Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Božetěch
|
Predmet príspevku: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pia Okt 26, 2012 2:41 pm |
|
Registrovaný: Ned Dec 06, 2009 5:05 pm Príspevky: 320 Bydlisko: Uherský Ostroh
|
Tak, prý nemáme volné téma - kdo to říkal ?! Sem se může vkládat vše, co bychom jinde nezařadili. Například :
-letos rostou pěkné houby - pojedeme na dovču - nepojedeme nikam - takhle opravuji dům - přání k narozeninám - atd...
Božetěch
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pon Okt 29, 2012 6:22 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Veřejná omluva Omlouvám se tímto Taygrovi, že jsem nepředvedl v akci jeho přípravek na úpravu spodiny misek. Opravdu jem to měl v úmyslu ale v tom frmolu jsem na to docela zapomněl, protože jsem tam taky přípravek neviděl, a zapomněl jsem, kdo ho tam vlastně měl přívézt. Promiň Petře, opravdu mě to mrzí. Jirka P.S. Petri mi říkal, že by snad nechal vyrobit další kousky, kdyby byli zájemci????
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pon Okt 29, 2012 6:29 pm |
|
|
obrázek pro Petera Treb.a ostatných, so ktorými sme rozoberali tému drevenný dom. Takéto čosi z hranolkou 5x10 cm som stĺkol 150cm klincami
Prílohy: |
PICT0025.JPG [ 290.65 KiB | Zobrazené 26530 krát ]
|
|
|
Hore |
|
|
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pon Okt 29, 2012 8:21 pm |
|
Registrovaný: Štv Sep 22, 2011 12:36 pm Príspevky: 164 Bydlisko: Veľký Krtíš
|
jiri tovarys píše: obrázek pro Petera Treb.a ostatných, so ktorými sme rozoberali tému drevenný dom. Takéto čosi z hranolkou 5x10 cm som stĺkol 150cm klincami Jirko ďakujem za obrázok, aj za popis na stretnutí, inšpiroval si ma. Peter
|
|
Hore |
|
|
ivanm
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pon Okt 29, 2012 9:53 pm |
|
|
jiri tovarys píše: Veřejná omluva Omlouvám se tímto Taygrovi, že jsem nepředvedl v akci jeho přípravek na úpravu spodiny misek. Opravdu jem to měl v úmyslu ale v tom frmolu jsem na to docela zapomněl, protože jsem tam taky přípravek neviděl, a zapomněl jsem, kdo ho tam vlastně měl přívézt. Promiň Petře, opravdu mě to mrzí. Jirka P.S. Petri mi říkal, že by snad nechal vyrobit další kousky, kdyby byli zájemci???? Mohol by sem prosim niekto dat fotku toho pripravku. Pripadne aj fotku v akcii. Aby som si ako zaciatocnik vedel predstavit o co ide. A ak je to, to co si myslim a aj cena by bola rozumna, tak by som mal zaujem. Dakujem. Ivan
|
|
Hore |
|
|
tayger
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pon Okt 29, 2012 9:56 pm |
|
Registrovaný: Str Júl 28, 2010 3:07 pm Príspevky: 115 Bydlisko: opava
|
Jirko omlouvat se nemusíš ,určitě tam bylo jiných různých témat včetně praktického výkladu Petra Hronka a vím jak čas dovede rychle utíkat když chce člověk toho hodně probrat, viz minulý rok ,taky ten víkend utekl jako voda ahoj Petr
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pon Okt 29, 2012 10:05 pm |
|
|
tayger píše: Jirko omlouvat se nemusíš ,určitě tam bylo jiných různých témat včetně praktického výkladu Petra Hronka a vím jak čas dovede rychle utíkat když chce člověk toho hodně probrat, viz minulý rok ,taky ten víkend utekl jako voda ahoj Petr Díky
|
|
Hore |
|
|
tayger
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pon Okt 29, 2012 10:38 pm |
|
Registrovaný: Str Júl 28, 2010 3:07 pm Príspevky: 115 Bydlisko: opava
|
Mohol by sem prosim niekto dat fotku toho pripravku. Pripadne aj fotku v akcii. Aby som si ako zaciatocnik vedel predstavit o co ide. A ak je to, to co si myslim a aj cena by bola rozumna, tak by som mal zaujem. Dakujem. Ivan
Ahoj Ivanm Podívej se do témy ,, pomůcky a přípravky" na stránku 4 a někde uprostřed jsou fotky již zmíněného přípravku , které jsem dělal některým klukům. Když chceš vidět a vědět víc tak si zadej ve vyhledávači název ,,Longworth Chuck" a tam je toho trochu víc. K té ceně ,je u ní víc variant .Rohoduje ,průměr kotoučů ,použitá příruba se závitem nebo bez něj ,délka příruby ,počet uchycujících gum atd . Ale zhruba 1100 až 1600 kč. zdraví petr (Tayger)
|
|
Hore |
|
|
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Nov 01, 2012 11:02 pm |
|
|
jiri tovarys píše: ... zítra jedu do Klobouk zapracovat na stole, až bude, hodím fotku sem. .... Tak na stôl som zvedavý aj ja, naozaj pekné drevo. Nech sa darí. Peter
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pia Nov 02, 2012 3:42 pm |
|
|
Peťo hodně štěstí, zdraví a božího požehnání k narozeninám Ti přeje Radim.
|
|
Hore |
|
|
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pia Nov 02, 2012 9:08 pm |
|
|
Radim Kocián píše: Peťo hodně štěstí, zdraví a božího požehnání k narozeninám Ti přeje Radim. Ďakujem Radime, všetko dobré aj Tebe Peter
|
|
Hore |
|
|
jang
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pia Nov 02, 2012 10:33 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 17, 2011 10:47 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Prešov
|
Radim Kocián píše: Peťo hodně štěstí, zdraví a božího požehnání k narozeninám Ti přeje Radim. Radi sa pripájame k blahoželaniu ,všeto dobré,hlavne vela zdravia. Jang a Jing.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Sob Nov 03, 2012 9:13 pm |
|
|
jang píše: Radim Kocián píše: Peťo hodně štěstí, zdraví a božího požehnání k narozeninám Ti přeje Radim. Radi sa pripájame k blahoželaniu ,všeto dobré,hlavne vela zdravia. Jang a Jing. Peter, Trochu opožděně,ale také blahopřeji . Všechno nejlepší. Jirka
|
|
Hore |
|
|
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Ned Nov 04, 2012 8:23 pm |
|
|
jang píše: Radi sa pripájame k blahoželaniu ,všeto dobré,hlavne vela zdravia. Jang a Jing. jiri tovarys píše: Peter, Trochu opožděně,ale také blahopřeji . Všechno nejlepší. Jirka Ďakujem Je príjemné vedieť, že ste. Peter
|
|
Hore |
|
|
hand64
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Ned Nov 04, 2012 8:51 pm |
|
|
Peter Trebuľa píše: jang píše: Radi sa pripájame k blahoželaniu ,všeto dobré,hlavne vela zdravia. Jang a Jing. jiri tovarys píše: Peter, Trochu opožděně,ale také blahopřeji . Všechno nejlepší. Jirka Ďakujem Je príjemné vedieť, že ste. Peter Peťo, taky se připojuji ke gratulaci Polda
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|