Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
jang
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pon Apr 18, 2016 2:36 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 17, 2011 10:47 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Prešov
|
Dik . Bolo to v celku stabilne,takže nie preto. Ale aby to nezožltlo.Možno by to šlo s Carnaubou. Ale čo veĎ aj Peter Hromek mal lakované veci ,ak to nejde do kontaktu s potravinami tak je to praktické.
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pon Apr 18, 2016 2:59 pm |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
nejde mi ani o styk s potravinami ani o nič iného, vadí mi lak ako taký, hlavne keď je tam lesk ako blesk Ale Jano Ty to máš také "decentné" Pozdravuj
|
|
Hore |
|
|
jang
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pon Apr 18, 2016 6:31 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 17, 2011 10:47 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Prešov
|
Plne ťa chápem. Poznám, to ten pocit keď to máš v rukách a necítiš to ako drevo,ale ako umelu hmotu alebo niečo podobné. čo už i tak še dá. pozdravuj .
|
|
Hore |
|
|
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pon Apr 18, 2016 8:22 pm |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 313 Bydlisko: Topolčany
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Str Apr 20, 2016 11:38 am |
|
|
Yetti píše: jiri tovarys píše: Ahoj Jirko plně s tebou souhlasím.Tvrdovoskové oleje a pasty od PNZ používám dlouho a mohu je doporučit.Pasta se jmenuje Antik .Ahoj Yetti Chlapi ste ma navňaďili, už som objednal 2,5 litrovú pixľu Antik s farebnou príchuťou borovice, vraj to pekne zvýrazní farby. Tá väčšia pixľa vyšla o dosť výhodnejšie, tak dúfam že ju stihnem za života minúť.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Str Apr 20, 2016 1:38 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Jarík píše: Yetti píše: jiri tovarys píše: Ahoj Jirko plně s tebou souhlasím.Tvrdovoskové oleje a pasty od PNZ používám dlouho a mohu je doporučit.Pasta se jmenuje Antik .Ahoj Yetti Chlapi ste ma navňaďili, už som objednal 2,5 litrovú pixľu Antik s farebnou príchuťou borovice, vraj to pekne zvýrazní farby. Tá väčšia pixľa vyšla o dosť výhodnejšie, tak dúfam že ju stihnem za života minúť. Ahoj Jaro, budeš muset napastovat i celou místní sokolovnu abys to minul. Nebo točit a točit a točit, jako o dušu. Mám 50ml už půl roku ale asi budem lenivější jirka
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Str Apr 20, 2016 3:13 pm |
|
|
jiri tovarys píše: Jarík píše: Yetti píše: [quote="jiri tov Ahoj Jaro, budeš muset napastovat i celou místní sokolovnu abys to minul. Nebo točit a točit a točit, jako o dušu. Mám 50ml už půl roku ale asi budem lenivější jirka Ale Ty máš asi 500ml, lebo 50ml ani nebýva. Keď s tým nebudem mať čo robiť, tak si opastujem dom, aj tak mám už ošarpané nátery.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Str Apr 20, 2016 5:37 pm |
|
|
Jaro, mám 50ml, od jataganu, je to asi to isté. A s tím domem, to je dobrý nápad, bude se krásne ligotat. jirka
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Str Apr 20, 2016 6:45 pm |
|
|
jiri tovarys píše: Jaro, mám 50ml, od jataganu, je to asi to isté. A s tím domem, to je dobrý nápad, bude se krásne ligotat. jirka Tak pardón, ja som myslel že si sa pomýlil pri písaní, lebo pri Tvojom perfekcionizme som si bol istý, že vieš aký objem máš. Takto by som mohol aj psovi gule naleštiť, nech sa mu ligocú, škoda že ich už nemá.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Str Apr 20, 2016 8:14 pm |
|
|
Jarík píše: jiri tovarys píše: Jaro, mám 50ml, od jataganu, je to asi to isté. A s tím domem, to je dobrý nápad, bude se krásne ligotat. jirka Tak pardón, ja som myslel že si sa pomýlil pri písaní, lebo pri Tvojom perfekcionizme som si bol istý, že vieš aký objem máš. Takto by som mohol aj psovi gule naleštiť, nech sa mu ligocú, škoda že ich už nemá. Tak tu pastu schovej....před........ ¨:-) Promítá se mi stále, jak je krásně tam u vás.
