Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 09, 2018 8:33 am |
|
|
ST.NICOLAUS píše: Ahojte, tak si to páni užijte, bohužiaľ sa mi nepodarí odísť z Brna ani na otočku. Snaď nabudúce. Hoďte aspoň nejaké fotky, nech možeme závidieť, Štefan OK Díky, Jiindro je fotograf, idem vypucovať sústruh nech to nafotí Čau
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 09, 2018 6:49 pm |
|
|
obě baterky do foťáku mám nabyté, doufám, že nezapomenu vzít do báglu jak foťák, tak ty baterky. zdraví Jindra
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Aug 10, 2018 8:51 am |
|
|
Jindra píše: obě baterky do foťáku mám nabyté, doufám, že nezapomenu vzít do báglu jak foťák, tak ty baterky. zdraví Jindra Nezabudni. Spacáky a vankúše nepotrebujete, mamka nachystala postele, tak foťák zober. Kedy plánujete prísť?
|
|
Hore |
|
|
miloslav oroš
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 13, 2018 7:02 am |
|
|
Ahojte tak máme za sebou další setkání soatokárů tentokrát u Jaríka v Bankách.Setkání super ,počasí nádherné a voda v jezeře osvěžující .Veliké díky Jarikovi a jeho paní .Fotky ze setkání budou u Jindry Miloš
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 13, 2018 8:35 am |
|
|
miloslav oroš píše: Ahojte tak máme za sebou další setkání soatokárů tentokrát u Jaríka v Bankách.Setkání super ,počasí nádherné a voda v jezeře osvěžující .Veliké díky Jarikovi a jeho paní .Fotky ze setkání budou u Jindry Miloš A my ďakujeme za spríjemnenie weekendu a príjemnú spoločnosť Jarík
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 13, 2018 1:38 pm |
|
|
Nazdar soutokári. -Nevymřeli jste náhodou? To se mám zase registrovat na nějakých dalších sítích, abych Vás našel? Nebylo by jednoduší to tady trochu zmodernizovat, aby třeba bylo snadné sem uložit větší obrázky? -Miloš nekecal- u Jarika bylo fajn https://www.rajce.net/a15428507Zdraví Jindra
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 13, 2018 6:21 pm |
|
|
Z tej Milošovej "břízy" je toto, tie dva väčšie kusy som urobil nahrubo a nechal pod sústruhom v pilinách, ale je pekne vyfarbená tá breza, fotka pooprvavená, vystrihnutá z väčšej, lebo nechcelo zobrať veľkosť
Prílohy: |
IMG_20180813_200248_597.JPG [ 104.74 KiB | Zobrazené 16163 krát ]
|
IMG_20180813_200206_839.JPG [ 106.01 KiB | Zobrazené 16163 krát ]
|
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 23, 2018 12:09 pm |
|
|
|
Hore |
|
|
gurt
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Uto Aug 28, 2018 4:35 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
i když trochu opožděně, rád bych Jaríkovy poděkoval za uskutečnění stretávky "na Bankách" asi podle fotek jste poznali, že to bylo moc moc fajné. Čemuž dopomohlo (mimo Jaríka, jeho úžasné ženy Heny a kvalitního zázemí) i luxusní počasy a ještě více prostředí Bansko Štiavnického hvozdu. Vtom horku co panovalo na okolo to bylo opravdu osvěžení. Díky všem i Pánu Bohu.
tak i vám všem hodně svěžesti i při tvorbě ale ještě více mimo ní! a.
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 29, 2018 7:53 pm |
|
Registrovaný: Štv Apr 21, 2016 5:38 am Príspevky: 234 Bydlisko: Nelahozeves
|
Jarík...... mrknul jsem na fotky a srdce mi poskočilo. Bydlíš v krásném prostředí. Muselo to být poetické setkání, velká paráda.....
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 30, 2018 6:32 pm |
|
|
Hurykan píše: Jarík...... mrknul jsem na fotky a srdce mi poskočilo. Bydlíš v krásném prostředí. Muselo to být poetické setkání, velká paráda..... Taká dedinka väčšinou chalupárska, bez krčmy a obchodu, ale klídek celkom dobrý. Ak sa ešte niekedy rozhodneme postretať tu tak treba prísť, spratalo by sa nás sem aj viac.
|
|
Hore |
|
|
gurt
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 30, 2018 9:06 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
v krčme jsem nic nestratil a tak tam ani nic nehladam. takže jsme u tebe byly na dobré adrese
|
|
Hore |
|
|
luděk
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Mar 25, 2019 9:47 am |
|
|
zdravím všechny SOUTOKÁRI a opět se nabízí setkání soutokárou z čr a sr DŘEVOSOUSTRUŽENÍ NA ZÁMEČKU pokud bude zájem těšíme se na vás plánovaný termín 16-18, 8, 2019 místo konání: velké bílovice okr. břeclav pro ty co plánují přijet průběh setkání viz.str.1, a dále je průběh dvou ročníků pro ty kteří ještě neví jak to u nás funguje. podrobnosti doladíme info na emailu icerutet@gmail.com nebo ice.r@seznam.cz přes rezbarstvo komunikaci nedoporučuji protože to nějak vázne. z pozdravem LT a Kačka Po loňském nezdaru sme na Vás náležitě připraveni. Jen tu nastal problém s ubytováním v našich prostorách, z důvodu pronájmu jednoho bytu nám zůstal prostor ve druhém(a bohužel bez sociálek plánovaná rekonstrukce tak snad do té doby něco funkční bude??) jsou to ale 3 pokoje tak by snad (po konzultaci s náčelníkem) neměl být problém. Ubytování v penzionech by si každý zajištoval sám ( viz. http://www.velkebilovice.cz/cs/turista/ubytovani-1.html ) z pozdravem se na Vás všechny těší LT a Kačka
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Mar 27, 2019 1:07 pm |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Ahojte, píšu si do diáře, na FCB nejsu a nebudu Luďku, Kačko, děkuji, stavím se, až pojedu kolem Štefan
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Mar 28, 2019 11:51 am |
|
|
Dožiju-li, dojedu Zdraví Jindra K.
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|