Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Aug 28, 2016 11:18 am |
|
|
luděk píše: tak i já bych se chtěl připojit k poděkování a to všem zůčastněným, bylo to super díky všem co přijeli se soustruhy a taky těm kdo přiložily ruce k dílu. Díky A pokud bude zájem pro další ročník tak se i z Kačkou budeme těšit. ještě jednou díky. p.s. zůstala mě tady jedna flexa + kufřík se smirkem asi gurtova, kniha tokár štefanova a jeden žlutý 3 metr. a jedna prosba neodvezl někdo navíc otočný hrot Mk2 na malý soustruh ten postrádám já. pokud to bude stačit tak vše bych přivezl na říjnové setkání. z pozdravem LT Ahoj Luďku, ten žlutý třímetr je můj, tak jestli můžu poprosit ho vzít na to říjnové setkání. Dík P
|
|
Hore |
|
|
miloslav oroš
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Aug 28, 2016 12:26 pm |
|
|
luděk píše: tak i já bych se chtěl připojit k poděkování a to všem zůčastněným, bylo to super díky všem co přijeli se soustruhy a taky těm kdo přiložily ruce k dílu. Díky A pokud bude zájem pro další ročník tak se i z Kačkou budeme těšit. ještě jednou díky. p.s. zůstala mě tady jedna flexa + kufřík se smirkem asi gurtova, kniha tokár štefanova a jeden žlutý 3 metr. a jedna prosba neodvezl někdo navíc otočný hrot Mk2 na malý soustruh ten postrádám já. pokud to bude stačit tak vše bych přivezl na říjnové setkání. z pozdravem LT ahoj Luďku takjsem dnes ten otočný hrot našel byl u mě v soustruhu a ten můj v bedně s nářadím jak se dostal do soustruhu je mi záhadou přivezu na podzim nebo můžu poslat ahoj Miloš
|
|
Hore |
|
|
luděk
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Máj 25, 2017 12:42 am |
|
|
zdravím všechny SOUTOKÁRI
a opět se nabízí setkání soutokárou z čr a sr DŘEVOSOUSTRUŽENÍ NA ZÁMEČKU pokud bude zájem těšíme se na vás plánovaný termín 11-13, 8, 2017 místo konání: velké bílovice okr. břeclav
pro ty co plánují přijet průběh setkání viz.str.1 a ještě určité podrobnosti doladíme z pozdravem LT a Kačka
|
|
Hore |
|
|
stanislav kašík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Máj 25, 2017 6:04 am |
|
|
Ahoj Luďku,
Hlásím se na setkání a tentokrát bych chtěl přijet i se svým strojem
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Máj 25, 2017 7:45 am |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
luděk píše: zdravím všechny SOUTOKÁRI
a opět se nabízí setkání soutokárou z čr a sr DŘEVOSOUSTRUŽENÍ NA ZÁMEČKU pokud bude zájem těšíme se na vás plánovaný termín 11-13, 8, 2017 místo konání: velké bílovice okr. břeclav
pro ty co plánují přijet průběh setkání viz.str.1 a ještě určité podrobnosti doladíme z pozdravem LT a Kačka Jestli nebudeme na dovči, rozhodně jeduuuuuu jirka taky doufám že se strojem
|
|
Hore |
|
|
Š.J.
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Máj 25, 2017 2:45 pm |
|
Registrovaný: Pon Sep 07, 2015 12:16 am Príspevky: 231 Bydlisko: Skalica
|
Budem sa opakovať, rovnako ako minulý rok: Š.J. píše: Mám pocit že už viem, kedy nebudem plánovať rodinnú dovolenku. Resp. už viem, kedy si naplánujem krátku dovolenku podľa seba...
_________________ Štefan
|
|
Hore |
|
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Máj 25, 2017 3:54 pm |
|
|
Ahoj, to je super, budu se snažit zase přijet.
|
|
Hore |
|
|
miloslav oroš
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Máj 26, 2017 3:29 am |
|
|
|
Hore |
|
|
Paťas
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Máj 26, 2017 4:48 am |
|
Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 7:26 pm Príspevky: 357 Bydlisko: Nivnice u Uherského Brodu
|
Pokud mi do toho něco akutního nevleze tak určitě rád dojedu.
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Máj 26, 2017 6:07 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Jestli nebudeme na dovči, rozhodně jeduuuuuu jirka taky doufám že se strojem [/quote]Jirko, předse si nenecháš ujít "kohouta" :-) Mám volno, tak Vás rád všechny uvidím a těším se! Štefan
|
|
Hore |
|
|
Božetěch
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Máj 26, 2017 3:47 pm |
|
Registrovaný: Ned Dec 06, 2009 5:05 pm Príspevky: 320 Bydlisko: Uherský Ostroh
|
Zdar Luďo a Kačko, hlásíme se oba dva a zamlouvám si zadní pokoj... Božetěch
|
|
Hore |
|
|
Poličák
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Sob Máj 27, 2017 8:36 am |
|
|
[quote="luděk"]zdravím všechny SOUTOKÁRI IÁ se hlásím jako vloni, počet upřesním, po dohodě s klukama a se ženou. Už teď se na vás všechny těším. Zdravím Karel.
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Máj 28, 2017 3:07 pm |
|
|
I Jindra se těší a hlásí.
|
|
Hore |
|
|
luděk
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pon Máj 29, 2017 10:51 pm |
|
|
super díky za zájem už se na vás těšíme. boži cimru máš zajištěnou. a pro ty kdo se budou chtít zase ubytovat, sem sehnal nový penzionek je tam 4x dvoulůžko, a kdo by chtěl jít ke kohoutovy taky může. žel bohu kohout skonal. z pozdravem LT
|
|
Hore |
|
|
stanislav kašík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Uto Máj 30, 2017 4:58 am |
|
|
Ahoj Luďku, ze soboty se musím odhlásit, jelikož mám jinou akci, na kterou chodím tradičně a na kterou je stejný termín. Takže se u tebe objevím jen v pátek večer
Naposledy upravil stanislav kašík dňa Uto Máj 30, 2017 8:42 am, celkovo upravené 1
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|