Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Mar 06, 2018 5:38 pm |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 313 Bydlisko: Topolčany
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Ned Apr 01, 2018 10:14 am |
|
|
Nazdar kamarádi. 1) Ptám se: povolí už konečně někdo letos JARO? Musel jsem si jarní kytku utočit z kusu klacku. 2)Přeju veselé velikonoce. Jak se tím drátkováním může někdo uživit -já jsem to vejce patlal dva dny a před tím už jsem jednu skořápku rozmačkal Zdraví Jindra
Prílohy: |
květy jara DSC_0002.jpg [ 275.63 KiB | Zobrazené 15185 krát ]
|
kraslice 20180329.jpg [ 137.91 KiB | Zobrazené 15185 krát ]
|
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Apr 04, 2018 2:43 pm |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Ahojte pánové, prosím poraďte: Jakou barvu a tmel použít na dřevěné dveře a futra, něco budu pouze brousit a tmelit, něco komplet odstraňovat nátěr a tmelit. Barva bílá, co máte odzkozušeno, syntetika, akryl, polyuretan, ... ?? Dík Štefan
|
|
Hore |
|
|
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Apr 04, 2018 7:51 pm |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 313 Bydlisko: Topolčany
|
ST.NICOLAUS píše: Ahojte pánové, prosím poraďte: Jakou barvu a tmel použít na dřevěné dveře a futra, něco budu pouze brousit a tmelit, něco komplet odstraňovat nátěr a tmelit. Barva bílá, co máte odzkozušeno, syntetika, akryl, polyuretan, ... ?? Dík Štefan Mam odskusane tmely od CLOU maju siroku paletu farieb v pomerne malých baleniach .Pob pigment by som použil dvojzlozkovy tmel na auta u nas pod nazvom Body a co sa tyka farieb tak za mna urcite polyuretan je podstatne stalofarebnejsi, nežltne vdaka kvalitnejsim tužidlam .No bavime sa o profi kvalite nie lacote z farby laky ,dokazu zarobit aj kilove balenia .Ernest
|
|
Hore |
|
|
Izman
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pia Apr 06, 2018 7:40 am |
|
|
Ahoj vsichni mam maly dotaz mam soustruh holzman 510f. Vim ze normalne se na nej kopirovaci zarizeni nevyrabi ale lze si na nej nejake udelat pripadne pouzit z jineho stroje? (Cas od casu bych rad spachal neco jako 4 nohy od stolu tak abych je mel kdyz ne identicke tak aspon velmi podobne. Vite o necem?)
Diky moc za radu
|
|
Hore |
|
|
Mahr
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Apr 26, 2018 8:18 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 04, 2015 10:07 am Príspevky: 55 Bydlisko: Uherské Hradiště
|
zdar Vam vsem pro info ... vcera řady drevosoustruzniku nahle opustil p Antonin Hajek ... mohli jste ho pravidelne potkavat na jarmarcich kolem Uherskeho Hradiste ale i v cechach a na slovensku .... .. nekdo i na srazu soutokaru .....byl nositel rady regionalnich i republikovych oceneni a rekordu v soustruzeni dreva .... cest jeho pamatce ...
_________________ JuraMahr
|
|
Hore |
|
|
hand64
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Máj 03, 2018 11:08 am |
|
|
Mahr píše: zdar Vam vsem pro info ... vcera řady drevosoustruzniku nahle opustil p Antonin Hajek ... mohli jste ho pravidelne potkavat na jarmarcich kolem Uherskeho Hradiste ale i v cechach a na slovensku .... .. nekdo i na srazu soutokaru .....byl nositel rady regionalnich i republikovych oceneni a rekordu v soustruzeni dreva .... cest jeho pamatce ... Smutná zpráva, pan Hájek byl také na našem snad prvním srazu Soutokárů v Kloboukách, setkával jsem se s ním i dále po akcích jako je Hejův nožík v Rožnově nebo na rukodělných jarmarcích. Pokud si dobře pamatuji tak byl i naším olympionikem. Čest jeho památce.
