Aktuálny čas je Pon Sep 09, 2024 1:12 pm

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 337 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Bazar
PoslaťNapísal: Str Feb 15, 2017 8:16 pm 
Obrázok užívateľa

Miroslav Žúrek píše:
Lorch píše:
Na přírubu je čas, ta neuteče, hlavně ať je soustruh brzo celý doma :-))

Na dvor ho nejako dostanem, ale pred dielňou mám tatrovku zmrznutého štrku a to bude naozaj "takový překladatelský oříšek"

Ahoj Miro,
bombastický nákup, to se Ti oplatilo, sledovat a sledovat, nemůžu té ceně ani uvěřit.
Gratuluji.¨
jirka

PoslaťNapísal: Pia Feb 17, 2017 7:02 am 

jiri tovarys píše:
Miroslav Žúrek píše:
Lorch píše:
Na přírubu je čas, ta neuteče, hlavně ať je soustruh brzo celý doma :-))

Na dvor ho nejako dostanem, ale pred dielňou mám tatrovku zmrznutého štrku a to bude naozaj "takový překladatelský oříšek"

Ahoj Miro,
bombastický nákup, to se Ti oplatilo, sledovat a sledovat, nemůžu té ceně ani uvěřit.
Gratuluji.¨
jirka

Ahoj, Gratulace Mirku, ja to taky viděl celkem včas, ale kam bych to dal :-(, žejo Jiří ?

PoslaťNapísal: Sob Feb 18, 2017 9:53 am 

Ahoj Miro,
Gratuluji.¨
jirka[/quote]
Ahoj, Gratulace Mirku, ja to taky viděl celkem včas, ale kam bych to dal :-(, žejo Jiří ?[/quote]

Díky chlapi.
Jirko, tá cena bola naozaj nízka, až som si pripadal ako keby som ho ukradol.
Števo, ja mám tiež problémy s miestom a budem musieť urobiť väčšiu rošádu aby som ho tam nejako rozumne umiestnil, pretože okrem neho tam mám ďalšie štyri.

PoslaťNapísal: Sob Feb 18, 2017 9:32 pm 

Klucí, super soustruh po delší době, nechcete někdo? :-)))

https://stroje.bazos.cz/inzerat/71441183/Soustruh.php

PoslaťNapísal: Ned Feb 19, 2017 11:47 am 
Obrázok užívateľa

Lorch píše:
Klucí, super soustruh po delší době, nechcete někdo? :-)))

https://stroje.bazos.cz/inzerat/71441183/Soustruh.php

Ahoj Petře pěkná mašinka za supr peníz pro mě bohužel pozdě ale kluci ze severu stojí to za okouknutí.Ahoj Honza

PoslaťNapísal: Uto Feb 21, 2017 8:36 pm 
Obrázok užívateľa

Tak chlapci, dneska jsem si přivezl z Děčína ( Lorchu díky za typ ) nový soustruh. Tímto bych se chtěl zapsat do klubu kde se točí průměr až 60 cm. Vstával jsem ve 4:00 hod ( po cestě mlha a prudký déšť ), přijel jsem ve 20:00 hod.( nemám navigaci a po tmě jsem 2x blbě odbočil ) a tak vše nafotím zítra a fotky sem hodím až ve čtvrtek, protože propojovací kabl mám v práci. Pán byl velice solidní a dohledal ještě opěrku s nějakým příslušenstvím a dvě tříčelisťo vé sklícidla o velikosti, kterou jsem ještě neviděl. Na nic nebyl čas, než jsem zacouval s autem byl soustruh očesaný. Ale podcenil jsem velikost a váhu - na obrázku to vypadalo menší, ale lože má 2m. když jsem naložil všechno příslušenství, tak kola Octavie vypadaly jak ruce sepnuté k modlitbě. Takže lože a nohy bohužel zatím zůstaly na místě a teď za pomocí kamarádů řeším jejich odvoz.
Všem děkuju za rady, pomoc a podporu, ale více zítra jsem kompletně KO, ale nevýslovně šťastný.
Ahoj Radim

