Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy
Autor |
Správa |
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Apr 06, 2017 11:11 am |
|
|
Já jsem taky o trochu dál, nová regulace otáček:
Prílohy: |

f1.jpg [ 84.7 KiB | Zobrazené 11183 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
Hurykan
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Apr 06, 2017 12:30 pm |
|
Registrovaný: Štv Apr 21, 2016 5:38 am Príspevky: 234 Bydlisko: Nelahozeves
|
Lorch píše: Já jsem taky o trochu dál, nová regulace otáček: a teď se trochu stydím  já dal FM jen do staré plechové krabice ze šroťáku..... jo a pán to má i přenosný....hmm....no zřejmě slušný oddíl... 
|
|
Hore |
|
 |
Lorch
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Apr 06, 2017 4:50 pm |
|
|
Já to mám k víc mašinám, tak abych to mohl přenášet 
|
|
Hore |
|
 |
lubo
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Apr 06, 2017 10:09 pm |
|
Registrovaný: Pon Jún 08, 2015 9:27 am Príspevky: 384 Bydlisko: Myjava
|
zdravym všetkych.citim svašimi urazmi ,a treba si davat ohromny pozor.moje zistenie je že pokial si budeš pozerat na ruky a vieš čo robiš tak by stat nič nemalo.bo každy si svoje mašiny pozna a spravuje.aj sa dostavam do normalu,tažko ale s nadšenim dalej pracovat s drevom.prvu dosku po uraze som nedohobloval.

20170406_230221.jpg [ 147.31 KiB | Zobrazené 11132 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
Radim Kocián
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Pia Apr 07, 2017 6:34 pm |
|
|
Cítím s Tebou, ale packa vypadá dobře a jistota přijde s časem, všechno chce svoje. Pomalu , ale jistě a bezpečně - Ty máš výhodu té udírny kde si vyrobíš svoje vitamíny, to se potom vše hojí líp. Hlavně veselou mysl - teď si dám štamprli na Tvoje zdraví a vím, že na Slovensko ta informace dojde.
Tak kluci na zdraví. Radim.
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Apr 12, 2017 10:05 am |
|
Registrovaný: Pon Júl 04, 2011 11:59 am Príspevky: 1568 Bydlisko: Kroměříž
|
Kamarádi, zítra jedu pro mikiny. Lehce se to prodražilo v materiálu, protože se neušilo ze štočku tolik kusů, co se předpokládalo, protože většina velikostí je nadprůměrných  . KOnečnou cenu budu vědět zítra. A přiložím konečně konečné foto, taky jsem to ještě neviděl a dnes nemám čas tam zajet. Tak buďmě v radostném očekávání. jirka
|
|
Hore |
|
 |
David Nera
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Apr 12, 2017 6:36 pm |
|
|
Ahoj Jirko,
super zprávy, těším se!
David
|
|
Hore |
|
 |
Nirtak
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Apr 13, 2017 1:12 pm |
|
|
Super zpráva, jsem moc zvědavá 
|
|
Hore |
|
 |
stanislav kašík
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Apr 13, 2017 3:39 pm |
|
|
Hoříme nedočkavostí Jirko na všechno, tak snad to dneska stihneš semka hodit !
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Apr 13, 2017 7:52 pm |
|
|
Ušito, mělo by to být na míru, každá mikina je v igelitku se jménem  . přímo jsem to dal do vyšívkárny, vypadá to dobře, až na detaily, žijeme přece v česku  V podstatě ale je to to samé, jako má Hromek na sobě na obrázku s LT, jak je v úvodu upoutávka na blůzy. 600 Kč čistá blůza, 625-630 Kč/ až bude vyšito/ blůza s nápisem na levé části hrudníku, cca ve výšce horního okraje pomyslné kapsičky, 8 cm dlouhý nápis SouTokári, ve světlejší zelené, decentní. Samostatně pak za 55 Kč nášivka, dle dohody, není povinné  . Nášivka je také ve verzi se suchým zipem, těch je méně, ale kdo si o to řekl dopředu, má zamluveno. Než budeme distribuovat, tak určitě vyfotím vše, ale teď jsem si domů nevzal nic, vše je ve vyšívkárně. Ceny jsou konečné a bezdokl. Vyšlo pro všechny, i pro ty, kdo chtěl více kusů.

