Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Feb 15, 2017 8:16 pm |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Miroslav Žúrek píše: Lorch píše: Na přírubu je čas, ta neuteče, hlavně ať je soustruh brzo celý doma ) Na dvor ho nejako dostanem, ale pred dielňou mám tatrovku zmrznutého štrku a to bude naozaj "takový překladatelský oříšek" Ahoj Miro, bombastický nákup, to se Ti oplatilo, sledovat a sledovat, nemůžu té ceně ani uvěřit. Gratuluji.¨ jirka
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Pia Feb 17, 2017 7:02 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
jiri tovarys píše: Miroslav Žúrek píše: Lorch píše: Na přírubu je čas, ta neuteče, hlavně ať je soustruh brzo celý doma ) Na dvor ho nejako dostanem, ale pred dielňou mám tatrovku zmrznutého štrku a to bude naozaj "takový překladatelský oříšek" Ahoj Miro, bombastický nákup, to se Ti oplatilo, sledovat a sledovat, nemůžu té ceně ani uvěřit. Gratuluji.¨ jirka Ahoj, Gratulace Mirku, ja to taky viděl celkem včas, ale kam bych to dal , žejo Jiří ?
|
|
Hore |
|
|
Miroslav Žúrek
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Sob Feb 18, 2017 9:53 am |
|
Registrovaný: Pon Apr 30, 2012 10:04 pm Príspevky: 47 Bydlisko: pri Skalici
|
Ahoj Miro, bombastický nákup, to se Ti oplatilo, sledovat a sledovat, nemůžu té ceně ani uvěřit. Gratuluji.¨ jirka[/quote] Ahoj, Gratulace Mirku, ja to taky viděl celkem včas, ale kam bych to dal , žejo Jiří ?[/quote] Díky chlapi. Jirko, tá cena bola naozaj nízka, až som si pripadal ako keby som ho ukradol. Števo, ja mám tiež problémy s miestom a budem musieť urobiť väčšiu rošádu aby som ho tam nejako rozumne umiestnil, pretože okrem neho tam mám ďalšie štyri.
|
|
Hore |
|
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Sob Feb 18, 2017 9:32 pm |
|
|
|
Hore |
|
|
Yetti
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Ned Feb 19, 2017 11:47 am |
|
Registrovaný: Pia Júl 03, 2015 4:01 pm Príspevky: 113 Bydlisko: Opočno pod Orl.h.
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Uto Feb 21, 2017 8:36 pm |
|
|
Tak chlapci, dneska jsem si přivezl z Děčína ( Lorchu díky za typ ) nový soustruh. Tímto bych se chtěl zapsat do klubu kde se točí průměr až 60 cm. Vstával jsem ve 4:00 hod ( po cestě mlha a prudký déšť ), přijel jsem ve 20:00 hod.( nemám navigaci a po tmě jsem 2x blbě odbočil ) a tak vše nafotím zítra a fotky sem hodím až ve čtvrtek, protože propojovací kabl mám v práci. Pán byl velice solidní a dohledal ještě opěrku s nějakým příslušenstvím a dvě tříčelisťo vé sklícidla o velikosti, kterou jsem ještě neviděl. Na nic nebyl čas, než jsem zacouval s autem byl soustruh očesaný. Ale podcenil jsem velikost a váhu - na obrázku to vypadalo menší, ale lože má 2m. když jsem naložil všechno příslušenství, tak kola Octavie vypadaly jak ruce sepnuté k modlitbě. Takže lože a nohy bohužel zatím zůstaly na místě a teď za pomocí kamarádů řeším jejich odvoz. Všem děkuju za rady, pomoc a podporu, ale více zítra jsem kompletně KO, ale nevýslovně šťastný. Ahoj Radim
|
|
Hore |
|
|
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Uto Feb 21, 2017 8:49 pm |
|
Registrovaný: Štv Sep 22, 2011 12:36 pm Príspevky: 164 Bydlisko: Veľký Krtíš
|
Radim Kocián píše: Tak chlapci, dneska jsem si přivezl z Děčína ( Lorchu díky za typ ) nový soustruh. Tímto bych se chtěl zapsat do klubu kde se točí průměr až 60 cm. Vstával jsem ve 4:00 hod ( po cestě mlha a prudký déšť ), přijel jsem ve 20:00 hod.( nemám navigaci a po tmě jsem 2x blbě odbočil ) a tak vše nafotím zítra a fotky sem hodím až ve čtvrtek, protože propojovací kabl mám v práci. Pán byl velice solidní a dohledal ještě opěrku s nějakým příslušenstvím a dvě tříčelisťo vé sklícidla o velikosti, kterou jsem ještě neviděl. Na nic nebyl čas, než jsem zacouval s autem byl soustruh očesaný. Ale podcenil jsem velikost a váhu - na obrázku to vypadalo menší, ale lože má 2m. když jsem naložil všechno příslušenství, tak kola Octavie vypadaly jak ruce sepnuté k modlitbě. Takže lože a nohy bohužel zatím zůstaly na místě a teď za pomocí kamarádů řeším jejich odvoz. Všem děkuju za rady, pomoc a podporu, ale více zítra jsem kompletně KO, ale nevýslovně šťastný. Ahoj Radim Gratulujem! Tešíme sa na 60 cm kúsky .... Peter
|
|
Hore |
|
|
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Uto Feb 21, 2017 8:50 pm |
|
|
Tak to je super Radime, vítej v klubu ) A jsem moc rád že ten soustruh skončil u někoho odtud.