PoslaťNapísal: Uto Feb 21, 2017 8:49 pm 
Obrázok užívateľa

Radim Kocián píše:
Tak chlapci, dneska jsem si přivezl z Děčína ( Lorchu díky za typ ) nový soustruh. Tímto bych se chtěl zapsat do klubu kde se točí průměr až 60 cm. Vstával jsem ve 4:00 hod ( po cestě mlha a prudký déšť ), přijel jsem ve 20:00 hod.( nemám navigaci a po tmě jsem 2x blbě odbočil ) a tak vše nafotím zítra a fotky sem hodím až ve čtvrtek, protože propojovací kabl mám v práci. Pán byl velice solidní a dohledal ještě opěrku s nějakým příslušenstvím a dvě tříčelisťo vé sklícidla o velikosti, kterou jsem ještě neviděl. Na nic nebyl čas, než jsem zacouval s autem byl soustruh očesaný. Ale podcenil jsem velikost a váhu - na obrázku to vypadalo menší, ale lože má 2m. když jsem naložil všechno příslušenství, tak kola Octavie vypadaly jak ruce sepnuté k modlitbě. Takže lože a nohy bohužel zatím zůstaly na místě a teď za pomocí kamarádů řeším jejich odvoz.
Všem děkuju za rady, pomoc a podporu, ale více zítra jsem kompletně KO, ale nevýslovně šťastný.
Ahoj Radim

Gratulujem! Tešíme sa na 60 cm kúsky ....

Peter

PoslaťNapísal: Uto Feb 21, 2017 8:50 pm 

Tak to je super Radime, vítej v klubu :-))

A jsem moc rád že ten soustruh skončil u někoho odtud.

PoslaťNapísal: Uto Feb 21, 2017 9:23 pm 

Radime, PARADA !! Gratuluji !
Štefan

PoslaťNapísal: Str Feb 22, 2017 7:48 am 
Obrázok užívateľa

Radime gratuluji k nákupu. Na fotkách vypadal podstatně menší, až když jsem pánovi zavolal, tak jsem zjistil, že má 300 mm nad ložem, ale to jsi ho měl už zamluvený :) Ať se daří JHur

PoslaťNapísal: Str Feb 22, 2017 9:28 am 
Obrázok užívateľa

To je krasna symbióza...

těším se z toho víc jak kdybych jej koupil sam :)
však jsi se na něj načekal.

Ať se daří rozumně zprovoznit!

vše dobré
g:)

PoslaťNapísal: Str Feb 22, 2017 7:40 pm 
Obrázok užívateľa

Hurykan píše:
Radime gratuluji k nákupu. Na fotkách vypadal podstatně menší, až když jsem pánovi zavolal, tak jsem zjistil, že má 300 mm nad ložem, ale to jsi ho měl už zamluvený :) Ať se daří JHur

Děkuji, ale prožil jsem klinickou smrt, protože v pondělí večer, když už jsem měl na úterý už dovolenou, prašule pod zhlavkem jsem se ještě podíval do mailové pošty a tam stála odpověď na můj dotaz na Bazoš.
Soustruh byl prodán v neděli zájemci před Váma.
Ale na zavolání v pondělí večer, těsně před infarktem, mě pán uklidnil, jak říkám byl solidní a měl ho rezervovaný pro mně a na Bazoši to už zrušil. Bohužel jsem se s ním v úterý nepotkal, ale za takové solidní jednání by mi bylo ctí mu stisknout ruku - na čem jsme se dohodli to dodržel.

PoslaťNapísal: Str Feb 22, 2017 7:46 pm 
Obrázok užívateľa

gurt píše:
To je krasna symbióza...

těším se z toho víc jak kdybych jej koupil sam :)
však jsi se na něj načekal.

Ať se daří rozumně zprovoznit!

vše dobré
g:)

ADAME děkuji za pomoc a pokud to ostatní přivítají tak celé zprovoznění nemám problém včetně zkušeností zdokumentovat a popsat na fóru ať se toho ostatní nebojí a naše komunita vzkvétá.

Ahoj Radim.

PoslaťNapísal: Str Feb 22, 2017 8:40 pm 
Obrázok užívateľa

pridávam sa s gratulaciou a teším sa na každý tvoj výtvor a komentar na fore

PoslaťNapísal: Štv Feb 23, 2017 9:33 am 

Radim Kocián píše:
. . Na nic nebyl čas, než jsem zacouval s autem byl soustruh očesaný. Ale podcenil jsem velikost a váhu - na obrázku to vypadalo menší, ale lože má 2m. když jsem naložil všechno příslušenství, tak kola Octavie vypadaly jak ruce sepnuté k modlitbě. Takže lože a nohy bohužel zatím zůstaly na místě a teď za pomocí kamarádů řeším jejich odvoz.
Ahoj Radim

Radime, gratuluju k inovaci. (to mě u stolního soustruhu necháte samotného?).
Z okna bytu koukám na půjčovnu dodávek, ale podle inzerátů na kapotách chtějí 200,-Kč za hodinu - to by se ti ten soustruh asi hodně prodražil.
Zdraví Jindra

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 337 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť