Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
gurt
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Pon Júl 01, 2013 7:56 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
Ahojte Soutokari! mam pro vás všecky pozdrav od Peťě Hromka, navštívil jsem jej kratko, a vzpomíná, na celou tu akci a na mnohe lidičky na ni, tak mi kladl na srdce abych toto nezapomenul vyřídit sam se vam take omlouvam, za delsi nepritomnost, byl jsem trochu rozjety (ale ne jako ta zaba na silnici  ted zase budou prazdniny, takze budou opet mnohé jiné aktivity, ale verim, že se aj na skok k soustruhu dostanu...
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Štv Aug 01, 2013 5:05 pm |
|
|
Přeji vše nejlepší pětatřicátníkovi Láďovi Vranému.
Soutokár Radim.
|
|
Hore |
|
 |
Lada Vrany
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Ned Aug 18, 2013 11:04 am |
|
Registrovaný: Sob Okt 06, 2012 9:09 pm Príspevky: 23 Bydlisko: Roztoky u Prahy
|
Radim Kocián píše: Přeji vše nejlepší pětatřicátníkovi Láďovi Vranému.
Soutokár Radim. Nazdár Radime, díky za přání. Nějak jsem poslední dobou nelezl na fórum, ale hodlám to zase napravit 
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Pon Dec 23, 2013 9:13 pm |
|
|
Přátelé, kamarádi, vážení přihlížející, opět jsme všichni o rok starší, někteří jsou moudřejší, někteří stagnují a já mám pocit, že stále víc blbnu. Ale to je život, který je třeba v rámci možností prožít. S Váma to bude pestřejší. Takže hodně štěstí, zdraví a spokojenosti všem.
Taky Vás zdraví MOJA - to je ta vzadu na té židli. Ahoj Radim.
Prílohy: |

IMG_25661.jpg [ 53.18 KiB | Zobrazené 13887 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
hand64
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Pon Dec 23, 2013 9:50 pm |
|
|
Chtěl bych se přidat přátelé. Tenhle rok byl hodně hektický, všem určitě přinesl i vrásku na tváři, ale všem přinesl i chvíli, kdy se na Vaši tváři objevil úsměv. Přeji vám všem hodně toho pousmání, pro Vás i pro ty Vaše ( parafráze na moju), přeji všem aspoň jeden krásný dárek pod stromeček ( chlapská sobeckost - co kdyby tam bylo dláto nebo něco podobného, že jo? ) těším se na příští rok, na ty naše setkání, na tu naši diskuzi. Cítím se mezi vámi moc dobře, díky Polda
|
|
Hore |
|
 |
hurdox
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Uto Dec 24, 2013 12:00 am |
|
|
...želám vám, nám, im iba poriadny kus tej obyčajnej ľudskej radosti. Jozef
|
|
Hore |
|
 |
Jan Vrtěna
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Str Dec 25, 2013 2:38 am |
|
Registrovaný: Pia Nov 18, 2011 1:35 am Príspevky: 113 Bydlisko: Brno
|
Přátelé a kamarádi, nějak jsem to dříve nestihl, marně jsem čekal až se nám Brno zasněží a misky a svícínky už jsou rozdané, takže žánrová PF bude snad někdy jindy (nejdříve za rok) Nicméně přeji příjemné prožití zbytku vánoc a hodně radosti i z malých dárků které byly od srdíčka. V novém roce ať se Vám podaří vyhnout všem karambolům (i těm zdravotním). Případné srážky s blbci (kterým se bohužel nevyhneme), ať pro Vás dopadnou dobře. posting.php?mode=reply&f=4&t=432#Honza
|
|
Hore |
|
 |
jozef Longauer
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Sob Apr 19, 2014 3:58 pm |
|
|
Priatelia tokári. Dovoľte mi,aby som všetkým,ktorí sledujú toto fórum zaželal krásne,pokojné a pohodové Veľkonočné sviatky,aby ste ich prežili v kruhu svojich blízkych a priateľov v zdraví,pochopení od manželiek,dcér,priateliek,mileniek a pod.pri pondelkovej oblievačke či šibačke,dobre,ale v miere dobrej pálenečky popijte a po sviatkoch zase v dielničkách ,či dielňach vychutnávajte vôňu čerstvo ukrojenej triesky,či špony.Lebo náš koníček nás vždy,ako magnet pritiahne k polienku,aby sme ho premenili na niečo pekné a užitočné. Veľa zdravia vám všetkým. Jožo-Dodo 65
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Str Apr 23, 2014 8:06 pm |
|
|
Trošku na ty velikonoční svátky pozapomínáme, ale asi je to tím velkým soutokárským svátkem, na který se všichni těšíme v novém neobvyklém jarním termínu. Nicméně si neodpustím popřát dobrou úrodu a plodný rok všem.