|
|
Hore |
|
|
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Str Apr 20, 2016 8:22 pm |
|
Registrovaný: Štv Sep 22, 2011 12:36 pm Príspevky: 164 Bydlisko: Veľký Krtíš
|
Jarík píše: Chlapi ste ma navňaďili, už som objednal 2,5 litrovú pixľu Antik s farebnou príchuťou borovice, vraj to pekne zvýrazní farby. Tá väčšia pixľa vyšla o dosť výhodnejšie, tak dúfam že ju stihnem za života minúť. Určite stihneš, no aby sa Ti nepreležal, prípadne aby si nemyslel na mazanie kutyových tojášov , tak by sa mohol s kamarátmi rozdeliť. Pol litríka by som si odkúpil. Peter
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Štv Apr 21, 2016 8:23 am |
|
|
Peter Trebuľa píše: Jarík píše: Chlapi ste ma navňaďili, už som objednal 2,5 litrovú pixľu Antik s farebnou príchuťou borovice, vraj to pekne zvýrazní farby. Tá väčšia pixľa vyšla o dosť výhodnejšie, tak dúfam že ju stihnem za života minúť. Určite stihneš, no aby sa Ti nepreležal, prípadne aby si nemyslel na mazanie kutyových tojášov , tak by sa mohol s kamarátmi rozdeliť. Pol litríka by som si odkúpil. Peter Už si si odkúpil. Aspoň sa Ti môžem trochu revanšovať za odvozy. V tom balení vyšlo pol litra len na 10€.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pia Jún 24, 2016 8:42 am |
|
|
Chce to zkoušet a nezakrnět Tak jsem zkusil CLOU čistý vosk. Určitě není tak voňavý jako Osmo čistý vosk, možná anai nemá atest na potraviny, to tak neprožívám, ale dobře se aplikuje a povrch je pak moc pěkný, sametově hedvábně pololesklopolomatný, zkrátka takový heboučký. Zatím jsem zkoušel jen na vybroušený, fakt vybroušený povrch, z vody, přitom jsem to chtěl hlavně na povrch jen po dlátě, bez broušení. Ale asi to bude taky dobré. Poměrně rychle schne.Oproti Osmu. Nebyl problém nanést napřímo, bez soustruhu, jen štětec a po vsáknutí setřít hadrem. Když už jsme u Clou-Clouretan je povedený polyuretanový lak, dražší. Tak voskujmééééé a olejujmééééé-ten světlicový je fakt fajn a nepáchne, schnutí do sucha 3 týdny jirka
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Sob Jún 25, 2016 7:43 pm |
|
|
Jarík píše: Yetti píše: jiri tovarys píše: Ahoj Jirko plně s tebou souhlasím.Tvrdovoskové oleje a pasty od PNZ používám dlouho a mohu je doporučit.Pasta se jmenuje Antik .Ahoj Yetti Chlapi ste ma navňaďili, už som objednal 2,5 litrovú pixľu Antik s farebnou príchuťou borovice, vraj to pekne zvýrazní farby. Tá väčšia pixľa vyšla o dosť výhodnejšie, tak dúfam že ju stihnem za života minúť. Jari ahoj, treba zkúšať, též by som si odkúpil zopár poldeci-0,5l. Jestli je ještě k mání, já to nemám na koule, ale na jabka . Radim.
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pon Jún 27, 2016 10:39 am |
|
|
Radim Kocián píše: Jarík píše: Yetti píše: [quote= Jari ahoj, treba zkúšať, též by som si odkúpil zopár poldeci-0,5l. Jestli je ještě k mání, já to nemám na koule, ale na jabka . Radim. Donesiem Ti na stretávku Čauko
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|