Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 10, 2016 5:24 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Jjjjoooo, Tormek na ukázku s prezentací broušení by byl fakt dobrý Honzo jirka
|
|
Hore |
|
|
jvalik
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 10, 2016 6:04 pm |
|
|
Ahoj Jirko, můžu jen předvést jak to dělám já, což ovšem neznamená že to dělám správně Tormeka tedy beru. Honza
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 10, 2016 7:39 pm |
|
|
jvalik píše: Ahoj Jirko, můžu jen předvést jak to dělám já, což ovšem neznamená že to dělám správně Tormeka tedy beru. Honza Jasně že vem i toho krasavce , co na něm točíš. Je to povedený kousek.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 10, 2016 7:47 pm |
|
|
Karta se obrací kamarádi, z 90% přijedu, a moc se na vás na vvšechny těším. Beru svůj pidisoustružek na ukázku pro veřejnost. Ještě musím doladit doma, termín, ale v sobotu budu, tak ahooooj pardi jirka Sklíčidla Onew.beru, upravenou Tosku pro čelisti Onew.beru...... jen tu svou novou točovku do oktávky nenacpu jirka ale jak pojedete někdo v neděli domů kolem KM, můžete na ni nahlédnout.
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 10, 2016 9:39 pm |
|
|
No Jirko, padám na záda a těším se na Tebe už jsem nedoufal. Též beru ty svoje sklíčidla na ukázku. S Handem jsem mluvil přiveze ho v sobotu manželka tak na 10:00 a odpoledne odveze, rehabilituje a noha ještě není úplně O.K.. Na Tormeka se rád podívám i na ten woodcut bowl saver se těším. Je už nějaký program na Pá, So, Ne ? Aby se mi tam podařilo zakomponovat ten sklípek Luďku .
|
|
Hore |
|
|
Š.J.
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 10, 2016 9:51 pm |
|
Registrovaný: Pon Sep 07, 2015 12:16 am Príspevky: 231 Bydlisko: Skalica
|
jiri tovarys píše: ale jak pojedete někdo v neděli domů kolem KM, můžete na ni nahlédnout. Aj by som to vzal cestou domov cez KM, ale pozrel som do máp, namiesto 35 km by som to mal vyše 170 km, takže až niekedy nabudúce....
_________________ Štefan
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Aug 12, 2016 7:27 am |
|
|
Klucí, vemte kdo máte šikovnou vypalovačku. Co se nemusí dlouho žhavit, třeba trafo. Taky na obšlohnutí, traf mám habakuk, ale nějak nevím, jak to zmastit dohromady. jirka
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Aug 12, 2016 10:11 am |
|
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Aug 12, 2016 11:09 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
jiri tovarys píše: Kdo má přebytečné čelisti-vnější tvrdé na TOS 125/4 vemte, koupím jirka jsou to ty, co chytají zevnitř.Ve vybrání. Je to slovní hříčka. http://www.kovonastroje.cz/Upinaci-nast ... o-TOS.html
Pozdě , kdyby Ti nikdo nepřines, máš je u mně, už se nebudu stavovat dom
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Aug 14, 2016 9:02 pm |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Dovolím si moc a moc poděkovat pořadatelům i všem zůčastněným za skvělou akci! Bylo mi s Váma všema moc fajn, musel jsem bohužel už včera večer dom, ale i tak jsem si užil toto setkání!!! A kdo budete mít foto nebo video, někam to nasypte, ja nic moc nenafotil, děkuji KAMARÁDI ! Štefan
|
|
Hore |
|
|
miloslav oroš
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 15, 2016 4:16 am |
|
|
ST.NICOLAUS píše: Dovolím si moc a moc poděkovat pořadatelům i všem zůčastněným za skvělou akci! Bylo mi s Váma všema moc fajn, musel jsem bohužel už včera večer dom, ale i tak jsem si užil toto setkání!!! A kdo budete mít foto nebo video, někam to nasypte, ja nic moc nenafotil, děkuji KAMARÁDI ! Štefan Také se přidávám prostě super setkání díky paní a pánu domácímu a všem zůčastněným Miloš
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 15, 2016 7:52 am |
|
|
miloslav oroš píše: ST.NICOLAUS píše: Dovolím si moc a moc poděkovat pořadatelům i všem zůčastněným za skvělou akci! Bylo mi s Váma všema moc fajn, musel jsem bohužel už včera večer dom, ale i tak jsem si užil toto setkání!!! A kdo budete mít foto nebo video, někam to nasypte, ja nic moc nenafotil, děkuji KAMARÁDI ! Štefan Také se přidávám prostě super setkání díky paní a pánu domácímu a všem zůčastněným Miloš Presne tak Milošu, aj ja si to myslím a díky
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 15, 2016 9:42 am |
|
|
Velký dík Teturovým za obětavou práci a kamarádům za společnost, bylo to super a dopovídáme si to na podzim jirka Milošovi přeji levnou a rychlou opravu Jetky. A děkuji za předvedení miskovače
|
|
Hore |
|
|
Poličák
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 15, 2016 10:33 am |
|
|
I já bych si dovolil poděkovat Teturovým za vřelé přijetí, starost o naše potřeby a milou atmosféru. Kolegům pak za dobré rady a ukázky a za prima společnost. Zkrátka bylo mi ve V.B. moc fajn. Těším se na další ročník. Na podzim všem ahoj Karel. P.S.: Myslím, že to samé by řekl i zbytek bratrů v triku.
|
|
Hore |
|
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Aug 15, 2016 11:20 am |
|
|
Také se těším na druhý ročník v Bílovicích a moc děkuji Teturovým za perfektně připravené zázemí pro akci.
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|