Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Zdenek Svoboda
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Pia Okt 31, 2014 5:42 pm |
|
Registrovaný: Pia Okt 31, 2014 6:51 am Príspevky: 157 Bydlisko: Benešov nad Ploučnicí
|
Hezky den.Jako novy clen bych se chtel predstavit. Jmenuji se Zdenek je mi 53 let,jsem z Decina(Benesov nad Ploucnici). Delsi dobu uz sleduji tyto stranky a diky za ne.Prace se drevem mne vzdy bavila i kdyz v tom nejsem vyucen ani se tim nezivim.Puvodem jsem reznik a ted delam i ve stavebnictvi( stavba leseni,navrhy zateplovacich systemu atd).Snad mne mezi sebe prijmete a i trosku pomuzete.I ja rad s cimkoli pomuzu a budu rad platny. Zdenda
|
|
Hore |
|
 |
Tomáš Pavelka
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Pia Okt 31, 2014 8:47 pm |
|
|
Dobrý den chtěl bych se představi jsem Tomáš Pavelka mé pole působnosti jsou Sezemice u Pardubic vystudoval jsem Střední uměleckou školu hudebních nástrojů a nábytku , po škole jsem se už dřevu nevěnoval až ted co jsem našetřil pár peněz tak jsem si v garáži udelal dílnu a samozřejmě pořídil soustruh ... po těch letech jsem zjistil že si musim zopakovat základy... a tak jsem se vám chtěl představit ahoj...
_________________ Tomáš...
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Sob Nov 01, 2014 8:46 am |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Ahojte klucíííí, není nic lepšího a povzbudivějšího, než probuzení dřívějších hostí. Co nejupřimnějí - tož vitajte mezi stréce, nová krev to tady oživí a pořádně to roztočíme  Jirka Nahoďte témata, otázky a hlavně-obrázky 
|
|
Hore |
|
 |
Tomáš Pavelka
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Sob Nov 01, 2014 4:37 pm |
|
|
jak zmenšujete obrázkx aby ste je mohli připojit ...
_________________ Tomáš...
|
|
Hore |
|
 |
Larix
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Uto Nov 18, 2014 12:12 pm |
|
Registrovaný: Uto Nov 11, 2014 8:27 am Príspevky: 25 Bydlisko: Jablonec nad Nisou
|
Zdar soustružníci, konečně se mi povedlo se sem přihlásit, tak bych se mohl trochu představit. Jmenuji se Jakub, je mi 35 a jsem z Jablonce nad Nisou. Před třemi dny jsem si pořídil malý soustruh na dřevo a tak se konečně můžu přesunout o krok dál, od sledování videí na interfernetu k vlastním pokusům. Zatím jsem stačil zjistit že to není až tak snadné jak to na první pohled vypadá, ale snad tady mezi vámi pochytám nějaké ty rozumy a půjde mi to čím dál tím lépe 
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Uto Nov 18, 2014 8:02 pm |
|
|
Tomáš Pavelka píše: jak zmenšujete obrázkx aby ste je mohli připojit ... No já to na radu syna protlačím přes " IfanViev " je tam v menu položka Resize-resample". Ale podrobnosti k instalaci zná můj správce sítě, já jsem jen pavouk využívající znalosti správce  . Jinak zdvořile vítám další kamarády do naší komunity. Už se těším na další sraz. Je určitě dobrou vizitkou soutokárského fóra, když sem někdo nový otevřeně vstoupí včetně fotky. Přijde mi to jako logický krok v případě, že už jsem si přečetl a viděl dost na to, abych si řekl jo s těma lidma se podělím o svoje problémy a zkušenosti. Mě osobně to hodně potěšilo. Takže kamarádi vítejte. Co myslíš Pavlíku, fórum oslovilo i děvčata, není čas změnit avatar?
|
|
Hore |
|
 |
fox
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Uto Jan 13, 2015 4:47 pm |
|
Registrovaný: Str Jan 07, 2015 6:52 pm Príspevky: 39 Bydlisko: u Brna...
|
ahoj
tak jsem tu..
práce se dřevem mě baví a bydlím nedaleko Gurta...
