Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Jaroslav Machaj
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Ned Sep 09, 2012 10:01 pm |
|
|
Taky litr tungového, loňský litřík mě už docházá. Dík, Jarda
|
|
Hore |
|
 |
hlavaxx
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pon Sep 10, 2012 8:40 am |
|
Registrovaný: Str Mar 14, 2012 10:14 pm Príspevky: 29 Bydlisko: bratislava
|
zobral by som aj ja, len neviem ci stiham stretnutie. jedine ak by bol niekto z BA co by som mu dal eura/CZK dopredu a potom si prisiel pre tie 2 litre
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pon Sep 10, 2012 12:15 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Božetěch píše: Jen taková technická - to budeme rozlívat na místě? V tom případě bychom měli přivézt flašky typizovaného rozměru anebo mám vzít odměrný válec ? A ještě upřesnění - jeden litr tungového a jeden lněného - pro mne
Božetěch Odměrka by byla dobrá, osobně volím za nádobu petku od cocacolly, je dosts pevná, litr pojme, po odebírání se dá zmačknout, aby nebyl vzduch pro nežádoucí oxidaci. A na ten pomerančový olej se nechytá nikdo?????To by nemuselo být po litrech. Jestli mi přijdou, dovezu na ukázku a na prodej respirátory 3M,objednal jsem si jich deset,tolik nepotřebuju. A chlapi, nemůžu si vzpomenout, kde se to kupují struhy, byly to potřeby pro hudebníky nebo podobně, asi se přejmenovali, faktury taky nemůžu najít, zkrátka prosím o odkaz na webovky.Co prodávají struhy od Dicka. Poslední dobou jsem tak zapomnětlivý, že sotva trefím domů. Mějte se moc hezky. právě mi přišla přídavná opěrka k soustruhu od Uni-Maxu, poreferuju, až ji namontuju. Zdar Jirka
|
|
Hore |
|
 |
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pon Sep 10, 2012 3:07 pm |
|
|
jiri tovarys píše: Božetěch píše: Jen taková technická - to budeme rozlívat na místě? V tom případě bychom měli přivézt flašky typizovaného rozměru anebo mám vzít odměrný válec ? A ještě upřesnění - jeden litr tungového a jeden lněného - pro mne
Božetěch Odměrka by byla dobrá, osobně volím za nádobu petku od cocacolly, je dosts pevná, litr pojme, po odebírání se dá zmačknout, aby nebyl vzduch pro nežádoucí oxidaci. A na ten pomerančový olej se nechytá nikdo?????To by nemuselo být po litrech. Jestli mi přijdou, dovezu na ukázku a na prodej respirátory 3M,objednal jsem si jich deset,tolik nepotřebuju. A chlapi, nemůžu si vzpomenout, kde se to kupují struhy, byly to potřeby pro hudebníky nebo podobně, asi se přejmenovali, faktury taky nemůžu najít, zkrátka prosím o odkaz na webovky.Co prodávají struhy od Dicka. Poslední dobou jsem tak zapomnětlivý, že sotva trefím domů. Mějte se moc hezky. právě mi přišla přídavná opěrka k soustruhu od Uni-Maxu, poreferuju, až ji namontuju. Zdar Jirka Cau, Toto je ta adresa na dlata: http://www.drevorezba.cz/kategorie.aspx ... atgorie=85
|
|
Hore |
|
 |
Božetěch
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pon Sep 10, 2012 7:19 pm |
|
Registrovaný: Ned Dec 06, 2009 5:05 pm Príspevky: 320 Bydlisko: Uherský Ostroh
|
Dobrá - beru tedy odměrný válec 1000ml
Božetěch
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Uto Sep 11, 2012 7:59 am |
|
|
|
Hore |
|
 |
luděk
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Štv Sep 13, 2012 9:56 am |
|
|
jiri tovarys píše: luděk píše: zdravím všechny soutokáry ,tokáry a všem co se točí svět oleje budu objednávat z cesty dřeva, tam je i cena vypadá to na 10 l od každého. tungový vychází na 139 a lněný na 130 kč. z pozdravem LT Aj ja si prosím liter tungového  Jirka Dodatočně som zistil, že bez něj nemohu žít  a pomerančový nebude???? zdravím všechny jirko napiš, kolik pomerančového oleje chceš a můžu ti ho objednat z pozdravem LT
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Štv Sep 13, 2012 6:53 pm |
|
|
No nazdar, boha jeho nestíhám číst. Jirko dej prosím link na ten filtr 3M ať vidím jak to vypadá. Jak praví moja mama synku ty máš slovanský rypák - myslela hubu jak lívanec. Tož ten filtr musím vidět ať to nemám jak tanga na sloním zadku. Ale někdy se dusím fest takže ochranné pomůcky jsou potřeba.
