Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Máj 08, 2016 9:54 pm |
|
Registrovaný: Štv Sep 22, 2011 12:36 pm Príspevky: 164 Bydlisko: Veľký Krtíš
|
Ernest píše: Peter Trebuľa píše: Predbežne sa hlásim aj ja a cestou sa zastavím aj pre Jaríka + ... Teším sa Pre mna je to vdaka mojej praci zatial daleko ale uz rano si rezervujem na terminy volno (bohužial mam na mysli výkendove dni ) predbezne sa na stretnutie hlasim a tesim ..... že by som bol to + ? Môže byť ... Uvidíme čo život a práca prinesú .... priebežne budeme dolaďovať detaily. P.
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Máj 09, 2016 3:05 pm |
|
|
Ahoj, no nevěřim Luděk Tetur vstal z mrtvých a hned velké setkání. Já už jsem myslel, žes na nás zapomněl. Tak též se předběžně hlásím, taková příležitost se musí podpořit a doufám, že mi do toho nic nevlítne. Luďo mám pro Tebe furt tu fotku s Peterem Hromkem, tak Ti ji přikládám. Jestli to nepůjde stáhnout, nebo to chceš ve větším rozlišení tak mi písni mail a já Ti to pošlu do mailu.
Prílohy: |
IMG_19341.jpg [ 51.31 KiB | Zobrazené 12676 krát ]
|
|
|
Hore |
|
|
Poličák
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Máj 09, 2016 5:49 pm |
|
|
Ahoj přátelé, tak už na pevno hlásím účast mé maličkosti a Franty (Vojta Bohužel nemůže) na celý víkend. Zároveň poprosím o informaci kde mohu zamluvit nocleh v penzionu. To víte nejsme už žádní mládežníci a máme rádi své pohodlíčko. Díky a jsme už oba natěšení.
Zdraví Karel a Franta
|
|
Hore |
|
|
luděk
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Máj 11, 2016 1:23 am |
|
|
opět zdravím soutokáry a opravuji od AŠe až po Vyšné Nemecké dotčeným ( , se omlouvám:-) předem díky za zájem a těším se na setkání trošku to budu dávat dohromady, seznam kdo se jeví jako přihlášen, pokud by byli nějaké nesrovnalosti ihned opravit STANISLAV KAŠÍK ST. NICOLAUS JIŘÍ TOVARYŠ + u jirky píšu 10% procent a třeba se budou s blížícím se termínem setkání zvyšovat:-D, jak určitě všichni doufáme Š.J. JANG A JING PETER TREBULA JARÍK MIROSLAV OROŠ + YETTI ERNEST JINDRA + RADIM KOCIÁN POLIČÁK (KAREL + FRANTA) pánové a ti kteří mají za jménem + tzn. soustruh sebou (to není příkaz to je prosba) díky jakékoliv připomínky a nápady vítány popřípadě i na email ice.r@seznam.cz z pozdravem LT
|
|
Hore |
|
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Máj 11, 2016 4:47 pm |
|
|
Něco na ten víkend už mám, ale sobotu snad zvládnu, tak se také hlásím.
|
|
Hore |
|
|
stanislav kašík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Máj 11, 2016 7:34 pm |
|
|
luděk píše: opět zdravím soutokáry a opravuji od AŠe až po Vyšné Nemecké dotčeným ( , se omlouvám:-) předem díky za zájem a těším se na setkání trošku to budu dávat dohromady, seznam kdo se jeví jako přihlášen, pokud by byli nějaké nesrovnalosti ihned opravit STANISLAV KAŠÍK ST. NICOLAUS JIŘÍ TOVARYŠ + u jirky píšu 10% procent a třeba se budou s blížícím se termínem setkání zvyšovat:-D, jak určitě všichni doufáme Š.J. JANG A JING PETER TREBULA JARÍK MIROSLAV OROŠ + YETTI ERNEST JINDRA + RADIM KOCIÁN POLIČÁK (KAREL + FRANTA) pánové a ti kteří mají za jménem + tzn. soustruh sebou (to není příkaz to je prosba) díky jakékoliv připomínky a nápady vítány popřípadě i na email ice.r@seznam.cz z pozdravem LT Měl bych dotaz, je aj v plánu pozvání Péti Hromka z Německa ? A co náš guru Gurt, nějak zatím nefiguruje v seznamu přihlášených, znamená to, že automaticky nebude chybět nebo že nepřijede ?
