Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
gurt
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Pia Apr 25, 2014 10:56 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
nechceš přijít aj ku mně poklidit  uklidím a za pět minut nato nakoukne sestřenka a oznámí mi "ty tady máš bordel!" (je bordel nepublikovatelné slovo? nevím...) Z teho plyne, že nemá smysl uklízet, stejně je to vždy špatně. Dokud tedy nehrozí ryziko stráty kytičky, moc to nepřeháním (jen trochu 
|
|
Hore |
|
 |
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Sob Máj 03, 2014 3:55 pm |
|
|
Radost mi udělal kamarád, který mi věnoval kus ořechu, radost jsem neudělal manželce, která se obává, že zahradní chatka pod uskladněným dřevem jednoho dne spadne. Na přesnější porcování mi chyběl jangův přípravek na vedení pily Jindra
Prílohy: |

porcování ořechu.jpg [ 318.92 KiB | Zobrazené 11984 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
miloslav oroš
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Ned Máj 04, 2014 10:25 am |
|
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Ned Máj 04, 2014 8:00 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
miloslav oroš píše: protože jsem se rozhodl pro GO soustruhu SL2000,čekám na zapojení F.měniče tak něco pro vnoučata. Motorovou pilou a bruskou trochu červené barvy opáleno hořákem nakonec lakováno.  moc pěkné
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Str Jún 11, 2014 10:22 pm |
|
|
Miláček do portfolia ( naštěstí není důvod k žárlivosti, když je manžel zatížený na kvalitní ocelovou krásku ).

IMG_28721.jpg [ 59.06 KiB | Zobrazené 11823 krát ]
|

IMG_28731.jpg [ 69.63 KiB | Zobrazené 11823 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Štv Jún 12, 2014 11:56 am |
|
|
Radim Kocián píše: Miláček do portfolia ( naštěstí není důvod k žárlivosti, když je manžel zatížený na kvalitní ocelovou krásku ). Ja som si teraz zaobstaral taketo, ale mozno bude dobre to zrenovovat, alebo aspon nabrusit