Naposledy upravil fox dňa Uto Júl 21, 2015 5:49 pm, celkovo upravené 1
|
|
Hore |
|
 |
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Uto Jan 13, 2015 10:44 pm |
|
Registrovaný: Štv Sep 22, 2011 12:36 pm Príspevky: 164 Bydlisko: Veľký Krtíš
|
Larix píše: Zdar soustružníci, konečně se mi povedlo se sem přihlásit, tak bych se mohl trochu představit. Jmenuji se Jakub, je mi 35 a jsem z Jablonce nad Nisou. Před třemi dny jsem si pořídil malý soustruh na dřevo a tak se konečně můžu přesunout o krok dál, od sledování videí na interfernetu k vlastním pokusům. Zatím jsem stačil zjistit že to není až tak snadné jak to na první pohled vypadá, ale snad tady mezi vámi pochytám nějaké ty rozumy a půjde mi to čím dál tím lépe  Nazdar Jakub, ako sa daria prvé kroky?  Nech je (za)kopnutí a "leteckých dní" čo najmenej! Peter
|
|
Hore |
|
 |
Larix
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Str Jan 14, 2015 10:07 am |
|
Registrovaný: Uto Nov 11, 2014 8:27 am Príspevky: 25 Bydlisko: Jablonec nad Nisou
|
Nazdar Jakub, ako sa daria prvé kroky?  Nech je (za)kopnutí a "leteckých dní" čo najmenej! Peter[/quote] Nazdar Peter, díky za optání. Pořídil jsem nějaké struhy od Gurta, nějaké Crown a k tomu co dům dal a snažím se. Občas to kopne, ale naštěstí ne moc a tak nic nelétá  Soustruh mám na chalupě v dílně kde je teplota stejná jako venku, takže v zimě tam jsem jen když je přijatelně, ale pár výrobků už vzniklo. Zatím žádný zázrak, ale líbilo se to a všechno jsem rozdal. Zatím tedy pár misek a svícnů. Tak až si budu myslet že to konečně za něco stojí a nebudu se stydět, tak třeba přidám i nějaké foto Jakub
|
|
Hore |
|
 |
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Str Jan 14, 2015 7:14 pm |
|
Registrovaný: Štv Sep 22, 2011 12:36 pm Príspevky: 164 Bydlisko: Veľký Krtíš
|
Larix píše: .... Tak až si budu myslet že to konečně za něco stojí a nebudu se stydět, tak třeba přidám i nějaké foto Jakub Jakubovi & Co. Nemusíš čakať na dokonalosť. Každá odozva Ťa posunie dopredu a iste si čítal komentáre v galérii, nikto tu nikoho nevysmieva, tak žiadne hanbenie sa  Peter
|
|
Hore |
|
 |
Vojta Hurych
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Ned Feb 08, 2015 3:13 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 27, 2014 7:07 pm Príspevky: 9 Bydlisko: Litomyšl
|
Zdravím soutokáry a milovníci dřeva . Jmenuji se Vojta Hurych ročník 51 jsem vyučený tesař /kolář celý svůj produktivní věk jsem dělal nábytek mám nábytkářskou průmyslovku.Snad se mě podaří navázat s Vámi dialog a spolupráci a navzájem si předávat zkušenosti a poznatky.Dlouhá léta se pohybuji okolo dřeva,myslel jsem si že už mě nemůže nic překvapit,překvapilo a to setkání Soutoku v Kloboukách loni v květnu.Takže je pravda že se učíme celý život.Rád bych se zúčastňoval vašich debat a rád se s vámi podělím o své zkušenosti.
P.S.Jednu zkušenost už mám.Týden po setkání v Klouboukách jsem si na hoblovce uhobloval ukazováček na pravé ruce a bylo to v neděli a proto platí: Pomni,člověče abys den sváteční světil !!!! Potom jsem měl 6 týdnů času ha ba děj? A to jsem 47 roků truhlařil.
Přeji všem dobré nápady a vše dobré Vojta
|
|
Hore |
|
 |
gurt
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Ned Feb 08, 2015 10:26 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
Ahoj Vojto jsme rádi že jsi se nám představil, já už tě bral tak automaticky, že jsem nezaregistroval že tu nejsi zaevidován budem se těšit na tvé příspěvky do galerie a těšíme se i na tvé technicko technologicke finty 
|
|
Hore |
|
 |
gurt
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Ned Feb 08, 2015 10:30 pm |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
Jakub! všecko stojí za to! kdybych měl sílu a čas, nafotil bych také svoje prvotiny, ještě se někde válí, ale to už je minulost a oráč se nesmí ohlížet, jinak rovnou brázdu nevyorá.. ale ty sa vyvíjíš a nejsi nám lhostejný, jakož i nikdo jiný! tak to na nás pěkně chrl 
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Pon Feb 09, 2015 1:17 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
gurt píše: Jakub! všecko stojí za to! kdybych měl sílu a čas, nafotil bych také svoje prvotiny, ještě se někde válí, ale to už je minulost a oráč se nesmí ohlížet, jinak rovnou brázdu nevyorá.. ale ty sa vyvíjíš a nejsi nám lhostejný, jakož i nikdo jiný! tak to na nás pěkně chrl  Kurňa to je dobrý, s tím oráčem, to neznám. Ale je to svatá pravda. jirka
|
|
Hore |
|
 |
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: Jsem TU Napísal: Pon Feb 09, 2015 1:27 pm |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 313 Bydlisko: Topolčany
|
P.S.Jednu zkušenost už mám.Týden po setkání v Klouboukách jsem si na hoblovce uhobloval ukazováček na pravé ruce a bylo to v neděli a proto platí: Pomni,člověče abys den sváteční světil !!!! Potom jsem měl 6 týdnů času ha ba děj? A to jsem 47 roků truhlařil. Přeji všem dobré nápady a vše dobré Vojta[/quote] Tvoj pribeh som nahlas prečítal manželke sediacej poblíž ,tiež už nejaký ten krížik stolarčim a vravím kurňa ta stolarčina je fakt o jedinej sekunde nepozornosti...... a z manželky vyšlahlo "a máš tri deti" 
|
|
Hore |
|
 |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|