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Máj 12, 2016 7:21 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Měl bych dotaz, je aj v plánu pozvání Péti Hromka z Německa ? A co náš guru Gurt, nějak zatím nefiguruje v seznamu přihlášených, znamená to, že automaticky nebude chybět nebo že nepřijede ?[/quote]Staňo ahoj, guru buduje kapitalizmus u Německých soudruhů a nevím, jestli má připojení, ale myslím a pevně věřím, že chybět nebude
|
|
Hore |
|
|
hand64
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Máj 12, 2016 4:43 pm |
|
|
přátelé hlásím se samozřejmě taky, doufám, že to zvládnu , budu po operaci ale snad se mezi svoje dostanu i za cenu, že budu posedávat anebo mne Radim bude vozit na kolečkovém křesle.
|
|
Hore |
|
|
luděk
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Máj 12, 2016 6:02 pm |
|
|
hand64 píše: přátelé hlásím se samozřejmě taky, doufám, že to zvládnu , budu po operaci ale snad se mezi svoje dostanu i za cenu, že budu posedávat anebo mne Radim bude vozit na kolečkovém křesle. super poldiku už mám pro tebe nachystaný rudl , jen ho nějak poupravíme.
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Sob Máj 14, 2016 9:07 am |
|
|
hand64 píše: přátelé hlásím se samozřejmě taky, doufám, že to zvládnu , budu po operaci ale snad se mezi svoje dostanu i za cenu, že budu posedávat anebo mne Radim bude vozit na kolečkovém křesle. No já s tím počítám, ale Ty u toho musíš řvát " Za císaře pána a jeho rodinu, na Bělehrad". Kolečkové křeslo bohužel nemám, ale už jsem u nás viděl ženskou, jak veze chlapa z hospody na kárách, tak Luďku postačí káry a přes ně kus prkna na sednutí. Jinak káry jsou stavební kolečka. Ale i kdybych Tě měl tahat v krosně na zádech, tak se na Tebe těším.
|
|
Hore |
|
|
gurt
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Uto Máj 17, 2016 7:01 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
doskaču rád, snad mi zbyte ještě tolik sil.... ale když nemůže Luďa za námi, musíme my k Luďovi Díky Luďo
|
|
Hore |
|
|
luděk
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Sob Jún 04, 2016 10:06 pm |
|
|
zdravím zase něco připíšu ať se trošku přiblížíme k termínu seznam STANISLAV KAŠÍK ST. NICOLAUS JIŘÍ TOVARYŠ + u jirky píšu 10% procent a třeba se budou s blížícím se termínem setkání zvyšovat:-D, jak určitě všichni doufáme Š.J. JANG A JING PETER TREBULA JARÍK MIROSLAV OROŠ + YETTI ERNEST JINDRA + RADIM KOCIÁN POLIČÁK (KAREL + FRANTA) LORCH HAND64 GURT + pokud sem někoho opoměl tak se ozvěte podle tohoto seznamu budu rozesílat program pánové a JING, zatím moc dík a moc se na vás těším. soustruhy už mám přislíbené. zatím pět kousků, dva větší a tři menší ale plácek by ještě nějaký byl a pokud má někdo dřevo které nestíhá doma zpracovat vše sebou bude se hodit. dík z pozdravem LT příště bych mohl přihodit plakát setkání nestíhám
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Jún 05, 2016 12:45 pm |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Luďku, psal jsem Ti tak 14 dní dozadu PM ohledně noclehu a nic ...
|
|
Hore |
|
|
Vojta Hurych
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Jún 05, 2016 10:25 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 27, 2014 7:07 pm Príspevky: 9 Bydlisko: Litomyšl
|
Zdravím přátelé soustružení .Rád bych se přihlásil na dřevosoustružení na zámečku na celý víkend.Prosím o zajištění noclehu. Vojta Hurych
|
|
Hore |
|
|
luděk
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Jún 06, 2016 9:31 pm |
|
|
ST.NICOLAUS píše: Luďku, psal jsem Ti tak 14 dní dozadu PM ohledně noclehu a nic ... Štefane a všichni co se mě snažily kontaktovat přes PM se omlouvám, měl sem plnou schránku a že se musí po čase staré zprávy mazat sem nevěděl , již je to vyřešeno. nocleh je zajištěn v nedalekém vinném sklípku je to 250 kč/noc. je to pro 10-12 osob, platba až na místě. z pozdravem LT
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|