Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Uto Júl 24, 2018 11:51 am |
|
|
jiri tovarys píše: Jarík píše: luděk píše: Zdravím všechny soutokáry a již předem se omlouvám
tímto RUŠÍM 3,ročník DŘEVOSOUSTRUŽENÍ NA ZÁMEČKU z pozdravem luděk a katka Kto nevie, je to Banská Štiavnica časť Banky, dom pod jazerom, ulica Na jazero 50/10. Napíšte a dohodneme všetko podľa záujmu a možností. Jaro Jaro, to je skvělá nabídka, nedávno jsme doma vzpomínali, jak je to u vás pěkné, a ty taichy, to je něco. Já bohužel mám už dávno naplánovanou akci s rodinou, tak mě to docela mrzí, a je skvělé, že jsi se toho takto ujal a že setkání BUDE Tím zdravím všechny soutokáry, nelenoším, jen mi to vkládání fotek sem štve, to zmenšování, takže kdo chodí na facebook ta ví, že i v KM se stále něco točí. jirka Verím Ti, že Ty by si prišiel, aj som čítal že si sa už vopred ospravedlňoval Ludekovi z neúčasti. Mňa to napadlo, že ak majú niektorí naplánovanú na ten čas sústružnícku stretávku, tak u mňa sa bez nejakých veľkých príprav dá stretnúť, aj keď tu už nie je komfort hotela či reštaurácie. Ale zase úplna divočina to tu nie je. Adam by súhlasil, uvidíme koľkým sa bude chcieť urobiť 2x200 km navyše. Kto nechce písať sem, môže mi napísať na mail: hero2424@azet.skAlebo zavolať č.t.: +421911381161
|
|
Hore |
|
|
Š.J.
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Uto Júl 24, 2018 12:12 pm |
|
Registrovaný: Pon Sep 07, 2015 12:16 am Príspevky: 231 Bydlisko: Skalica
|
Ja som už zahlásil doma neprítomnosť, takže by som prišiel, aj keď by ma to stálo tých 2x200 km naviac. Bílovice by som dal aj na bicykli...
_________________ Štefan
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Uto Júl 24, 2018 12:22 pm |
|
|
Š.J. píše: Ja som už zahlásil doma neprítomnosť, takže by som prišiel, aj keď by ma to stálo tých 2x200 km naviac. Bílovice by som dal aj na bicykli... OK Tak už sme štyria. Dúfam že aspoň ako tých statočných nás bude
|
|
Hore |
|
|
Peter Trebuľa
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Júl 25, 2018 8:02 pm |
|
Registrovaný: Štv Sep 22, 2011 12:36 pm Príspevky: 164 Bydlisko: Veľký Krtíš
|
Jarík píše: Š.J. píše: Ja som už zahlásil doma neprítomnosť, takže by som prišiel, aj keď by ma to stálo tých 2x200 km naviac. Bílovice by som dal aj na bicykli... OK Tak už sme štyria. Dúfam že aspoň ako tých statočných nás bude Určite sa pridám aj ja, na spanie si rezervujem hojdačku ... Peter
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Júl 26, 2018 8:32 am |
|
|
Peter Trebuľa píše: Jarík píše: Š.J. píše: Ja som už zahlásil doma neprítomnosť, takže by som prišiel, aj keď by ma to stálo tých 2x200 km naviac. Bílovice by som dal aj na bicykli... OK Tak už sme štyria. Dúfam že aspoň ako tých statočných nás bude Určite sa pridám aj ja, na spanie si rezervujem hojdačku ... Peter S Tebou som na 90% rátal vopred. Hojdačka je dobrá, aj posteľ pri ohnisku. Tak ju máš, dávam na ňu ceduľku reservé. Hádam nás bude toľko, aby sa Adamovi oplatilo prísť.
