Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Peska
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Str Nov 01, 2017 9:27 am |
|
Registrovaný: Str Jan 14, 2015 8:29 am Príspevky: 34 Bydlisko: Přímělkov
|
Vhyn píše: Cena by byla cca 200 až 300Kč, ještě nevím na kolik výjde ta povrchovka a jakou mi dají cenu na výpalky při nějaké sérii. Pokud by se ozvalo víc zájemců nechal bych udělat třeba rovnou 10ks. Pak by cena byla spíš kolem těch 200kč. Za tu cenu je to za darmo.Jeden kus beru.Až je budeš mít dej vědět. Dík Franta
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Str Nov 01, 2017 10:52 am |
|
|
[quote="Vhyn"] Čauko, Ja by som sa hlásil na jeden kus. Ak to bude aktuálne pošlem Ti peniaze na účet a prevezmem si to na nejakom stretnutí. Ak to stretnutie bude až na jar nevadí, nepotrebujem to súrne. Jaro
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Str Nov 01, 2017 10:10 pm |
|
Registrovaný: Štv Apr 21, 2016 5:38 am Príspevky: 234 Bydlisko: Nelahozeves
|
Tak si mě napiš, jedno si určo vezmu, dík. JirHu.
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Štv Nov 02, 2017 3:32 am |
|
|
Ahoj, taky bych měl předběžně zájem a ještě to upřesním.
|
|
Hore |
|
|
Vhyn
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Štv Nov 02, 2017 7:59 pm |
|
|
Ahoj, Takže vidím, že je zájem, takže určitě nechám vyrobit více kousků a nějak se to určitě podělí. Ještě jsem přemýšlel, že by bylo fajn mít tam nějakou stupnici, podle které by bylo jednoduché opětovně nastavit potřebný úhel. Vím, že laserem při pálení dokážou gravírovat, ale povrchovkou by se to asi zamázlo. Ještě bych to tam mohl zkusit vygravírovat na CNCčku... Ale to je krajní řešení. V práci to nevidí rádi. Případně by se tam dala nalepit nějaká lepka, na kterou by si každý udělal rysku tam kde potřebuje.
|
|
Hore |
|
|
Mikuláš Bruttovszký
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Pia Nov 03, 2017 2:26 pm |
|
Registrovaný: Pia Jan 04, 2013 10:57 am Príspevky: 16 Bydlisko: Bratislava
|
Vašek tygl píše: A tady je foto koupi z eBay z předchozího postu. Stalo to 57kc včetně pošty a je tam 60ks smirku od 80 po 2000 a nástavce do vrtačky. Ahoj, len sa opýtam, nakoľko som objednal prvýkrát cez e-bay, ako ti to došlo? Kuriérom, poštou? Miki
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Str Nov 08, 2017 10:05 am |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Vhyn píše: Zdravím vás, Konečně jsem se dostal i k výrobě nového přípravku na broušení dlát. Výpalky z plechu a pár svarů, funguje to dobře. Už jen nějaké elegantnější aretační kolečno a povrchovka - asi galvanický zinek a je to kompletní. Pokud by měl někdo zájem můžu zajistit zhotovení více kousků. cena víc než přívětivá. parádička
|
|
Hore |
|
|
Paťas
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Str Nov 08, 2017 2:22 pm |
|
Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 7:26 pm Príspevky: 357 Bydlisko: Nivnice u Uherského Brodu
|
Zamlouvám si taky jeden kus. Mám sice domaděl ale není tak hezký. ) Mám rád pěkné věci
|
|
Hore |
|
|
Miroslav Žúrek
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Str Nov 08, 2017 3:41 pm |
|
Registrovaný: Pon Apr 30, 2012 10:04 pm Príspevky: 47 Bydlisko: pri Skalici
|
Ahoj Vojto, tiež by som si jeden rezervoval. Ďakujem. Miro
|
|
Hore |
|
|
Miroslav Žúrek
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Str Nov 08, 2017 3:42 pm |
|
Registrovaný: Pon Apr 30, 2012 10:04 pm Príspevky: 47 Bydlisko: pri Skalici
|
|
Hore |
|
|
Vhyn
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Str Nov 08, 2017 7:13 pm |
|
|
Miroslav Žúrek píše: Ahoj Vojto, tiež by som si jeden rezervoval. Ďakujem. Miro Děkuji za zájem. Ten zájem mě moc těší. Ani jsem to nečekal. Tento týden mi snad příjde přípravek ze zinkovny, takže jsem dám finální podobu... Příští týden bych zadal do výroby výpalky a možná do konce měsíce by to mohlo být kompletní. Dám vědět, jak to jde.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Str Nov 08, 2017 7:51 pm |
|
|
|
Hore |
|
|
Aleš Kratochvíl
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Štv Nov 09, 2017 9:33 am |
|
|
Na těch polských stránkách je u různých čelistí (zn. Charnwood) uvedené, k čemu jsou kompatibilní. Např. tyto: http://otomaszyny.iai-shop.com/product- ... EXUS3.htmlbudou sedět k těmto: Szczęki kompatybilne z: •Charnwood Nexus3, •Supernova (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •G3 Nova (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Robert Sorby Patriot (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Record Power SC3 (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Record Power SC4 (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Axminster Evolution SK114 (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Axminster Clubman SK100 (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Axminster Clubman SK80 (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS). teda teoreticky , podle uvedených informací ... Zbývá dotazem zjistit, zda a za kolik zasílají do CZ. Jeden polský zlotý je cca 6,- Kč.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Štv Nov 09, 2017 11:00 am |
|
|
Aleš Kratochvíl píše: Na těch polských stránkách je u různých čelistí (zn. Charnwood) uvedené, k čemu jsou kompatibilní. Např. tyto: http://otomaszyny.iai-shop.com/product- ... EXUS3.htmlbudou sedět k těmto: Szczęki kompatybilne z: •Charnwood Nexus3, •Supernova (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •G3 Nova (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Robert Sorby Patriot (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Record Power SC3 (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Record Power SC4 (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Axminster Evolution SK114 (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Axminster Clubman SK100 (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS), •Axminster Clubman SK80 (wymaga użycia 8-częściowego zestawu wkrętów N3JS). teda teoreticky , podle uvedených informací ... Zbývá dotazem zjistit, zda a za kolik zasílají do CZ. Jeden polský zlotý je cca 6,- Kč. super informace
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Štv Nov 09, 2017 2:17 pm |
|
|
Hola hola kamarádi, u koho by se dalo jít podívat na zkrácenou verzi SLka nebo podobného stroje, poblíž Prahy???? Pan Dvořák???? Díky moc za odpovědi jirka
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|