Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Ned Júl 09, 2017 5:21 pm |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 313 Bydlisko: Topolčany
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Pon Júl 10, 2017 6:59 am |
|
Registrovaný: Štv Apr 21, 2016 5:38 am Príspevky: 234 Bydlisko: Nelahozeves
|
tý jo, to je pěkná mašinka a ta váha jí jen přidává na kráse, prostě taková poctivá, tak ať slouží
|
|
Hore |
|
|
Vašek tygl
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Štv Aug 31, 2017 10:27 pm |
|
Registrovaný: Str Aug 02, 2017 7:10 am Príspevky: 13 Bydlisko: kladno
|
Malá blbost ale potěší......
Prílohy: |
IMG_1059.JPG [ 252.68 KiB | Zobrazené 13772 krát ]
|
|
|
Hore |
|
|
gurt
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Pia Sep 01, 2017 8:08 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
Ernest píše: Tak dnes som si urobil ,teda aj manželke ,radosť Takáto takmer sto kilova krasavica .Sice ešte bude potrebovať vycistit ,namazat, pridat frekvencny a nalestit ,no mam z nej neskutocnu radosť slape ako sijaci stroj Ernest ty jo mám tu samou, jen bez podstavce! musel jsem zesilit pružinu, jinak jsem se ji ještě mocka nevěnoval... já mám šedou Vašku moc krasné značkovátko! jen možná trochu jemné pro dřevo.
|
|
Hore |
|
|
David Nera
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Sob Okt 14, 2017 3:11 pm |
|
|
|
Hore |
|
|
Yetti
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Sob Okt 14, 2017 6:30 pm |
|
Registrovaný: Pia Júl 03, 2015 4:01 pm Príspevky: 113 Bydlisko: Opočno pod Orl.h.
|
David Nera píše: Včera jsem měl cestovní den, takže díky Adamovi za novou kudlu + vánoční dárek a Petrovi za kličku na TOSku - co je malý, to je hezký, ale co je větší, to je lepší, jak se říká Ahoj Davide přeju ti spoustu trpělivosti při práci s tímto nástrojem mám ho dva roky a nemohu říct že ho dokonale ovládám.Je velice efektivní a výkonný ale každou chybu při jeho použití tvrdě potrestá. Z Orliček zdraví Honza
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Sob Okt 14, 2017 7:04 pm |
|
|
Zdravím tě Davide a gratuluji ke koupi krásné sečné zbraně mám ji od léta a zatím si jen tak zlehka vykáme a chodíme okolo sebe. Chvilku spolupracujeme, pak ta svxně kopne a letí za trest do kouta no po nějakém čase se mi jí zželí a zkusíme to znovu a pak zase letí. Buď od ní chci víc než umí, nebo......, ale to je blbost.... tak dávej bacha a poreferuj jak si spolu rozumíte Jo prosím tě, jak je dlouhá ta delší klička? já jen zda ji mám kupovat, nebo si nechat ten můj svařený bazmecht z klínkovice JirHu
|
|
Hore |
|
|
David Nera
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Sob Okt 14, 2017 7:23 pm |
|
|
Díky, ale mám už menší a už mi to dlouho nenakopalo, tak mám roupy Jinak celková délka kličky je 270 mm, na 125 TOSce pak od středu po horní kličku to je cca 305 mm, takze není problém točit nad 60 cm průměrem materiálu. David
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Ned Okt 15, 2017 5:47 pm |
|
|
Díky, tak to je paráda, už vím co chci od ježíška
|
|
Hore |
|
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Pon Okt 16, 2017 4:10 pm |
|
|
Hurykan píše: Díky, tak to je paráda, už vím co chci od ježíška A je zakalená, aby jste jí neukroutili )
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Uto Okt 17, 2017 10:51 am |
|
|
Nazdar kluci. Nevyřešila by vám problém klička s volně posuvnou příčkou? Dá se s ní točit i ZA velkým obrobkem. Tuhle jsem dostal k soupravě sklíčidla, ale snad nebude patentově chráněná. Zdraví Jindra
DSC_0355.jpg [ 240.55 KiB | Zobrazené 13462 krát ]
|
|
|
Hore |
|
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Uto Okt 17, 2017 3:06 pm |
|
|
To máme, to je opruz, pořád přesouvat tu tyčku nebo ji popondávat ve sklíčidle.
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Štv Okt 19, 2017 5:29 pm |
|
|
Dnes jsem vyměnil javorovou misku za pár kousků třešně o průměru 50 cm, délky kmene asi 3m. Kácená v zimě a ležela na zahradě u pána přímo v Kladně. Ležela tak dobře, že není ani zapařená. Hlavou z kopce dolů a na větvi. Tak jsem ho oslovil, že je to škoda prohnat tak krásné dřevo krbem a on že ať si přijedu, tak jsem si dnes udělal radost... Jen mě pán překvapil, když povídá, tu pilu si neberte, to by jsme tu byli dlouho. Vytáhl svoji Solo681 s 50 cm lištou a řeknu vám..... to byl fofr, ani se nezadýchala.... až jsem tiše záviděl
Poznámka: třešeň 50 cm průměr, Kladno
DSC01287-900.jpg [ 83.83 KiB | Zobrazené 13410 krát ]
|
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Pia Okt 20, 2017 7:04 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
[quote="Hurykan"]Dnes jsem vyměnil javorovou misku za pár kousků třešně o průměru 50 cm,
Paráda, gratuluji!
|
|
Hore |
|
|
Poličák
|
Predmet príspevku: Re: dnes jsem si udělal radost Napísal: Ned Okt 22, 2017 3:29 pm |
|
|
Ahoj kamarádi, tak jsem si včera udělal radost a přitom si nic nového nepořídil a nic neudělal. Po delší době (naposledy 17. srpna) jsem slezl do sklepa (rozuměj dílny) a pokochal se alespoň pohledem na svou skromnou dílničku. Ne, že bych byl tak líný a nechtělo se mi dělat, ale dobojoval jsem boj o palec pravé nohy. No jsem o něco lehčí a odpadla mě pedikúra pravého palce. Doufám, že za nějakých 14 - 20 dnů už zkusím něco vyrobit. Už mě svrbí ruce až se to nedá vydržet. Všechny vás moc zdravím a těším se na setkání Karel.
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|