Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 17, 2017 6:55 pm |
|
Registrovaný: Štv Apr 21, 2016 5:38 am Príspevky: 234 Bydlisko: Nelahozeves
|
Ahoj Jirko, taky jsem se chtěl na fotky dotázat? No s tím malým soustruhem jsi mě potěšil, já bych do něj šel, moc se mi líbil a myslím, že ho využiju na drobnosti a na předvádění. Písnu ti. Zdar Hurykán
|
|
Hore |
|
|
horachlap
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Aug 18, 2017 7:27 am |
|
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Aug 18, 2017 10:06 am |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
|
Hore |
|
|
Božetěch
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Sob Aug 19, 2017 9:06 pm |
|
Registrovaný: Ned Dec 06, 2009 5:05 pm Príspevky: 320 Bydlisko: Uherský Ostroh
|
Nazdar vespolek, dodatečně bych rád poděkoval i jménem Martinky za bezva víkend, super servis všem Tetůrovcům a také účastníkům Bílovického setkání. Tady jsou fotky: http://soutokari.rajce.idnes.cz/Mám pocit, že mi opíchaná pusa zůstane na hodně dlouho... Božetěch
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Sob Aug 19, 2017 10:28 pm |
|
|
Božo, super fotky, moc jsme se s ženou nad nimi zasmáli a připomněly nám jak to byl fajn víkend a hlavně ten páteční večer......
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Aug 20, 2017 7:33 am |
|
|
Božetěch píše: Nazdar vespolek, dodatečně bych rád poděkoval i jménem Martinky za bezva víkend, super servis všem Tetůrovcům a také účastníkům Bílovického setkání. Tady jsou fotky: http://soutokari.rajce.idnes.cz/Mám pocit, že mi opíchaná pusa zůstane na hodně dlouho... Božetěch Skvělé fotky, super momentky, je vidět, že kdo v pátek nevydržel, přišel o velkou legraci. jirka
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Uto Aug 22, 2017 5:05 pm |
|
|
Omlouvám se za zpoždění. Pořád mi nikdo nedal návod pro uložení obrázků na soutokárské rajče (co takhle PM), tak případní zájemci musí na moje: http://www.rajce.net/a14400558Zdraví Jindra
|
|
Hore |
|
|
Poličák
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Sob Aug 26, 2017 10:39 am |
|
|
Zdravím všechny přátele z cechu soustružnického! Opožděně, ale o to srdečněji děkuji Luďovi a Kačence za skvělé pohoštění a přívětivé zacházení a vám všem kamarádům za skvělou společnost i cenné rady. Moje opožděná reakce, byla způsobena nejdříve doma léčenou teplotou, která nakonec skončila ve špitále. Dnes jsem doma na propustku a tak doháním resty. Ještě jednou moc díky a těším se na brzkou viděnou. Karel
|
|
Hore |
|
|
luděk
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Jún 04, 2018 9:15 pm |
|
|
zdravím všechny SOUTOKÁRI
rok se nám zese chýlí k srpenci a proto bych chtěl pozvat všechny na již třetí DŘEVOSOUSTRUŽENÍ NA ZÁMEČKU pokud bude zájem těšíme se na vás
plánovaný termín 10,11,12 srpen 2018 místo konání: velké bílovice okr. břeclav
pro ty co plánují přijet průběh setkání viz.str.1 a str.8 . ještě určité podrobnosti doladíme z pozdravem LT a Kačka
p.s. kdo by chtěl zajistit ubytování v penzionu tak se ozvěte co nejdříve at vím kolik díky
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Jún 04, 2018 9:46 pm |
|
|
Bohužel potvrzuji, že opravdu letos s ženou nepřijedeme svatbu jsem mladým nerozmluvil. Tak "napřesrok" zdravíme vás. Jirka Hurykán a jeho smečka...
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Jún 06, 2018 6:05 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Hurykan píše: Bohužel potvrzuji, že opravdu letos s ženou nepřijedeme svatbu jsem mladým nerozmluvil. Tak "napřesrok" zdravíme vás. Jirka Hurykán a jeho smečka...
Jiří, nedá se nic dělat, nás to čeká taky, ale 14 dní předem! Tak to zvládněte a jestli to půjde, tak si to užijte, svatba v dnešní době ... pouze pár-krát za život... Štefan
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Jún 11, 2018 2:31 pm |
|
|
luděk píše: zdravím všechny SOUTOKÁRI
rok se nám zese chýlí k srpenci a proto bych chtěl pozvat všechny na již třetí DŘEVOSOUSTRUŽENÍ NA ZÁMEČKU pokud bude zájem těšíme se na vás
plánovaný termín 10,11,12 srpen 2018 místo konání: velké bílovice okr. břeclav
pro ty co plánují přijet průběh setkání viz.str.1 a str.8 . ještě určité podrobnosti doladíme z pozdravem LT a Kačka
p.s. kdo by chtěl zajistit ubytování v penzionu tak se ozvěte co nejdříve at vím kolik díky Ahojte, je mi moc líto, ale také nepřijedu. jirka
|
|
Hore |
|
|
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Jún 11, 2018 6:47 pm |
|
Registrovaný: Štv Sep 22, 2011 12:36 pm Príspevky: 164 Bydlisko: Veľký Krtíš
|
luděk píše: ... již třetí DŘEVOSOUSTRUŽENÍ NA ZÁMEČKU plánovaný termín 10,11,12 srpen 2018 místo konání: velké bílovice okr. Břeclav ...
Prvé dva ročníky mi ušli tak do tretice sa to hádam podarí Peter a Jano hlásia účasť. Teším sa. P.
|
|
Hore |
|
|
Š.J.
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Jún 11, 2018 8:00 pm |
|
Registrovaný: Pon Sep 07, 2015 12:16 am Príspevky: 231 Bydlisko: Skalica
|
Ja som už doma zahlásil neprítomnosť, takže dúfam že to vyjde...
_________________ Štefan
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Uto Jún 12, 2018 8:22 pm |
|
|
Kdyby čert na koze jezdil tak musím přijet. Hlásím účast i s Pavlou. Snad konečně vyzkouším to polní lůžko. Stálo majlant a mrcha vrže, kluci mi radili nastříkat silikonovým sprejem místo styku potahu s kostrou. Zatím jsem nevyzkoušel a trochu mám obavu, aby to ten pogumovaný potah nerozleptalo. Tak jestli máte někdo i jinou vyzkoušenou praktickou radu, tak to přivítám.
Ahij Radim.
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|