Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Umbriell
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Pon Okt 17, 2016 1:06 pm |
|
Registrovaný: Str Feb 20, 2013 9:59 pm Príspevky: 106 Bydlisko: Trenčín
|
Haha, presne tuto staru komunisticku brusku mam aj ja... Nedam na nu dopustit. Len sa mi uz tazsie zhanaju brusne papiere na nu, ten rozmer nie vsade maju. Ale stale sa daju zohnat. odporucam drsnejsie papiere, tato bruska ma dost velke otacky a ak by ste pouzili zrnitost 80 alebo 100, bude brusit, ale zaroven uz stiha aj palit drevo, cize najlepsie 36 ale 24 zrnitost, pri tych otackach zanechava aj pri takejto zrnitosti pekny hladky povrch. Neviem ci vobec mam hovorit za co som ju dostal, aby som nekazil cenu Bol som kupovat iny stroj, a zbadal som ju na dielni, a ze dam vam 20 e... nakoniec sme sa dohodli na 30 ale viem ze som mal len stastie ze ju nepotreboval a ked som bral ten iny drahsi stroj tak si povedal tak dobre.
|
|
Hore |
|
|
Paťas
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Pon Okt 17, 2016 6:19 pm |
|
Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 7:26 pm Príspevky: 357 Bydlisko: Nivnice u Uherského Brodu
|
Umbriell píše: Haha, presne tuto staru komunisticku brusku mam aj ja... Nedam na nu dopustit. Len sa mi uz tazsie zhanaju brusne papiere na nu, ten rozmer nie vsade maju. Ale stale sa daju zohnat. odporucam drsnejsie papiere, tato bruska ma dost velke otacky a ak by ste pouzili zrnitost 80 alebo 100, bude brusit, ale zaroven uz stiha aj palit drevo, cize najlepsie 36 ale 24 zrnitost, pri tych otackach zanechava aj pri takejto zrnitosti pekny hladky povrch. Neviem ci vobec mam hovorit za co som ju dostal, aby som nekazil cenu Bol som kupovat iny stroj, a zbadal som ju na dielni, a ze dam vam 20 e... nakoniec sme sa dohodli na 30 ale viem ze som mal len stastie ze ju nepotreboval a ked som bral ten iny drahsi stroj tak si povedal tak dobre. Brusné papíry kupuju v Uherském Hradišti firma Hardman. Neskutečný výběr na prodejně a brusiva všech zrnitostí. Výseky, pásy cokoli je potřeba.
|
|
Hore |
|
|
jvalik
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Uto Okt 18, 2016 3:13 pm |
|
|
Ale jo, občas se tahle bruska vyskytne třeba za 1500, ale je to hned pryč. To bych se učekal k smrti než bych nějakou takovou ulovil Jinak tajně počítám s tím, že na to sednou stejný šmirgle jak na tu čínskou brusku - vždyť je to taky 30 cm průměr, ne? Honza
|
|
Hore |
|
|
Paťas
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Pon Okt 24, 2016 11:51 am |
|
Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 7:26 pm Príspevky: 357 Bydlisko: Nivnice u Uherského Brodu
|
Kamarád shání pro svého 16 letého kluka jakýkoliv soustruh za slušnou cenu. Může být i dělaný. Mladý začíná tak jsem mu slíbil že se poptám tady.
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Pon Okt 24, 2016 7:22 pm |
|
|
Nazdar kamarádi. V Dobrochově mne Yetiho soustruh definitivně zlomil a objednal jsem si stejný (Holzmann D510F). Tím pádem hodlám prodat svůj dosavadní Holzmann D 460 FXL. Pokud by měl někdo zájem, dejte vědět na PM. Jak vypadá, všichni jistě víte. Měl jsem ho v Bílovicích, stejný měl Jirka v Dobrochově. Zdraví Jindra
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Ned Okt 30, 2016 2:10 pm |
|
|
Holzmann D510 F zatím šlape dobře. Co se týče D460FXL, děkuji všem, kteří projevili zájem, ale tímto oznamuji, že se mi ho již podařilo prodat. Zdraví Jindra
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Uto Nov 22, 2016 9:37 pm |
|
Registrovaný: Štv Apr 21, 2016 5:38 am Príspevky: 234 Bydlisko: Nelahozeves
|
|
Hore |
|
|
Š.J.
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Nov 23, 2016 9:12 am |
|
Registrovaný: Pon Sep 07, 2015 12:16 am Príspevky: 231 Bydlisko: Skalica
|
Hurykan píše: Tak jsem dnes objevil toto: https://stroje.bazos.cz/inzerat/6809674 ... -drevo.phpRano se tam pojedu podívat. Výška nad ložem 200mm. Po DOS350 by to za ty peníze mohl být trochu pokrok. Lože je prý i frézované. Vím nemá to FM a ..... Škoda že tam nie je 4-čeľusťová univerzálka, bol by to dobrý základ do budúcnosti. Tá trojčeľusťová Ťa začne časom obmedzovať. Píšem z vlastnej skúsenosti...
_________________ Štefan
|
|
Hore |
|
|
Mahr
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Nov 23, 2016 9:54 am |
|
Registrovaný: Pia Dec 04, 2015 10:07 am Príspevky: 55 Bydlisko: Uherské Hradiště
|
... v ramci debordelizace nabizim par kolecek ....
_________________ JuraMahr
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Nov 23, 2016 10:01 am |
|
|
Tak jsem si udělal výlet co vám budu povídat, je to takový malý koťátko, ta universálka je snad jen 80 mm, ale hlavně celkově je to lehké, lože uzoučké a oproti DOSce bych si nepomohl. Na fotkách mi to přišlo o dost robusnější. Tak zase nová zkušenost. Nevadí, ono se časem něco ukáže Zdravím vás JirkaHu
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Nov 23, 2016 11:10 am |
|
|
Hoši totok je dobréhttps://stroje.bazos.cz/inzerat/68096741/Rucni-soustruh-na-drevo.php
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Nov 23, 2016 12:08 pm |
|
|
Jarík píše: Hoši totok je dobréhttps://stroje.bazos.cz/inzerat/68096741/Rucni-soustruh-na-drevo.php No, tam jsem se právě byl podívat. Na fotkách to vypadá pěkně, ale skutečnost je jiná škoda.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Nov 23, 2016 1:34 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Hurykan píše: Jarík píše: Hoši totok je dobréhttps://stroje.bazos.cz/inzerat/68096741/Rucni-soustruh-na-drevo.php No, tam jsem se právě byl podívat. Na fotkách to vypadá pěkně, ale skutečnost je jiná škoda. Odkud jsi Hurykane????? jirka
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Nov 23, 2016 2:21 pm |
|
|
Hurykan píše: Jarík píše: Hoši totok je dobréhttps://stroje.bazos.cz/inzerat/68096741/Rucni-soustruh-na-drevo.php No, tam jsem se právě byl podívat. Na fotkách to vypadá pěkně, ale skutečnost je jiná škoda. Už som si všimol, zmenil fotky v inzeráte a už sa mi to nepáči, tie prvé fotky boli zavádzajúce
|
|
Hore |
|
|
Tomáš Pavelka
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Nov 30, 2016 6:41 am |
|
|
_________________ Tomáš...
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|