Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
GREEN
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 10, 2017 3:20 pm |
|
|
Š.J. píše: luděk píše: ahoj tak vyzývám všechny co v pátek od rána nemají co dělat at dorazí brzy bude se stavět. kdo chce přijet dříve tak se ozvěte tel. 775063256
Ak to pomôže tak skoršie odpoludnie - okolo 14:00 by som stíhal... Tiež tam môžem biť skôr, tak cca 14:30 Green
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 10, 2017 9:37 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Se mnou to vypadalo dobře, a už nevypadá. Ale dojedu určitě, jen ne tak brzy, jak jsem měl původně v plánu. Navíc jsem udělal hybu ve výpočtu a koupil krátké řemenice na soustružek, takže zítra budu teprve shánět ty pravé a dodělávat řemeničky......už si připadám jako Adam, s těmi dodělávkami na poslední chvíli . Jenomže bez těch převodů to nejede . Nakonec asi zkusím gumu od trenclí. jirka těším se na vás klucííí šikovný taky jak se pěkně našelakujeme
|
|
Hore |
|
|
Paťas
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Aug 11, 2017 10:18 am |
|
Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 7:26 pm Príspevky: 357 Bydlisko: Nivnice u Uherského Brodu
|
Mám volné auto z Uherského Brodu do Bilovic. Kdo bude mít zájem naberu po trase směr Veselí,Hodonín. Volejte 725 266 418 nebo 724 167 270. Vyrážím až po páte. Dřív bohužel nemůžu.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Aug 13, 2017 2:48 pm |
|
|
Velké poděkování Luďovi, Katce a celé rodině a personálu za vlídné zacházení. Z mého úhlu pohledu neměla akce chybu. Několik postřehů. Mají Teturovi ty děti dobře vedeny. Holčičky byly úžasné v každém směru. Zatím jsem neviděl nikoho tak rychle a precizně točit jako Luďu. Dokonalý stánek měl připravený Norbert. To taky nemělo chybu, ta nástěnka se struhy... Je to krásný pocit vidět, jak se každý zlepšuje a zdokonaluje. Připomínejme si, kdo tuhle partu dal dokopy a svým způsobem ji stále udržuje při životě. Díky náčelníku. Všichni jste byli Úžasňákovi. Jirka
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Aug 13, 2017 4:35 pm |
|
|
Jde snad na soustružnické Velké Bílovice ještě více chvály navršit? Zbylé obrázky zveřejním později.
Dvě hodiny po naší diskusi o navigacích mne ta moje poslala do zákazu vjezdu. Podařilo se mi zastavit a otočit dříve, než se za mnou rozjela blikající modrá světla číhající o pár metrů dál. Zdraví Jindra
Prílohy: |
DSC_0156.jpg [ 398.6 KiB | Zobrazené 11735 krát ]
|
|
|
Hore |
|
|
miloslav oroš
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Aug 13, 2017 5:25 pm |
|
|
jedním slovem super ! Velké díky Kačence a Luďkovi . Jano ta kniha encyklopedie listnatých stromů a keřů od Petra Horáčka 4700stromů a keřů 3000krezeb a fotek Miloš
|
|
Hore |
|
|
Yetti
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Aug 13, 2017 7:29 pm |
|
Registrovaný: Pia Júl 03, 2015 4:01 pm Príspevky: 113 Bydlisko: Opočno pod Orl.h.
|
Tetůrovci děkuji za vše a k tomu co napsal Jirka aMiloš nezbývá než dodat AMEN Honza Yetti
|
|
Hore |
|
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Aug 13, 2017 8:13 pm |
|
|
Také děkuji, bylo to super !!!
|
|
Hore |
|
|
jang
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Aug 13, 2017 8:30 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 17, 2011 10:47 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Prešov
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 14, 2017 6:34 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Dobře bylo, díky všem !!!
Prílohy: |
muzikanti.jpg [ 285.08 KiB | Zobrazené 11670 krát ]
|
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 14, 2017 11:56 am |
|
Registrovaný: Štv Apr 21, 2016 5:38 am Príspevky: 234 Bydlisko: Nelahozeves
|
Ahoj, co víc dodat? Snad jen opakovat poděkování Luďkovi a Katce za pohostinnost, zázemí a přát si, ať je takových povedených akcí víc. Bylo nám s vámi dobře a všechny vás moc zdravíme z Neláče
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 14, 2017 4:47 pm |
|
|
Chlapci závidím Vám, dúfam že napríšte nebudem mať absenciu
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 14, 2017 5:31 pm |
|
|
jiri tovarys píše: Velké poděkování Luďovi, Katce a celé rodině a personálu za vlídné zacházení. Z mého úhlu pohledu neměla akce chybu. Několik postřehů. Mají Teturovi ty děti dobře vedeny. Holčičky byly úžasné v každém směru. Zatím jsem neviděl nikoho tak rychle a precizně točit jako Luďu. Dokonalý stánek měl připravený Norbert. To taky nemělo chybu, ta nástěnka se struhy... Je to krásný pocit vidět, jak se každý zlepšuje a zdokonaluje. Připomínejme si, kdo tuhle partu dal dokopy a svým způsobem ji stále udržuje při životě. Díky náčelníku. Všichni jste byli Úžasňákovi. Jirka Nezbývá než souhlasit s Jirkou a konstatovat, že kdo má průpravu s pivní pípou točí nejlíp a precizně. To jsme zatím někteří podcenili a doufám, že od teď bude Luděk jezdit na srazy zásadně s pípou a hlásím se na jeho kurs - "točíme s rychlopalnou pípou". Ano děkujeme za přichýlení, organizaci a vše okolo. Kačka a děcka k neutahání a ti malí pokušitelé s nevinnou otázečkou " pane dáte si ještě jedno ?" to jsem skoro zamáčkl slzu a nemohl jsem je zklamat. P.S: Ještě díky Bobovi za erotické zážitky ze zubařského křesla.
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Uto Aug 15, 2017 8:32 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Radime, Jirka napsal: Zatím jsem neviděl nikoho tak rychle a precizně točit jako Luďu. Ale jestli myslel PIVO, tak to si nejsem jistý, neboď holky byly v tomto daleko rychlejší a Jiří pil nějaké nealko z plechovky... Na soustruhu ale Luďa točí excelentně !!! Norbert mně trochu s vybavením stánku sral... když se chci cítit jako doma, můžu zůstat i doma,... ALE ...jako společník i mimo soustruh se myslím osvedčil na výbornou ! Hlavně, když jsem ho po ránu před šestou na lavičce s Milošem budili, rychle automaticky umyl "aplikátory" aby jsme mohli Kačce dopít Demanovku !!
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 17, 2017 6:24 pm |
|
|
Klucííí, a co fotky??? Jindro, Boži, ...byl to tam samý foťák.... Jinak mám výpalky ještě na jeden takový soustružek-na lože a na vřeteník. Motor tam vejde 500 až 1100 W, vřeteník je pro ložiska UCFL 207, hřídel 35mm, výška osy hřídele nad ložem 175mm, délka lože od... do cca 120 cm, na to jsou žebra, šířka lože 180mm, hmotnost takového vřeteníku 20kg, motor 550 W 380V má 10 kg, lože 85cm musím zvážit, až mi povolí záda . Dokázal bych zařídit i svaření, cca za 1000 Kč profi., v krajním případě i zafrézování, ale to je problém pak s placením, měl jsem to levnější, ale s úplatkem , v duchu-nechci slevu zadarmo. Tak hezké dny, kamarádi. jirka
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|