|
|
Hore |
|
|
miloslav oroš
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Júl 27, 2018 3:34 am |
|
|
ahoj taky mám na víkend volno tak dojedu těším se Miloš
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Pia Júl 27, 2018 8:19 am |
|
|
miloslav oroš píše: ahoj taky mám na víkend volno tak dojedu těším se Miloš OK, tak to vyzerá, že sa poskladáme v takom množstve, že sa to oplatí sa stretnúť
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Sob Júl 28, 2018 6:49 pm |
|
|
miloslav oroš píše: ahoj taky mám na víkend volno tak dojedu těším se Miloš Ozaj Miloši, mohol by si priniesť, ak sa zmestí, okukať a odskúšať nový strojček. Jaro
|
|
Hore |
|
|
miloslav oroš
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Ned Júl 29, 2018 4:03 am |
|
|
to je jasné přijedu se pochlubit Miloš
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Uto Aug 07, 2018 9:52 am |
|
|
Tak sa nám blíži sobota, tak niekoľko informácií pre tých, čo plánujú prísť pozrieť na Banky. Najprv pre tých čo tu ešte neboli. Je to obec Banky, časť Banskej Štiavnice. Pri ceste zo západu treba ísť na Vyhne. Nad Vyhňami to je cca 6 km. Ja som posledný dom pod jazerom vpravo, cesta na jazero je označená. Adam vraj príde už v piatok aj s nejakými chlapcami od nás. Takže kto mal naplánované voľno od piatku, môže doraziť už vtedy. Nejaký zvlášť program nemáme, skôr " vyprávění" a oddych. Ešte môžeme popozerať Milošov nový prírastok v strojovom parku. Mňa by zaujímalo spojazdnenie historickej pásovej píly (potiahnutie kolies), či sústruženie so suportom (či to má vôbec význam). Navarím v piatok nejaké teplé jedlo za veľký hrniec, čo budeme mať na prehryznutie aj v sobotu. Napr. hustú fazuľovú polievku s údenými kolenami zo 10 litrov. Zeleninu mám v skleníku, netreba sem nosiť. Chlieb a pečivo, nejakú slaninku na opekanie nachystám. Lôžok na spanie bude zrejme dostatok, ak si donesiete nejaký spacáčik a vankúšik, ušetríte mi robotu. Zatiaľ takto sa veci majú Jaro
|
|
Hore |
|
|
gurt
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 08, 2018 7:45 am |
|
Registrovaný: Pia Dec 26, 2008 3:51 pm Príspevky: 780 Bydlisko: u Brna
|
Ahojte ja už se moc těším nejen na vas, ale taky na jezero a na prochazku po lese. I když cesta bude jistě unavna, ale stojí to za to posezeni u ohynka ("...noci jsou zde chladné? to abych si vzal teple spodni pradlo...") Dovezu na ukazku nove veci co mam. Jde to sice pomaly ale stale se něco děje... Jarik chce proprat pasovou pilu, což bude učitě zajímavé, pro nejedneho z nas je to duležita otazka skýtající svá tajemství. Protáhneme suport na soustruhu a uvidime k čemu se dobereme. Vezmu svoje suportove nože. Buďte fit a radujte se s tepla, zima už je za dveřmi a.
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 08, 2018 9:20 am |
|
|
gurt píše: Ahojte ja už se moc těším nejen na vas, ale taky na jezero a na prochazku po lese. I když cesta bude jistě unavna, ale stojí to za to posezeni u ohynka ("...noci jsou zde chladné? to abych si vzal teple spodni pradlo...") Buďte fit a radujte se s tepla, zima už je za dveřmi a. Hlavne si zober plavky, radšej ako teplé prádlo. Keď aj nič neprotáhneme a neopravíme aspoň podebatíme. Mohol by si mi doniesť ešte nejaký ten struh čierny, z tej uhlíkatej ocele. Nejako sa mi to zapáčilo
|
|
Hore |
|
|
Š.J.
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Str Aug 08, 2018 9:28 pm |
|
Registrovaný: Pon Sep 07, 2015 12:16 am Príspevky: 231 Bydlisko: Skalica
|
Beriem so sebou aj Skalický trdelník. A cestou by som sa mal zastaviť u Božetěcha, aby som naložil aj Adama...
_________________ Štefan
|
|
Hore |
|
|
ST.NICOLAUS
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 09, 2018 5:54 am |
|
Registrovaný: Ned Okt 23, 2011 1:11 pm Príspevky: 417 Bydlisko: BRNO
|
Ahojte, tak si to páni užijte, bohužiaľ sa mi nepodarí odísť z Brna ani na otočku. Snaď nabudúce. Hoďte aspoň nejaké fotky, nech možeme závidieť, Štefan
|
|
Hore |
|
|
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: dřevosoustružení na zámečku Napísal: Štv Aug 09, 2018 8:31 am |
|
|
Š.J. píše: Beriem so sebou aj Skalický trdelník. A cestou by som sa mal zastaviť u Božetěcha, aby som naložil aj Adama... Super, teším sa, trdelník mám rád
|
|
Hore |
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 0 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|