Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Pia Jan 25, 2019 8:36 am |
|
Registrovaný: Štv Apr 21, 2016 5:38 am Príspevky: 234 Bydlisko: Nelahozeves
|
Ahoj Jiří, u nás kalamita jak sviňa.. u Muzea 3 cm sněhu jinak tavné lepidlo pro použití vymezení větší díry by nemuselo být od věci, nicméně jako lepidlu bych mu ve spojení dřeva a kovu moc nevěřil. To zahřátí je velice důležité, to máš naprostou pravdu. Jen by se mi to zalepení pouze tavným zdálo takové nejisté. Snad by bylo jistější v případě, když by se ta zasouvací část struhu zbrousila do čtverce nebo alespoň měla nějaké plošky, aby se to pak v heftu neprotočilo......ven to nepůjde, to myslím, že je v poho... toť můj nároz.....
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Pia Jan 25, 2019 9:53 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Hurykan píše: Ahoj Jiří, u nás kalamita jak sviňa.. u Muzea 3 cm sněhu jinak tavné lepidlo pro použití vymezení větší díry by nemuselo být od věci, nicméně jako lepidlu bych mu ve spojení dřeva a kovu moc nevěřil. To zahřátí je velice důležité, to máš naprostou pravdu. Jen by se mi to zalepení pouze tavným zdálo takové nejisté. Snad by bylo jistější v případě, když by se ta zasouvací část struhu zbrousila do čtverce nebo alespoň měla nějaké plošky, aby se to pak v heftu neprotočilo......ven to nepůjde, to myslím, že je v poho... toť můj nároz..... praxe ukáže
|
|
Hore |
|
|
Vhyn
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Uto Feb 05, 2019 5:15 pm |
|
|
Ahoj, mám v procesu výroby dalších 10ks přípravku na broušení dlát. Kdo by měl zájem, ať se ozve do PM... Mějte se krásně.
Prílohy: |
IMG_20171230_192743.jpg [ 73.63 KiB | Zobrazené 6695 krát ]
|
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Štv Feb 07, 2019 8:27 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Vhyn píše: Ahoj, mám v procesu výroby dalších 10ks přípravku na broušení dlát. Kdo by měl zájem, ať se ozve do PM... Mějte se krásně. Super, používám, jako jeden z mnoha co mám
|
|
Hore |
|
|
Vhyn
|
Predmet príspevku: Re: pomůcky a přípravky pro soustružení dřeva - tokárstvo Napísal: Pon Mar 11, 2019 9:56 pm |
|
|
jiri tovarys píše: Vhyn píše: Ahoj, mám v procesu výroby dalších 10ks přípravku na broušení dlát. Kdo by měl zájem, ať se ozve do PM... Mějte se krásně. Super, používám, jako jeden z mnoha co mám Jirko, díky za podporu. Přípravky jsou hotové, takže kdo by měl zájem, ať se ozve. Mějte se hezky. Vojta
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|