016 8:24 pm |
|
|
Ahoj Jano, jsem rád že ses po delší době ozval. Díky za info, nevěděl jsem kterého Jožu náčelník myslí.
|
|
Hore |
|
|
jang
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Štv Mar 31, 2016 9:08 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 17, 2011 10:47 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Prešov
|
Radim Kocián píše: Ahoj Jano, jsem rád že ses po delší době ozval. Díky za info, nevěděl jsem kterého Jožu náčelník myslí. Ahojky. Neboj aj ked sa neozyvam, ticho vas kamarati sledujem.
|
|
Hore |
|
|
luxy
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Uto Máj 03, 2016 7:18 pm |
|
Registrovaný: Uto Aug 04, 2015 5:29 pm Príspevky: 23 Bydlisko: Lučenec
|
|
Hore |
|
|
David Nera
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Ned Júl 10, 2016 9:40 pm |
|
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Pon Júl 11, 2016 2:58 pm |
|
|
David Nera píše: https://www.youtube.com/watch?v=mz3b0jZtnNk&feature=youtu.be Slusna produktivita D. Velmi slušná, ale s profi vybavením. Co není profi jsou ty vousy, ty se mu namotají jen jednou
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Uto Sep 06, 2016 10:30 am |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Drevorezba nabízí Onew. i čelisti, celkem solidní sortiment a dovedu si představit, že samovýroba čelistí nevyjde o moc levněji viz například velmi dobré prodloužené nčelisti na strong...
|
|
Hore |
|
|
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Sob Sep 10, 2016 9:45 am |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 313 Bydlisko: Topolčany
|
|
Hore |
|
|
Tomáš Pavelka
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Ned Okt 16, 2016 8:50 am |
|
|
|
Hore |
|
|
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Ned Okt 16, 2016 2:57 pm |
|
Registrovaný: Štv Sep 22, 2011 12:36 pm Príspevky: 164 Bydlisko: Veľký Krtíš
|
Tomáš Pavelka píše: Ahoj přátelé objevil jsem tohodle pána Ron Kent na jeho stránkách popisuje upravu dřeva po vytočení a namáčího několikrát do oleje a přitom ho brousí jemným papírem je to vidět ve videu... https://www.youtube.com/watch?v=QNitDsye93Mhttp://www.ronkent.com/techniques.phpPrekladal mi to Dr. Google, tak som možno niečo nepochopil správne, no zaujali ma 3 veci: 1. Cyklus namáčania v oleji a následného sušenia opakuje až 50x - dosť trpezlivý človek 2. Vo videu čerstvo vytočený kus šupol do mrazničky - Napadá mi, že iba za účelom rýchlejšieho vysušenia ... 3. V texte o technikách spomína namáčanie "nahrubo" opracovaných výrobkov vo vodnom roztoku prípravku na umývanie riadu - tiež pre rýchle odstránenie vody, minimalizovanie deformácií a praskania. Má niekto u nás skúsenosti s niečím takýmto? Peter
|
|
Hore |
|
|
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Ned Okt 16, 2016 5:44 pm |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 313 Bydlisko: Topolčany
|
Peter Trebuľa píše: Tomáš Pavelka píše: Ahoj přátelé objevil jsem tohodle pána Ron Kent na jeho stránkách popisuje upravu dřeva po vytočení a namáčího několikrát do oleje a přitom ho brousí jemným papírem je to vidět ve videu... https://www.youtube.com/watch?v=QNitDsye93Mhttp://www.ronkent.com/techniques.phpPrekladal mi to Dr. Google, tak som možno niečo nepochopil správne, no zaujali ma 3 veci: 1. Cyklus namáčania v oleji a následného sušenia opakuje až 50x - dosť trpezlivý človek 2. Vo videu čerstvo vytočený kus šupol do mrazničky - Napadá mi, že iba za účelom rýchlejšieho vysušenia ... 3. V texte o technikách spomína namáčanie "nahrubo" opracovaných výrobkov vo vodnom roztoku prípravku na umývanie riadu - tiež pre rýchle odstránenie vody, minimalizovanie deformácií a praskania. Má niekto u nás skúsenosti s niečím takýmto? Peter Viem si živo predstaviť čo by nasledovalo šupnuť čerstvu misku u nas do mrazaku .......a možno aj bez večere
|
|
Hore |
|
|
Paťas
|
Predmet príspevku: Re: zajímavé linky na webu Napísal: Pon Okt 17, 2016 7:01 am |
|
Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 7:26 pm Príspevky: 357 Bydlisko: Nivnice u Uherského Brodu
|
Erneste miska je v naprosté pohodě! To by mi prošlo bez nějakých problémů. Taková hlava ze srnce nebo muflona to je jiný fičák! Dělám občas myslivcům trofeje no v letním období to rychle podléhá zkáze tak to občas fiknu (samozřejmě čerstvé a řádně zabalené) do mrazáku na dobu kdy mám na to čas. Někdy to manželka najde a to by jsi měl vydět to tóčo Sem si nedávno říkal že mosí mět svatozář.
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|