|
|
Hore |
|
|
Milan zo Sniny
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pon Máj 07, 2018 7:25 pm |
|
Registrovaný: Štv Apr 23, 2009 5:25 pm Príspevky: 183 Bydlisko: BRNO
|
Ahoj všem. Nevíte mi poradit se speciálním obchodem v Německu s těmy nádory ze stromů? Děkuji
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Máj 09, 2018 6:37 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Ahojte, neválí se někomu doma staré bukové parkety 45x300mm, 13-14ks , dělám rekonstrukci a v místě, kde stávaly kamna, je to propálené, děkuji, koupím. Štefan
|
|
Hore |
|
|
Š.J.
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Máj 09, 2018 7:38 am |
|
Registrovaný: Pon Sep 07, 2015 12:16 am Príspevky: 231 Bydlisko: Skalica
|
ST.NICOLAUS píše: Ahojte, neválí se někomu doma staré bukové parkety 45x300mm, 13-14ks , dělám rekonstrukci a v místě, kde stávaly kamna, je to propálené, děkuji, koupím. Štefan Niečo by sa našlo, ale nieviem presný rozmer, pozriem odpoludnia po návrate z práce. Keď sme robili rekonštrukciu, tak sme vybrali roh miestnosti na krb. Parkety skončili zavrstvené v krabici v dielni, sú tak dobre zapratané že som ich zatiaľ nestihol spáliť...
_________________ Štefan
|
|
Hore |
|
|
Š.J.
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Máj 09, 2018 7:31 pm |
|
Registrovaný: Pon Sep 07, 2015 12:16 am Príspevky: 231 Bydlisko: Skalica
|
Š.J. píše: ST.NICOLAUS píše: Ahojte, neválí se někomu doma staré bukové parkety 45x300mm, 13-14ks , dělám rekonstrukci a v místě, kde stávaly kamna, je to propálené, děkuji, koupím. Štefan Niečo by sa našlo, ale nieviem presný rozmer, pozriem odpoludnia po návrate z práce. Keď sme robili rekonštrukciu, tak sme vybrali roh miestnosti na krb. Parkety skončili zavrstvené v krabici v dielni, sú tak dobre zapratané že som ich zatiaľ nestihol spáliť... Tak som to zmeral, mám 40x350 mm...
_________________ Štefan
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pia Máj 11, 2018 12:20 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Š.J. píše: Š.J. píše: ST.NICOLAUS píše: Ahojte, neválí se někomu doma staré bukové parkety 45x300mm, 13-14ks , dělám rekonstrukci a v místě, kde stávaly kamna, je to propálené, děkuji, koupím. Štefan Niečo by sa našlo, ale nieviem presný rozmer, pozriem odpoludnia po návrate z práce. Keď sme robili rekonštrukciu, tak sme vybrali roh miestnosti na krb. Parkety skončili zavrstvené v krabici v dielni, sú tak dobre zapratané že som ich zatiaľ nestihol spáliť... Tak som to zmeral, mám 40x350 mm... mám dub
|
|
Hore |
|
|
adambernau
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Máj 15, 2018 11:42 am |
|
|
ST.NICOLAUS píše: Ahojte, neválí se někomu doma staré bukové parkety 45x300mm, 13-14ks , dělám rekonstrukci a v místě, kde stávaly kamna, je to propálené, děkuji, koupím. Štefan Ahoj, mám celý balík nových bukových ale bohužel 50*300. Tak kdyby někdo potřeboval.
|
|
Hore |
|
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Máj 16, 2018 11:50 am |
|
|
Když bude nejhůř, tak se to nechá přefrézovat.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Máj 17, 2018 8:45 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
adambernau píše: ST.NICOLAUS píše: Ahojte, neválí se někomu doma staré bukové parkety 45x300mm, 13-14ks , dělám rekonstrukci a v místě, kde stávaly kamna, je to propálené, děkuji, koupím. Štefan Ahoj, mám celý balík nových bukových ale bohužel 50*300. Tak kdyby někdo potřeboval. vem to Štefanovi do Klobouk, on si to nechá přefrézovat jirka
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|