Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Máj 11, 2017 5:58 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
jang píše: tiež mán hádanku . Aký to bol strom? Samozrejme ,že krásny no bohužiaľ...
Jano, ten je !! Zpracuješ ho ??
|
|
Hore |
|
 |
Nirtak
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Máj 11, 2017 10:56 am |
|
|
Tak chlapci posílám něco pro zasmání, toho výrazu si nevšímejte jsem na fotce po 3 hodinách spánku Zatím je to trochu noční košile ale blůza bude po menších úpravách super chci si do ní ještě nechat ušít teplou vložku abych pod ní v zimě nemusela moc vrstvit oblečení, velikostně je to nejmenší co bylo ... Každopádně bych chtěla tímto Jirkovi moc poděkovat jak se s tím popral mám z blůzy radost... Takže dííííky moc
Prílohy: |

IMG_3864.JPG [ 189.6 KiB | Zobrazené 10194 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Máj 11, 2017 11:54 am |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 312 Bydlisko: Topolčany
|
jang píše: tiež mán hádanku . Aký to bol strom? Samozrejme ,že krásny no bohužiaľ... Topol ,tak ten by som vedel vyzvrtat na gátri:))) Ernest
|
|
Hore |
|
 |
jang
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Máj 11, 2017 7:29 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 17, 2011 10:47 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Prešov
|
topoľ to není. ale ty musíš mať veľky gáter ,lebo snim nepohla V3S,Bager a LKT a ťahali spolu. Celý je zalepený v ilovej zemine jak plasteline ,toho sa neda zbaviť odhadli ho na 10t. Som zvedavý ako si poradia.
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Máj 11, 2017 7:55 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Nirtak píše: Tak chlapci posílám něco pro zasmání, toho výrazu si nevšímejte jsem na fotce po 3 hodinách spánku Zatím je to trochu noční košile ale blůza bude po menších úpravách super chci si do ní ještě nechat ušít teplou vložku abych pod ní v zimě nemusela moc vrstvit oblečení, velikostně je to nejmenší co bylo ... Každopádně bych chtěla tímto Jirkovi moc poděkovat jak se s tím popral mám z blůzy radost... Takže dííííky moc Katrin, nic nepřešívej, jednoznačně je to nesprávně označená velikost, já jsem ty pytlíky nekontroloval-ta 48 takto velká není, ještě určitě nějakou opravdovou 48 máme, tak to nestříhej, pošlu Ti druhou, ještě si písneme míry té mikiny, t,č,je má Adam ale dáme to dohromady  , jsi jediná, komu to nebylo spíše malé
|
|
Hore |
|
 |
jang
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pia Máj 12, 2017 7:07 am |
|
|
|
Hore |
|
 |
Nirtak
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pia Máj 12, 2017 9:55 am |
|
|
jiri tovarys píše: Nirtak píše: Tak chlapci posílám něco pro zasmání, toho výrazu si nevšímejte jsem na fotce po 3 hodinách spánku Zatím je to trochu noční košile ale blůza bude po menších úpravách super chci si do ní ještě nechat ušít teplou vložku abych pod ní v zimě nemusela moc vrstvit oblečení, velikostně je to nejmenší co bylo ... Každopádně bych chtěla tímto Jirkovi moc poděkovat jak se s tím popral mám z blůzy radost... Takže dííííky moc Katrin, nic nepřešívej, jednoznačně je to nesprávně označená velikost, já jsem ty pytlíky nekontroloval-ta 48 takto velká není, ještě určitě nějakou opravdovou 48 máme, tak to nestříhej, pošlu Ti druhou, ještě si písneme míry té mikiny, t,č,je má Adam ale dáme to dohromady  , jsi jediná, komu to nebylo spíše malé Jirko já myslím že ono to asi bude správné, nic neposílej... Změřila jsem míry tak délka rukávu od ramene 59 cm, délka zad 80 a šířka v úrovni plic 50 cm, si myslím že rozměry jsou na tu velikost správné jen já jsem taková trochu menší a hubenější  ale jak jsem psala do blůzy příjde ještě teplá vložka takže ono to nebude tak hrozné a má to i plus vím že můžu klidně přibrat 
|
|
Hore |
|
 |
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pia Máj 12, 2017 3:26 pm |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 312 Bydlisko: Topolčany
|
jang píše: Tak- bol to Dub Tak ten musel byt nadherny .Co tak trosku trhaviny hned by si ho aj naporcovala, čo sa tyka gatra zas až taky nie je ale moje odhodlanie by bolo o to vačšie  )).Ernest
|
|
Hore |
|
 |
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Sob Máj 13, 2017 6:44 pm |
|
|
Bunda je doma, OK dobre veľká, díky hlavne Jirkovi a Štefanovi za doručenie. Oskúšam dúfam tak za 2 týždne, už vyše mesiaca mám ramadán kvôli tomuto, ale treba sadiť a potom to trochu občas roztočím
Prílohy: |

IMG_20170513_122601.jpg [ 358.21 KiB | Zobrazené 10067 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
jang
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Sob Máj 13, 2017 8:08 pm |
|
|
Jarik presne to iste ma zamestnáva. Ale bundu som odskúšal a Jirko to je perfekt nedrži sa na tom ani pilinka.
|
|
Hore |
|
 |
Š.J.
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Ned Máj 14, 2017 8:39 am |
|
Registrovaný: Pon Sep 07, 2015 12:16 am Príspevky: 231 Bydlisko: Skalica
|
Tiež sa bavím záhradou, ale tento spôsob jari zdá sa mi trocha nešťastný. Najprv zmrzla marhuľa, takže marhuľovica tento rok nebude. A tento týždeň uderili "zmzlí" tak, že z paradajok ktoré už boli vonku, prežila tak tretina. A to tu vraj máme globálne oteplľovanie... 
_________________ Štefan
|
|
Hore |
|
 |
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Ned Máj 14, 2017 8:46 am |
|
|
jang píše: Jarik presne to iste ma zamestnáva. Ale bundu som odskúšal a Jirko to je perfekt nedrži sa na tom ani pilinka. Ja to teraz len budujem, potom to už nebude až tak na mne. Ja si chcem zasadiť len tabak, lebo som začal fajčiť fajku, aby som Ťa nenechal samotného po kútoch húliť na setkániach.
|
|
Hore |
|
 |
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Ned Máj 14, 2017 8:47 am |
|
|
jang píše: Jarik presne to iste ma zamestnáva. Ale bundu som odskúšal a Jirko to je perfekt nedrži sa na tom ani pilinka. Ja to teraz len budujem, potom to už nebude až tak na mne. Ja si chcem zasadiť len tabak, lebo som začal fajčiť fajku, aby som Ťa nenechal samotného po kútoch húliť na setkániach.
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Máj 23, 2017 7:59 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Hodinové strojky Ikea prodává nástěnné hodiny se strojkem Quartz, asi kratší osička, ale je to vlastně včetně ručiček a za 50 Kč  , za tu cenu se asi nikde strojek s ručičkami nekoupí.
|
|
Hore |
|
 |
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Máj 23, 2017 8:42 pm |
|
Registrovaný: Štv Apr 21, 2016 5:38 am Príspevky: 234 Bydlisko: Nelahozeves
|
Jirko, díky za tip 
|
|
Hore |
|
 |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|