Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
tayger
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Júl 27, 2017 9:22 pm |
|
Registrovaný: Str Júl 28, 2010 3:07 pm Príspevky: 115 Bydlisko: opava
|
Já mám smůlu i letos.Loni to nevyšlo a tědˇ jsem chtěl přijet na jeden den,ale jsme se ženou pozvaní na svatbu neteři.Všechny vás zdraví Petr
|
|
Hore |
|
|
luděk
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Júl 28, 2017 12:59 pm |
|
|
zdravím všechny soutokári předem všem děkuji za zájem už se na vás i s Kačkou moc těšíme seznam prozatím přihlášených na setkání ve velkých Bílovicích
-Stanislav Kašík -Jirka Tovaryš+ -Štefan -Lorch -Miloslav Oroš+ -Paťas -St. Nicolaus -Božetěch -Karel Ettl -Vojta Hurych -Jindra -Yetti -Radim Kocián -Miroslav Žůrek -Hurykan -Honza Valík+ -Jano Gorej -Gurt+ -Green+ -Luděk++
plusko za jménem je soustruh zdá se že strojů bude dost, tak snad je všechny obsadíme.
koho sem opoměl nebo něco napsal špatně tak se ozvěte a pokud má někdo dotaz tak se ptejte. a kdo bude přijíždět už v pátek. Tak 17,00 hod. není pevná hodina já nebo někdo bude v hospodě už od rána, takže kdo přijede spíš není na škodu může pomoci s přípravou díky z pozdravem LT
Prílohy: |
Poznámka: tak tento termín je už správně doufám
dřevozámeček2-003.jpg [ 265.67 KiB | Zobrazené 12042 krát ]
|
|
|
Hore |
|
|
Bebe
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Júl 28, 2017 6:58 pm |
|
|
Sice bez Juraja Mahra a bez Letyho,ale aspon ja se ukazu v sobotu. Ale zklamu,na prijemne posezeni vecer u pivka a slivovicky, jak to probihalo v nemecku, se nezdrzim.
|
|
Hore |
|
|
Josef Kroupa
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 02, 2017 8:04 pm |
|
|
Zdravím všechny SOUTOKÁRI, jsem zde nově zaregistrovaný. Na setkání jsem se přihlásil a tímto to potvrzuji. Některé z vás jsem poznal na setkání v Německu. Moc se těším. Pepa
|
|
Hore |
|
|
Tomáš Pavelka
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 02, 2017 8:29 pm |
|
|
ahoj ludo jeste prosim jaaaa nejspis od patku do soboty odpoledne moc se omlouvam ze pisu at ted ale nemam moc cas moc se na vas tesim...
_________________ Tomáš...
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 02, 2017 8:53 pm |
|
Registrovaný: Štv Apr 21, 2016 5:38 am Príspevky: 234 Bydlisko: Nelahozeves
|
Bezva Tome a Pepo, těším se na vás. J.
|
|
Hore |
|
|
hand64
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Aug 06, 2017 6:56 pm |
|
|
Ahoj Ludku, já taky jen z pátku na sobotu, v neděli vyvážím mou malou rodinku na dovolenou. Psal jsem ti i mail na ice.r zkouším všechny možnosti. Je ještě jedno malé místečko? v rožku, pod stolem, stačí jen píď podlahy a hlavně daleko od Radima . nééé on vůbec nechrápe, to byl jen fór
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 09, 2017 12:33 pm |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
... přátelé, jestli potřebujete dovézt "čto_nibuď" z Brna, dejte vědět zítra co nejdříve, odpoledne nebudu v kontaktu Těším se! Štefan, ten z Brna
|
|
Hore |
|
|
Š.J.
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 09, 2017 1:18 pm |
|
Registrovaný: Pon Sep 07, 2015 12:16 am Príspevky: 231 Bydlisko: Skalica
|
Ešte včera tvrdil ujo Aladin, že v našej oblasti (a teda aj v Bíloviciach) bude slušne pršať piatok večer a aj celú sobotu. Luděk s Katkou museli asi vytiahnuť nejaké šamanské zariekadlá, lebo dnes už Aladin tvrdí, že bude pršať len v piatok večer. Tak som zvedavý ako to nakoniec vyjde...
Štefan - ten zo Skalice
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 09, 2017 4:56 pm |
|
|
hand64 píše: Ahoj Ludku, já taky jen z pátku na sobotu, v neděli vyvážím mou malou rodinku na dovolenou. Psal jsem ti i mail na ice.r zkouším všechny možnosti. Je ještě jedno malé místečko? v rožku, pod stolem, stačí jen píď podlahy a hlavně daleko od Radima . nééé on vůbec nechrápe, to byl jen fór Ano Ty můj broučku, je už jenom jedno malé místečko mezi mnou a mou manželkou, takže to máš rezervované. A nezapomeň hudební nástroj do sklípku. Těší se Radim.
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 09, 2017 5:00 pm |
|
|
ST.NICOLAUS píše: ... přátelé, jestli potřebujete dovézt "čto_nibuď" z Brna, dejte vědět zítra co nejdříve, odpoledne nebudu v kontaktu Těším se! Štefan, ten z Brna Ahoj, tipuju že se budu potřebovat dovézt z Brna do Ostravy tak v nedělu odpoledne. Detaily upřesníme u Luďka tak buď v kontaktu. Díky Radim.
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 09, 2017 5:47 pm |
|
|
Zdravím Staňu Kašíka a doufám, že vezme nějaké folkroristické materiály na flešce, těší se Radim.
Kdyby jste někdo měli něco nastahované z internetu tak to vemte. Myslím že to všici uvítají a povyměňujeme si to.
|
|
Hore |
|
|
luděk
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 09, 2017 11:35 pm |
|
|
ahoj zdravím všechny přijíždějící pánové pršet určitě bude ale ne u nás. taky mě to straší celý týden tak sem sehnal pár přístřešků ale není kdo by je postavil tak vyzývám všechny co v pátek od rána nemají co dělat at dorazí brzy bude se stavět. kdo chce přijet dříve tak se ozvěte tel. 775063256 o hladu a žízni vás nenecháme já bych nechal ale kačka mě to nedovolí. kdo se hlásí dobrovolně???? seznam přihlášených už aktualizovat nebudu bo není čas ..... a ti kdož chtějí přijet at zavolají tel. viz víš. z pozdravem LT a kačka
|
|
Hore |
|
|
luděk
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 09, 2017 11:50 pm |
|
|
a ještě jedna prosba poptávám dajaký špalík aby se mě rozrůstala sbírka vzorků vemte co máte doma průměr špalíku cca 8 cm, at se dají dělat řezy. chybí mě moc našich dřevin buk, olše, jedle, smrk,..............atd. tady v našich končinách je to samé ovocné, ty už mám. vím je to pozdě ale předem moc díky. mokré nevadíi z pozdravem LT a moc se těšíme
|
|
Hore |
|
|
Š.J.
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 10, 2017 10:07 am |
|
Registrovaný: Pon Sep 07, 2015 12:16 am Príspevky: 231 Bydlisko: Skalica
|
luděk píše: ahoj tak vyzývám všechny co v pátek od rána nemají co dělat at dorazí brzy bude se stavět. kdo chce přijet dříve tak se ozvěte tel. 775063256
Ak to pomôže tak skoršie odpoludnie - okolo 14:00 by som stíhal...
_________________ Štefan
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|