Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
MichalKraft
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Jan 22, 2014 8:55 pm |
|
Registrovaný: Uto Okt 22, 2013 4:56 pm Príspevky: 76 Bydlisko: Mirošovice
|
Čau, dneska jsem připravoval pásy do pásové pily na svaření.stříhám stříhám a zbylo mi kus pásu. Je to malý pás 15mm vysoký. Nový,neorezlý, broušený a rozvedený. Délka zbytku 3,1m. Jsem schopný zajistit svaření na požadovaný rozměr za 65kč. Michal
_________________ Nemám čas ztrácet čas
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Ned Feb 02, 2014 8:47 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Zdar kamarádi, právě jsem si naplul na odsavač a už ho nabízím Nevyhovuje mi výkon. Woodstar nebo Woodster dc 12, plně f-ční, s drobnou ) úpravou - vyztužením plastu pod motorem- za 1500 Kč. Nový se dá pořídit za 3700 Kč. JIrka
|
|
Hore |
|
|
gurt
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Feb 05, 2014 7:25 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
zbyly mi tu ještě dvě lampy, vyborne k přisvětleni k soustruhu nebo k brusce, diky snadne a rychle montaži je možne je používat na obě místa obě jsou s LED žarovkou.
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Feb 05, 2014 10:28 pm |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
[ quote="jiri tovarys"]Zdar kamarádi, právě jsem si naplul na odsavač a už ho nabízím Nevyhovuje mi výkon. Woodstar nebo Woodster dc 12, plně f-ční, s drobnou ) úpravou - vyztužením plastu pod motorem- za 1500 Kč. Nový se dá pořídit za 3700 Kč. JIrka[/quote]zeptám se:Výkon je nedostatečný ??dík
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Pia Feb 07, 2014 6:16 pm |
|
|
ST.NICOLAUS píše: [ quote="jiri tovarys"]Zdar kamarádi, právě jsem si naplul na odsavač a už ho nabízím Nevyhovuje mi výkon. Woodstar nebo Woodster dc 12, plně f-ční, s drobnou ) úpravou - vyztužením plastu pod motorem- za 1500 Kč. Nový se dá pořídit za 3700 Kč. JIrka[/quote]zeptám se:Výkon je nedostatečný ??dík[/quote] Při výběru jsem volil těchto 550 W , protože je to dost dlouho zaplé tak kvůli spotřebě. Takové ty průtoky a tlaky a tak to bylo srovnatelné s ostatními, ale teď vidím, že slabší motor dává holt slabší výkon i sací. Chci dát odsavač ven z dílny, když prodloužím hadici, bude to slabé, když to mám v dílně, tak dostačující. Nestranné hodnocení by mohl dát Jano, má myslím to samé, a ještě někdo,možná od jiné firmy, ale jsou to totožné stroje, jako soustruhy. Hezký den jirka
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Sob Feb 08, 2014 10:06 am |
|
|
Mám to co Jano a Jirka. Do dílny na postavení k soustruhu, nebo pásovce naprosto dostačující. Za ty peníze dobrý kauf, já jsem za to vysolil 5.000,-Kč. Chci si ještě dokoupit rozdvojku na dvě hadice, ať s tím nemusím furt verglovat, akorát jsem to nikde neviděl ( hadice průměr 10cm ). Nemáte někdo tip? Díky.
|
|
Hore |
|
|
Pavel Dvořák
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Sob Feb 08, 2014 11:43 am |
|
Registrovaný: Uto Máj 01, 2012 6:31 am Príspevky: 92 Bydlisko: Letovice
|
Mrkni Radime do katalogu Uni Maxu,tam mám pocit,že jsem plastové rozdvojky za dobré peníze viděl.
|
|
Hore |
|
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Sob Feb 08, 2014 11:49 am |
|
|
Radim Kocián píše: Mám to co Jano a Jirka. Do dílny na postavení k soustruhu, nebo pásovce naprosto dostačující. Za ty peníze dobrý kauf, já jsem za to vysolil 5.000,-Kč. Chci si ještě dokoupit rozdvojku na dvě hadice, ať s tím nemusím furt verglovat, akorát jsem to nikde neviděl ( hadice průměr 10cm ). Nemáte někdo tip? Díky. Nebo mrkni tady: http://www.urban-technik.cz/cz/af58-prislusenstvi.html
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Ned Feb 09, 2014 7:53 pm |
|
|
Woodstar dc 12 prodán. Bude v dobrých rukách a jsem rád, že ze dobrou cenu půjde jednomu z kamarádů. Jirka
|
|
Hore |
|
|
hurdox
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Ned Feb 09, 2014 10:43 pm |
|
|
jiri tovarys píše: Woodstar dc 12 prodán. Jirka Kto zaváha, nežerie. V tomto prípade neodsáva. Napr. ja. Jozef
|
|
Hore |
|
|
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Ned Feb 23, 2014 5:25 pm |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 313 Bydlisko: Topolčany
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Pon Mar 03, 2014 8:53 pm |
|
|
Ahojte kamarádi a hosté. Koupím kus lože z SL200 nebo Rumuna nebo z nějaké podobné obludy. Stačil by mi metr, jeden metr už mám , je to málo. Vím ale, že nějaké zkrácené verze existují, tak by ty zbytky mohly někde ležet???? Jirka
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Pon Mar 03, 2014 9:14 pm |
|
|
Pane Dvořáku, Vy máte upálenou SLku, kolik jste toho dal pryč a neleží Vám to ještě někde??? Děkuji jirka
|
|
Hore |
|
|
Pavel Dvořák
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Mar 05, 2014 8:44 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 01, 2012 6:31 am Príspevky: 92 Bydlisko: Letovice
|
zdravím Jirku a bohužel Tě sklamu.Uřezal jsem cca 80cm po první výztuhu a zbytek jsem odevzdal do kovošrotu,poněvadž bojuji s místem a tento evidentně nepotřebný kus bych neustále někde překračoval.Alespoň se mi vrátily náklady na spotřebované kotouče do flexy.
|
|
Hore |
|
|
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Mar 05, 2014 9:59 pm |
|
|
Pavel Dvořák píše: zdravím Jirku a bohužel Tě sklamu.Uřezal jsem cca 80cm po první výztuhu a zbytek jsem odevzdal do kovošrotu,poněvadž bojuji s místem a tento evidentně nepotřebný kus bych neustále někde překračoval.Alespoň se mi vrátily náklady na spotřebované kotouče do flexy. , ale děkuji za odpověď jirka
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|