bez názvu.png [ 189.13 KiB | Zobrazené 10967 krát ]
|
|
|
Hore |
|
 |
hand64
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Ned Apr 16, 2017 6:32 pm |
|
|
[quote="jiri tovarys"]Kamarádi, zítra jedu pro mikiny. Lehce se to prodražilo v materiálu, protože se neušilo ze štočku tolik kusů, co se předpokládalo, protože většina velikostí je nadprůměrných  . To nechápu  jak je většina velikostí nadprůměrných? vždyť si vemte příklad ze mne a z Radima!!! vyloženě jsme konfekční typy. A Jirka "prý nadprůměrní". Ještě , že to tady nečtou naše baby Těším se kamarádi a všechny Vás zdravím
|
|
Hore |
|
 |
Jarík
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Str Apr 19, 2017 9:15 am |
|
|
hand64 píše: jiri tovarys píše: Kamarádi, zítra jedu pro mikiny. Lehce se to prodražilo v materiálu, protože se neušilo ze štočku tolik kusů, co se předpokládalo, protože většina velikostí je nadprůměrných  . To nechápu  jak je většina velikostí nadprůměrných? vždyť si vemte příklad ze mne a z Radima!!! vyloženě jsme konfekční typy. A Jirka "prý nadprůměrní". Ještě , že to tady nečtou naše baby Těším se kamarádi a všechny Vás zdravím Ja s Peťom sme rovnaká dvojica
|
|
Hore |
|
 |
adambernau
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Apr 20, 2017 10:13 am |
|
|
|
Hore |
|
 |
Miroslav Žúrek
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Apr 20, 2017 11:47 am |
|
Registrovaný: Pon Apr 30, 2012 10:04 pm Príspevky: 47 Bydlisko: pri Skalici
|
adambernau píše: ahoj fšem, doufám že vám moc nerozhodim mikinové téma a když tak se za to omlouvám, chci si koupit pásovou pilu tak by mě jen zajímalo jestli má někdo z vás nějakou zkušenost? https://www.sbazar.cz/hrolini/detail/22616353-pasova-pila-holzmann-hbs-400Jinak pánové,to co tu vystavujete je neskutečná nádhera, máte můj hluboký obdiv! Adam Bernau Ahoj, ja osobne nemám s touto pílou skúsenosti, ale určite by som sa porozhliadol po nejakej starej liatinovej, ktorá sa dá zohnať za polovičnú a niekedy aj tretinovú cenu. Nemôžem si pomôcť, ale nemám dôveru v tieto plechové čínske mašinky. Skús pozrieť na túto https://dum.bazos.cz/inzerat/72182400/v ... a-pila.phpMiro
|
|
Hore |
|
 |
jiri tovarys
|
Predmet príspevku: Re: Volné téma ( pro všechny - o všem ) Napísal: Štv Apr 20, 2017 12:33 pm |
|
|
adambernau píše: ahoj fšem, doufám že vám moc nerozhodim mikinové téma a když tak se za to omlouvám, chci si koupit pásovou pilu tak by mě jen zajímalo jestli má někdo z vás nějakou zkušenost? https://www.sbazar.cz/hrolini/detail/22616353-pasova-pila-holzmann-hbs-400Jinak pánové,to co tu vystavujete je neskutečná nádhera, máte můj hluboký obdiv! Adam Bernau Úplnej základ je, na co to chceš. Tohle je standartní asie, mám téměř stejnou od Promy, jen má jinou barvu, nesmíš mít vysoké nároky na prořez a tuhost a tak. Na překližku a suché deskové řezivo dobrý. Na mokrou trnku v půlkuláči už horší. Stará pila se musí repasovat, o tom žádná, ložiska, vedení pásu, kolikrát povrch hnacího kola, motor.......jinak od Hroliniho taky nakupujeme. Stojí za to, přijet si osobně-zjistíš, že mají takové pily 2-3 a vybereš si tu nejmíň jetou, což onio nerozlišují a foto je jen ilustrační, ...kupoval jsem soustruh a dostal jiný a motorovou pilu a dostal jinou, něž jaké byly na fotkách. Osobní odběr není problém a navíc je výběr a navíc zjistíš, že mají hodně zajímavého. jirka
|
|
Hore |
|
 |
Kto je on-line |
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|