Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
lubo
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pon Mar 06, 2017 9:47 pm |
|
Registrovaný: Pon Jún 08, 2015 9:27 am Príspevky: 384 Bydlisko: Myjava
|
Paťas píše: lubo píše: ahoj.aj ja si to robim hlavne koli pasovke a k bruseniu k sustruhu No však jo taky by jsem to bral k pásovce. Samozřejmě zaplatím. zdar. neda sa na kjšeft. robim z toho co dum dal. motor zo zberneho dvora, ostatne čo kamarati dali a zvyšky v dielni .
|
|
Hore |
|
 |
lubo
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Mar 07, 2017 11:52 am |
|
|
tak odsavanie nachystane na odskušanie .
Prílohy: |

20170307_114532.jpg [ 288.21 KiB | Zobrazené 10122 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
Ernest
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Mar 07, 2017 5:45 pm |
|
Registrovaný: Pon Mar 18, 2013 9:38 pm Príspevky: 314 Bydlisko: Topolčany
|
lubo píše: tak odsavanie nachystane na odskušanie . Zdar Lubo ,celkom dobra idea s tym motorom .Mam vsak otazku ,u mna na dielni ked som mal odsavanie a uchopil som tu plastovu hadico do ruk a povysaval okolo frezy a pod nou. Ked som sa zdvihol a priblizil sa hlavou ku kovovemu ramu dostal som staticky vyboj (naakumulovany v hadici) to bola taka pecka az to plesklo a ver ci nie ernestko siel znova k dlazke.Nebojis sa prave takychto priam elektrizujucich zažitkou?Špekuloval som nad riesenim a nakoniec som vnutrom hadice prevliekol drat z co čky.Na konci odsavania som drat pripevnil na uzemnenie a na konci sania len jednoducho vytiahol von a obtocil okolo hadice z vonka .Malo to dve pozitiva už nikdy som nemal pri vysavani na hlave vypalenu dieru od blesku a co hlavne prestal som sa bat samovznietenia od iskry .Podobne som to vyriesil aj v praci ,tam nebolo noc nezvycajne vygenerovat iskru o dlzke 25 cm .Ernest
|
|
Hore |
|
 |
lubo
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Mar 07, 2017 6:53 pm |
|
|
budem nad tym uvažovat.dakujem za radu
|
|
Hore |
|
 |
lubo
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Mar 07, 2017 7:33 pm |
|
|
Naposledy upravil lubo dňa Uto Mar 14, 2017 6:53 pm, celkovo upravené 2
|
|
Hore |
|
 |
Tomáš Pavelka
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Mar 14, 2017 5:38 pm |
|
|
|
Hore |
|
 |
lubo
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Mar 14, 2017 6:02 pm |
|
|
Tomáš Pavelka píše: perfektni uz mam jeden taky vyrobenej hnedka jsem to musel skusit... co dilna dala to jsem pouzil a nasel jsem tohle... https://www.adamikcompany.cz/odsavaci-z ... separatoryjen chci skusit cenu kolik za to chtej... ahoj za tu 50 chcu 65€ ja som tam volal .ja som včera robil poriadky a vysaval som aj pavučiny a som spokojny stalo ma to 10€.
|
|
Hore |
|
 |
lubo
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Mar 14, 2017 6:56 pm |
|
|
Tomáš Pavelka píše: perfektni uz mam jeden taky vyrobenej hnedka jsem to musel skusit... co dilna dala to jsem pouzil a nasel jsem tohle... https://www.adamikcompany.cz/odsavaci-z ... separatoryjen chci skusit cenu kolik za to chtej... daj foto udelatka.ako si spokojny stou srandou
|
|
Hore |
|
 |
Tomáš Pavelka
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Mar 14, 2017 9:24 pm |
|
|
|
Hore |
|
 |
lubo
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Uto Mar 14, 2017 9:34 pm |
|
|
Tomáš Pavelka píše: jeste to neni ve finale ale funguje to ted jsem stim odsaval prach z pily a super... a motor jsem pouzil z centralniho vysavace do domu co se povaloval ve sklepe... som potešeny že sa niekto pridal.na facebuku som sa hadal s jednym že to nemože fungovat.na naše potreby v dielni za tie peniaze to je bomba.
|
|
Hore |
|
 |
Paťas
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Mar 15, 2017 5:57 am |
|
Registrovaný: Štv Mar 19, 2009 7:26 pm Príspevky: 357 Bydlisko: Nivnice u Uherského Brodu
|
Tomáš Pavelka píše: perfektni uz mam jeden taky vyrobenej hnedka jsem to musel skusit... co dilna dala to jsem pouzil a nasel jsem tohle... https://www.adamikcompany.cz/odsavaci-z ... separatoryjen chci skusit cenu kolik za to chtej... Stejné cyclony prodávají na Aliexpresu od 18 dolarů. Dust separator Pokud tam někdo nakupuje tak je to proti adamiku poloviční cena.
|
|
Hore |
|
 |
Tomáš Pavelka
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Mar 15, 2017 8:37 am |
|
|
jj mamz toho radost takova blbost a jedeto... a nechapu proc se stebou hadal kdyz se staci podivat na youtube a majto tam vse pekne ukazany... a ten ali jedobrej dobudoucna se to muze hodit
_________________ Tomáš...
|
|
Hore |
|
 |
Hylopetes
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Mar 15, 2017 9:29 am |
|
|
|
Hore |
|
 |
lubo
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Sob Mar 25, 2017 4:46 pm |
|
|
zdravym všetkych ,neviem si poradit ,vyrabam Longworth Chuck a neviem sčoho vyrobit gumene štuple ,ktosi totu robil ale neviem to najst.dakujem za rady
|
|
Hore |
|
 |
David Nera
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Sob Mar 25, 2017 5:39 pm |
|
|
|
Hore |
|
 |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|