Prílohy: |

IMG_26261.jpg [ 75.93 KiB | Zobrazené 13617 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Str Apr 23, 2014 8:20 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Radim Kocián píše: Trošku na ty velikonoční svátky pozapomínáme, ale asi je to tím velkým soutokárským svátkem, na který se všichni těšíme v novém neobvyklém jarním termínu. Nicméně si neodpustím popřát dobrou úrodu a plodný rok všem. A to je Välaška i s futrálem???? Já teda Valach su, narodil jsem se na Vsetíně a otec pochází z Bacova na Bečvě, tož Valaši zdar  Vidím, že budu po Radimovi cosipochtívat  Kurňa hoši, hlaste se tomu Gurtovi, ať nemá nerva, vždyť to není žádná sranda, největší akce svého druhu ve východní Evropě!!!! jirka
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Str Apr 23, 2014 8:21 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Ať žije Vojtáááááá  Všechno nejlepší. Baňku na Tebe Vojti už jsem si dal. Jirka
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Str Apr 23, 2014 9:19 pm |
|
|
Mám syna Vojtěcha a jsem na něho pyšný, a všem Vojtěchům přeji to nejlepší. Jirko, to není valaška, ale prý správně obušek ( asi Valašský  ). Snažil jsem se podle dobových fotografijí udělat funkční repliku - je hodně variant, a dnes už jsem schopen vyrobit funkční obušek dle předlohy ( vždy na špacír i na sekání dřeva na oheň v hoře ). Největší problém jsou mosazné originál vruty, které dnes je problém sehnat, a na originálech jsou. Ještě ten obušek chci došperkovat mosazným kováním, a i když Hand říká, že je to setkání soustružníků, a že plevelím vlákno  , tak tu sekerku dotáhnu bo mě stála hóóódně času a nevím jestli se stihnu pochlubit dalšími rozdělanými věcmi.
|
|
Hore |
|
 |
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Štv Apr 24, 2014 6:18 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
jiri tovarys píše: Ať žije Vojtáááááá  Všechno nejlepší. Baňku na Tebe Vojti už jsem si dal. Jirka Jirko a my si dnes dáme baňku na TEBE !! A ne abys dnes pracoval, když máš vyhánět hady, štíry a jinou havěď 
|
|
Hore |
|
 |
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Štv Apr 24, 2014 7:43 am |
|
|
[quNejvětší problém jsou mosazné originál vruty, které dnes je problém sehnat, a na originálech jsou. Ještě ten obušek chci došperkovat mosazným kováním, a i když Hand říká, že je to setkání soustružníků, a že plevelím vlákno  , tak tu sekerku dotáhnu bo mě stála hóóódně času a nevím jestli se stihnu pochlubit dalšími rozdělanými věcmi.[/quote] Nepočúvaj Handa a ďalej plevel, keď máš čím takým hezkým
|
|
Hore |
|
 |
hand64
|
Predmet príspevku: Re: Gratulace a přáníčka Napísal: Štv Apr 24, 2014 9:12 am |
|
|
Radim kecá, nic jsem mu neříkal o plevelení. Však jsem na tu valašku taky zvědavý  doufám, že s tím i zatančí. Minule měl fujaru, teď valašku , jsem zvědav v kterém kroju příjde příště 
|
|
Hore |
|
 |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|