Ahoj Radim.
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Štv Sep 13, 2012 9:24 pm |
|
|
Radim Kocián píše: No nazdar, boha jeho nestíhám číst. Jirko dej prosím link na ten filtr 3M ať vidím jak to vypadá. Jak praví moja mama synku ty máš slovanský rypák - myslela hubu jak lívanec. Tož ten filtr musím vidět ať to nemám jak tanga na sloním zadku. Ale někdy se dusím fest takže ochranné pomůcky jsou potřeba.
Ahoj Radim. Hojte klucííí, co spolu chodíme. Pomerančový by měl chtít každý, co bere tungový, ředění se dop.1:10, takže by mi slačilo deci, ale třeba se chytí i ostatní klucíííí??? Radime, vezmu tanga na ukázku, nemusí se jakoby objednávat, komu se bude hodit, tomu dám. /prodám/  Psal jsem cykloturistům seznam, co s sebou na zájezd. Napsal jsem Tanga do vody.A jeden kamoš mi odepsal, že teda bere všechno, ale tanga že na něho nikdo nedostane !!!!jestli jsem se nezbláznil. Ale byl to nápoj v prášku Tang.  Tímto zdravím, se mi přiomnělo jang 
|
|
Hore |
|
 |
Božetěch
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Štv Sep 13, 2012 10:02 pm |
|
Registrovaný: Ned Dec 06, 2009 5:05 pm Príspevky: 320 Bydlisko: Uherský Ostroh
|
No, když už tam bude odměrný válec. Tak nějaká decovka se najde. To jsme dva, že jo.
Božetěch
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pia Sep 14, 2012 10:47 am |
|
|
Božetěch píše: No, když už tam bude odměrný válec. Tak nějaká decovka se najde. To jsme dva, že jo.
Božetěch Držím basu s velkýma klukama jsme tři - hlásím Luďkovi třetí deci pomerančového oleje. Chlapi najde se ještě sedm statečných ? Radim.
|
|
Hore |
|
 |
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pia Sep 14, 2012 3:25 pm |
|
|
Zdravím vosolok, Tak aj ja ešte 2 deci pomeračového, takže spolu Luďku: 2 litre tungového, 1 liter ľanového a 2 deci pomarančového Vopred ďakujem
Jaro
|
|
Hore |
|
 |
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pia Sep 14, 2012 7:09 pm |
|
Registrovaný: Štv Sep 22, 2011 12:36 pm Príspevky: 164 Bydlisko: Veľký Krtíš
|
Pridávam sa aj ja k pomarančovému a prosím si deci. Teda rekapitulácia za mňa: 1 liter tungového a 1 deci pomarančového.
Ďakujem.
Peter
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Pia Sep 14, 2012 9:05 pm |
|
|
Dobře, tak aby v tom měli všichni jasno :
Luděk : tak tedy objednávám litr tungového, litr lněného , 1deci pomerančového oleje ( a všechny další oleje do koupele co objednává po zralé úvaze Jirka - bo ja mu jako svemu GURU věřim - mezi nami on s tym pomerančovym stejně maže cirkularku ). Celní správa: prosím opravdu nejde o nic jiného než o nepoživatelný olej.
Jirka : účast na odborném semináři - "Potulný soustruh" pro lidi začínající s tokáním ( pro mně prosím místenku do páté řady u okna ), no kdo by nestál o malou prezentaci možnosti použití různých struhů a různých způsobů upnutí. Podtitulek v duchu EU - nezaměstnanost může potkat každého a co se naučíš u soustruhu to se vždycky hodi ( doufám, že příští rok vybojujeme grant pro přeshraniční spolupráci soutokárú ). A objednávám se na zkoušku anglosaské masky na slovanský lívanec.
S pozdravem Ml.st.Radim.
|
|
Hore |
|
 |
luděk
|
Predmet príspevku: Re: povrchová úprava Napísal: Ned Sep 23, 2012 8:00 pm |
|
|
zdravím všechny, všem co se točí sehnal jsem litrové pet-lahve, tak se to obejde bez válce, jedna je za 3 kč. to není zase tak hrozná položka. objednané přednostně, ale budu brát něco na víc. z pozdravem LT p.s. doufám že bude foukat příznivě, pro radima tajně, mám ročník 2009 a již je prověřená. ochutnávka bude (ne olejů)
|
|
Hore |
|
 |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|