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Uto Feb 21, 2017 9:23 pm |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Radime, PARADA !! Gratuluji ! Štefan
|
|
Hore |
|
|
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Feb 22, 2017 7:48 am |
|
Registrovaný: Štv Apr 21, 2016 5:38 am Príspevky: 234 Bydlisko: Nelahozeves
|
Radime gratuluji k nákupu. Na fotkách vypadal podstatně menší, až když jsem pánovi zavolal, tak jsem zjistil, že má 300 mm nad ložem, ale to jsi ho měl už zamluvený Ať se daří JHur
|
|
Hore |
|
|
gurt
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Feb 22, 2017 9:28 am |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
To je krasna symbióza... těším se z toho víc jak kdybych jej koupil sam však jsi se na něj načekal. Ať se daří rozumně zprovoznit! vše dobré g:)
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Feb 22, 2017 7:40 pm |
|
|
Hurykan píše: Radime gratuluji k nákupu. Na fotkách vypadal podstatně menší, až když jsem pánovi zavolal, tak jsem zjistil, že má 300 mm nad ložem, ale to jsi ho měl už zamluvený Ať se daří JHur Děkuji, ale prožil jsem klinickou smrt, protože v pondělí večer, když už jsem měl na úterý už dovolenou, prašule pod zhlavkem jsem se ještě podíval do mailové pošty a tam stála odpověď na můj dotaz na Bazoš. Soustruh byl prodán v neděli zájemci před Váma. Ale na zavolání v pondělí večer, těsně před infarktem, mě pán uklidnil, jak říkám byl solidní a měl ho rezervovaný pro mně a na Bazoši to už zrušil. Bohužel jsem se s ním v úterý nepotkal, ale za takové solidní jednání by mi bylo ctí mu stisknout ruku - na čem jsme se dohodli to dodržel.
|
|
Hore |
|
|
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Feb 22, 2017 7:46 pm |
|
|
gurt píše: To je krasna symbióza... těším se z toho víc jak kdybych jej koupil sam však jsi se na něj načekal. Ať se daří rozumně zprovoznit! vše dobré g:) ADAME děkuji za pomoc a pokud to ostatní přivítají tak celé zprovoznění nemám problém včetně zkušeností zdokumentovat a popsat na fóru ať se toho ostatní nebojí a naše komunita vzkvétá. Ahoj Radim.
|
|
Hore |
|
|
jang
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Str Feb 22, 2017 8:40 pm |
|
Registrovaný: Uto Máj 17, 2011 10:47 pm Príspevky: 321 Bydlisko: Prešov
|
pridávam sa s gratulaciou a teším sa na každý tvoj výtvor a komentar na fore
|
|
Hore |
|
|
Jindra
|
Predmet príspevku: Re: Bazar Napísal: Štv Feb 23, 2017 9:33 am |
|
|
Radim Kocián píše: . . Na nic nebyl čas, než jsem zacouval s autem byl soustruh očesaný. Ale podcenil jsem velikost a váhu - na obrázku to vypadalo menší, ale lože má 2m. když jsem naložil všechno příslušenství, tak kola Octavie vypadaly jak ruce sepnuté k modlitbě. Takže lože a nohy bohužel zatím zůstaly na místě a teď za pomocí kamarádů řeším jejich odvoz. Všem děkuju za rady, pomoc a podporu, ale více zítra jsem kompletně KO, ale nevýslovně šťastný. Ahoj Radim Radime, gratuluju k inovaci. (to mě u stolního soustruhu necháte samotného?). Z okna bytu koukám na půjčovnu dodávek, ale podle inzerátů na kapotách chtějí 200,-Kč za hodinu - to by se ti ten soustruh asi hodně prodražil. Zdraví Jindra
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|