Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: ozvucnica v tvare vajca Napísal: Str Nov 06, 2013 9:54 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
pavlik píše: Radim Kocián píše: Já bych použil pštrosí vejce, a je po ptákách.Radim. Já bych vzal kus čerstvýho dřeva a normálně to vytočil, nejspíš by to bylo po vyschnutí "trochu" nepravidelné, nevím jak by to hrálo, ale dekorace by to byla jistě pěkná MOje řeč, akorát bych to nedokázal. jirka
|
|
Hore |
|
|
David
|
Predmet príspevku: Re: ozvucnica v tvare vajca Napísal: Str Nov 06, 2013 10:13 pm |
|
|
No utočit z jednoho kusu bych to taky neuměl. Ale jestli se to může lepit udělal bych to takto: Koupil bych pěknou vysušenou fošnu, sklížil bych z ní dva kvádry, z toho pak stočit dvě mísy požadovaného tvaru, které musí k sobě lícovat. Pak už jen slepit mísy k sobě. A je to doma Co vy na to?
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: ozvucnica v tvare vajca Napísal: Štv Nov 07, 2013 8:44 pm |
|
|
Co vy na to?[/quote]
Já si myslím, že nejlepší ozvučnice nebudou ve tvaru vajec, ale ve tvaru kosočtverce. To je takový u soutokárů oblíbený geometrický útvar. Ale je to potom náročné na údržbu ...
|
|
Hore |
|
|
...
|
Predmet príspevku: Re: ozvucnica v tvare vajca Napísal: Uto Nov 12, 2013 11:09 am |
|
Registrovaný: Pia Sep 24, 2010 5:53 pm Príspevky: 7 Bydlisko: ba/ke.sk
|
hurdox a osatni, vdaka za prispevky. myslel som, ze tema zapadne, kedze neviedla k rieseniu vajca sustruhom. som laik, ale taku som mal presne predstavu ako hurdox napisal. nevedel som len, ci sa da robit (presny) sikmy rez do kruhu. plat MDF standardnych rozmerov som si nacrtom rozdelil na prstence a ako pises, pouzil som aj vnutra vacsich prstencov pre vyrezanie mensich - vsetko pri kolmom reze. ak je pri MDF mozny sikmy rez do kruhu, tak to velmi ulahci opracovanie. tam by som tie vzniknute "hrby" mozno uz ani neriesil, len povrchovo to opracoval. hrubka steny nemusi byt rovnaka, ajtak som ratal s 2cm, co by malo v pohode stacit.
k navrhu urobit vajce z kusu dreva, to by bolo velmi pekne. otazne ako by sa taky kus zachoval - ci by nepopraskal, co s uzlami. nebol by problem, ak by to bolo z dvoch "misiek" - tak som to aj predpokladal, kvoli pracnosti a malemu otvoru pre menic.
_________________ ak neuvediem inak, tak pisem svoj nazor
|
|
Hore |
|
|
...
|
Predmet príspevku: Re: ozvucnica v tvare vajca Napísal: Štv Nov 27, 2014 9:54 pm |
|
Registrovaný: Pia Sep 24, 2010 5:53 pm Príspevky: 7 Bydlisko: ba/ke.sk
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|
Bridge by mehdiplugins.com
|
|