IMAG0759.jpg [ 159.16 KiB | Zobrazené 11808 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Štv Jún 12, 2014 6:25 pm |
|
|
Krásná, taky po nějaké starší pasu. Vyměň štyl a obnov ostří pokud s ní budeš pracovat, jinak bych na ni nešahal. Ty jsi lovec na internetu. Až padneš na nějakou co nebudeš chtít, tak mi dej vědět do PM, já na to hledání na internetu nemám nervy. Měj se Radim.
Jinak, kdo máte nějakou starou tesařskou sekyrku a chcete ji prodat tak mi dejte vědět - po zralé úvaze koupím.
Radim.
|
|
Hore |
|
 |
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Pia Jún 13, 2014 7:45 am |
|
|
[quote="Radim Kocián"] jinak bych na ni ne šahal
Díky za radu, nebudem na ňu šahať teda, iba ju naolejčekujem a nechám ako artefakt pre potešenie. Robiť sa s ňou nechystám, tak by som iba zničil patinu ktorú časom získala. Pôvodne som chcel nové porysko a leštiť do ligotava, dobre že si mi otvoril oči. Zdravím vospolok Jaro
|
|
Hore |
|
 |
Paťas
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Pia Jún 13, 2014 12:20 pm |
|
Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 7:26 pm Príspevky: 357 Bydlisko: Nivnice u Uherského Brodu
|
Radim Kocián píše: Krásná, taky po nějaké starší pasu. Vyměň štyl a obnov ostří pokud s ní budeš pracovat, jinak bych na ni nešahal. Ty jsi lovec na internetu. Až padneš na nějakou co nebudeš chtít, tak mi dej vědět do PM, já na to hledání na internetu nemám nervy. Měj se Radim.
Jinak, kdo máte nějakou starou tesařskou sekyrku a chcete ji prodat tak mi dejte vědět - po zralé úvaze koupím.
Radim. A sháníš širočinu? Pro praváka nebo leváka? Že jsi nenapsal dřív ale podívám se. 
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Pia Jún 13, 2014 1:59 pm |
|
|
Ano nějakou starší širočinu pro praváka, ale není to otázka okamžité potřeby. Spíše pokud někde na půdě nebo ve šrotu zrzaví použitelná širočina, tak to avizuju, protože obyčejně když člověk nic neřekne a pak to shání, tak uslyší ( jako já od švagra ) "A žes neřek, minulý týden jsem dělal pořádek a odvezl jsem do sběru dvě". Tak se zajdu opláchnout, zatlačím slzu a život jde dál. Když se podíváš Paťasi budu rád.
|
|
Hore |
|
 |
Paťas
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Pia Jún 13, 2014 6:32 pm |
|
Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 7:26 pm Príspevky: 357 Bydlisko: Nivnice u Uherského Brodu
|
Radim Kocián píše: Ano nějakou starší širočinu pro praváka, ale není to otázka okamžité potřeby. Spíše pokud někde na půdě nebo ve šrotu zrzaví použitelná širočina, tak to avizuju, protože obyčejně když člověk nic neřekne a pak to shání, tak uslyší ( jako já od švagra ) "A žes neřek, minulý týden jsem dělal pořádek a odvezl jsem do sběru dvě". Tak se zajdu opláchnout, zatlačím slzu a život jde dál. Když se podíváš Paťasi budu rád. Jasné budu na to myslet, občas se něco objeví i ve šrotě. Včera sem propásl tak dvacet kilo nástrojů, frézy výstružníky vrtáky, některé ještě zabalené ve voskovaném papíru a pořádně nakonzervované. No přijet o deset minut dřív.........  Adam mohl byt řádně vyzbrojený. Škoda no ale furt lepší než by to zkončilo v hutích.
|
|
Hore |
|
 |
gurt
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Ned Júl 13, 2014 7:21 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
Chalani budete někdo něco chcet u pana Steinerta - http://drechslershop.de/něco se bude objednávat, tak kdo by chtěl může se přidat, pravděpodobně by to mělo proběhnout tento týden. Pokud budete potřebovat něco tak se směle obraťte na mě a nějak to pořešíme... vše dobré a poklidné dovolenky! gurt:)
|
|
Hore |
|
 |
David Nera
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Ned Sep 07, 2014 8:03 pm |
|
|
Bruska ELKO 1BR nalezena v kulne za horou harampadi u znameho jako srot, tak jsem si ji vzal trochu do parady  Jeste objednat kotouce, pripravky byly minuly tyden v akci na Unimaxu 

DSC_7022-new-new.jpg [ 57.17 KiB | Zobrazené 11327 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
Nirtak
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Str Sep 24, 2014 5:53 pm |
|
|
Tak i já jsem si dne udělala radost a jelikož je to tu skoro samej chlap tak se zrovna zeptám. Přivezla jsem si dnes pásovou pilu P320 a jelikož prodávající o tom nic nevěděl (bylo to z pozůstalosti) tak mám na Vás otázečku. Asi to bude znít blbě ale jak se dá vyměnit, popř. napnout pilový pás? Já s touto pilou nikdy ještě nedělala tak se radši ptám...

10622700_965721370120727_491034415890234809_n.jpg [ 100.12 KiB | Zobrazené 11247 krát ]
|

10659182_965720466787484_2458161976783774801_n (1).jpg [ 97.35 KiB | Zobrazené 11247 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
Paťas
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Str Sep 24, 2014 6:42 pm |
|
|
Nirtak píše: Tak i já jsem si dne udělala radost a jelikož je to tu skoro samej chlap tak se zrovna zeptám. Přivezla jsem si dnes pásovou pilu P320 a jelikož prodávající o tom nic nevěděl (bylo to z pozůstalosti) tak mám na Vás otázečku. Asi to bude znít blbě ale jak se dá vyměnit, popř. napnout pilový pás? Já s touto pilou nikdy ještě nedělala tak se radši ptám... Na první fotce máš pásovku otočenou ze zadu, pod tou ohnutou pásovinou na horním kole máš šroub s pružinou. Tím napínáš pás. Ten horní šroubek v té pásovině je na to aby si vycentroval pilový pás aby nepadal z oběžného kola. Zuby pilového pásu by měly být cca 3mm mimo oběžné pogumované kolo.
|
|
Hore |
|
 |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|